Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

4x12 box do 700 evri

Started by Milan1, 25. Júl , 2011, 20:04:01

Milan1

Ahojte... chcem si kupit box a teda uz voliaky kvalitny nielen zvukom ale aj spracovanim... cena do tych 700 euro, zvukovy styl rock, heavy metal, metal atd... apec si robim sam a zvuk ide tak do mesy. Strasne sa my pacia marshall 1960 boxy su to taka klasika... najskorej ten 1960 AV... alebo sak poraddte co sa da kupit v tejto cenovej kategorii lepsie... diki.

Branko

Ked chces novy, tak si kup Randall s V30. Vyborny box a nereze tak usi jak Marshall.

kaolko

jop.. randal, engl, mesa.. orange.. ono najlepsie bude az budes mat hotovy zosik.. a ist si to odskusat ze co sa ti bude lubit najviac

Milan1

Zosikov sa my doma vala nemam kde stupit =D No najrozumnejsie asi bude zobrat si zosik zo sebov a skusat po obchodakoch... inak box nemusi byt novy... takze vravite ze 1960 AV nie? Sak na velkych podiach su len take =D

Semish

Quote from: Milan1 on 25. Júl , 2011, 20:31:39
Sak na velkych podiach su len take =D

Na akych velkych podiach su take? :), na podiach najdes vselico, vyber si nieco podla toho co sa teba paci v kombinacii s tvojim zosilovacom.
Brankovi Marshall z youtube rezie usi, tebe nemusi, moze sa ti to pacit.

vikur

ak robis zosiky tak urcite nieco standardne takze by som zobral bud nejaky bezny marshall alebo mesu recto - co su v rockovej/metalovej muzike asi najpouzivanejsie bedne
prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

Branko

Quote from: Semish on 25. Júl , 2011, 20:34:41
...
Brankovi Marshall z youtube rezie usi, tebe nemusi, moze sa ti to pacit.
Branko mal Marshall 1960 AV a zaprisahal sa, ze uz nikdy viac. :)

Semish

Quote from: Branko on 25. Júl , 2011, 20:36:27
Branko mal Marshall 1960 AV a zaprisahal sa, ze uz nikdy viac. :)

Ja som mal tiez 1960 boxy a tesil som sa ked som sa ich zbavil :), ale niekomu sa to pacit moze.

Milan1

Tak povedzme ze sa rozhodujem medzi marshall 1960 AV a Randall RV412A ... a neviem sa rozhodnut... napiste nejaky vas nazor. Mylim ze by som nemal nic pokazit ani jednym... a co vravite na tie V30 co su v marshalli? V randali budu orginal V30 bez modifikacie?

PanTau

A k akemu zosiku to vobec kupujes??

Branko

Marshallacke Acka s V30 sa mi nelubia. Su prilis vyskove, ALE moze to byt tym, ze to je Acko, AJ KED Ackovy Orange sa mi pacil velmi a Bckovy Marshall taktiez sa pacil. Cize fakt tie Marshallacke V30 budu dost vyskove.

Milan1

WhiteHELL.. vlastna vyroba zvuk dajme tomu mesa...

Branko

Quote from: Milan1 on 25. Júl , 2011, 20:43:04

Tak to chod do Randallu, Mesa, aj ked k rectu sa mne osobne pacil orange najviac.

PanTau

Quote from: Milan1 on 25. Júl , 2011, 20:43:04

No, vsetky domorobo zneju ako mesa alebo vintage marshall.  ;)