Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 05:20:48
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GABI G (Obluda - BA) 6.5. 2011  (Prečítané 8933 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« kedy: 06. Máj , 2011, 09:55:30 »

Tak chalani  Bavím sa skvele realita sa stava skutocnostou a velky PAN s velkym G je tu!
Vlezne 3e co je si myslim v pohode... ale chalan dnes fakt tucne zarobi... uz je okolo 230 zucastnujucich na FB co som v Oblude este nezazil a ak vsetci dojdu tak to bude rekord. Nehovoriac ze este cca 160 ludi uvazuje o prichode  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Dojdite aj vy po vlastnej ceste!!!  Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Máj , 2011, 09:56:08 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 06. Máj , 2011, 10:01:43 »

toto je klasika, niekto si spravi picu, alebo si ju nerobi, ale v konecnom dosledku to posobi ze si robi picu a dojde tam vela ludi...niekto sa snazi a nic  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #2 kedy: 06. Máj , 2011, 10:17:36 »

To sú už ľudia ozaj j*ebnutí? :-D 230? :-D viem, že aj luštěla vypredala v čechách matrix...ale...toto už začína byť trocha moc :-D
To na to fakt príde ľudí viac než na akúkoľvek normálnu cvičiacu a makajúcu kapelu zo Slovenska? :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
bito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 134

« Odpoveď #3 kedy: 06. Máj , 2011, 10:19:22 »

.. pozrel som si to celé a.... no gabi dži je famózny.. rozjebať stoličku na kolečkách, to má štýl, nie šaškovanie s gitarami  ha ha ha
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 06. Máj , 2011, 10:22:05 »

to si pôjdem ozaj radšej dať do nu spiritu prago union, čo je hip-hop ale na troška inej úrovni :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #5 kedy: 06. Máj , 2011, 10:25:56 »

to si pôjdem ozaj radšej dať do nu spiritu prago union, čo je hip-hop ale na troška inej úrovni :-)
asi tak..myslel som ze pojdem do tej obludy, ale po prezreti noveho videa som si uvedomil ze po polke pesnicky by som asi odisiel Je mi do plaču
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 06. Máj , 2011, 10:50:17 »

cesty bozie su nevyspytatelne  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 06. Máj , 2011, 10:57:01 »

To sú už ľudia ozaj j*ebnutí? :-D 230? :-D viem, že aj luštěla vypredala v čechách matrix...ale...toto už začína byť trocha moc :-D
To na to fakt príde ľudí viac než na akúkoľvek normálnu cvičiacu a makajúcu kapelu zo Slovenska? :-D

ano
Zaznamenané

proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #8 kedy: 06. Máj , 2011, 11:35:02 »

ono vela z tych cviciacich kapiel nie je zaujimavych vobec nicim,kdezto tento chlapec aspon niecim  Popiskujem si
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2011, 11:38:35 »

ono vela z tych cviciacich kapiel nie je zaujimavych vobec nicim,kdezto tento chlapec aspon niecim  Popiskujem si
on nepotrebuje uz cvicit... on uz ma daco zasebou jak to spominal v jednom inzerate Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
proton
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2011, 11:47:22 »

on nepotrebuje uz cvicit... on uz ma daco zasebou jak to spominal v jednom inzerate Bavím sa skvele

toto je to,kvalitnych humoristov je na slovensku malo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2011, 12:11:05 »

Tak myslím, že zopár naozaj kvalitných a originálnych kapiel sa tu nájde...
Tento chlapec nie je zaujímavý ničím podľa mňa...keby som na tom koncerte bol, tak mi je trápne aj zaňho a neviem či je to ten pocit, ktorý chcem mať keď idem na koncert...skôr by to asi malo byť ventilovanie pocitov, energie, príjmanie myšlienok, emócii, v extrémnejších príkladoch pocit katarzie...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proton
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2011, 12:14:25 »

Tak myslím, že zopár naozaj kvalitných a originálnych kapiel sa tu nájde...
Tento chlapec nie je zaujímavý ničím podľa mňa...keby som na tom koncerte bol, tak mi je trápne aj zaňho a neviem či je to ten pocit, ktorý chcem mať keď idem na koncert...skôr by to asi malo byť ventilovanie pocitov, energie, príjmanie myšlienok, emócii, v extrémnejších príkladoch pocit katarzie...

jasne ze najde,ale praveze len zopar..s dostatocnym nadhladom a zmyslom pre recesiu sa pozabavat da.

Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2011, 12:32:38 »

No ja zemrem  Bavím sa skvele na muzikantskom fore sa dohaduju gitaristi ci ma zmysel ist na koncert internetovej bublinky  Bavím sa skvele
Teraz neviem ci je smiesnejsi ten kto sa nad tym vobec pozastavuje, ze kolko ludi pride a je z toho pohorseny (tento koncert pridu ludia a ked to zacne byt nuda co bude po prvej akcii uz nepride nikto), alebo ten co to obranuje ze je to aspon zaujimave  Bravooo Su kapely, dobre, zle, vyjebane, selijake... a na niektore chodia ludia na niektore/vacsinu nie a to je cele. Zase  tu vznika intelektualna debata o hovne  Pomoooc!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #14 kedy: 06. Máj , 2011, 12:35:40 »

jasne ze najde,ale praveze len zopar..s dostatocnym nadhladom a zmyslom pre recesiu sa pozabavat da.

ved nie nadarmo sa hovori: skodoradost, najvacsia radost  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 22 otázok.