Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Máj , 2011, 19:36:04 » |
|
Ano, chcelo by to skor rozobrat nieco zname, ci uz solo, alebo nejaku zaujimavu harmoniu Napr. raz mi Lubo vysvetloval postuponost akordov v Giant Steps, tak som len aha.. aha.. hmm... nechapem. Ale keby to bolo napisane, urcite by sa kde-kto co-to priucil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Máj , 2011, 07:22:13 » |
|
myslím, že o harmónii je i tu na fóre kopec vyčerpávajúcich informácií čo tu nie je je dáka dôkladnejšia analýza dákej skladby
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2011, 07:23:04 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Máj , 2011, 08:08:25 » |
|
Byt na tvojom mieste, Lubo, tak sa na to vyserem. Na nete je vlastne vsetko, ked uz tak pani mudruju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Máj , 2011, 08:39:13 » |
|
Fuha, no kukam co Branovi silno jebe a potom som si precital debatu predtym... mne osobne to uz je jedno znova sa z miesta pre vyjadrenie nazoru stalo bojove pole koho nazor je spravnejsi. ok, tak sa uz autor temy vyjadril, tak naco uz pisat, ze nato treba ist inac?
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2011, 08:43:06 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Máj , 2011, 09:13:16 » |
|
O harmónii je síce všade popísané, ale možno by bodlo aj tu napísať články k tomu, na čo sú tu najviac otázky. Lebo ako je všeobecne známe, čím má niekto viac možností, tým menej si vie vybrať a tým je z toho väčší somár. A rozobrať známe sóla by bolo tiež fajn. Prikláňam sa k obidvom návrhom..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Máj , 2011, 09:15:58 » |
|
Tiež som za harmóniu. Je na nej predsa vystavaná podstata skladby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Máj , 2011, 09:37:07 » |
|
Pridal som anketu, tak tam zahlasujete, nech to je prehladne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Máj , 2011, 11:19:14 » |
|
vymyslim to tak aby tam bolo vsetko aj harmonia aj solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Máj , 2011, 12:44:05 » |
|
sola zbytocne..najslavnejsie rockove sola opisali sami autori jednoducho - hral som ako som to citil od srdiecka a ako mi to pasovalo. nikto nerozmyslal nad nejakou teoriou a vela z nich ani teoriu moc neovladalo. cim nechcem povedat, ze je zbytocna, len mi pride zbytocne analyzovat sola hlbsie a dokladnejsie ako ich samotny autor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Máj , 2011, 12:47:33 » |
|
.. znova sa z miesta pre vyjadrenie nazoru stalo bojove pole koho nazor je spravnejsi...
ale kdeze, toto je praveze debata bez akehokolvek emocneho podfarbenia !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Máj , 2011, 12:48:34 » |
|
sola zbytocne..najslavnejsie rockove sola opisali sami autori jednoducho - hral som ako som to citil od srdiecka a ako mi to pasovalo. nikto nerozmyslal nad nejakou teoriou a vela z nich ani teoriu moc neovladalo. cim nechcem povedat, ze je zbytocna, len mi pride zbytocne analyzovat sola hlbsie a dokladnejsie ako ich samotny autor. inak to je tiez pravda ale tak Lubo asi nebude riesit tvorbu gunsnroses alebo metallicy kde je proste jasne o co ide.. pentatoniku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Máj , 2011, 12:50:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Máj , 2011, 12:51:59 » |
|
tak ..stabovane je dnes uz cca vsetko.. skus si zobrat do merku Kotzena nejakeho alebo nieco od Lukathera, tam sa obcas deju pomerne prasacke veci..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|