Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 15:48:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chladny spoj?  (Prečítané 1003 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Oliviero
nováčik
*
Príspevkov: 14

« kedy: 01. September , 2011, 17:11:04 »

Mam problem s mexickym tele. Je to klasika s dvomi sc. Ked ju dam na skresleny kanal. tak hrozne brumia, ale ked sa dotkem potenciometra, snimaca alebo akejkolvek casti obvodu, tak to prestane. Niekde na americkom fore som cital, ze to moze byt studeny spoj, zle uzemnenie. Ma s tym niekto skusenost? +taky bonusik, nejde mi ani za svet roztopit ta pajka na plasti potenciometra. skusal som aj mikro aj trafo pajkovackou. Dik za odpovede.
« Posledná zmena: 01. September , 2011, 17:14:03 od Oliviero » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 01. September , 2011, 17:15:27 »

Nie nahodou studeny spoj, ked uz ?  :)
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 01. September , 2011, 17:27:46 »

určite maš dačo zle uzemnene.. alebo zly spoj.. a ten cin na potenciometri sa da roztopiť, len musis mať poriadne nahriatu pajkovačku, a tu mikro ani neskušaj...ta je slaba na nu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 01. September , 2011, 21:27:01 »

Mam problem s mexickym tele. Je to klasika s dvomi sc. Ked ju dam na skresleny kanal. tak hrozne brumia, ale ked sa dotkem potenciometra, snimaca alebo akejkolvek casti obvodu, tak to prestane. Niekde na americkom fore som cital, ze to moze byt studeny spoj, zle uzemnenie. Ma s tym niekto skusenost? +taky bonusik, nejde mi ani za svet roztopit ta pajka na plasti potenciometra. skusal som aj mikro aj trafo pajkovackou. Dik za odpovede.

studeny spoj najskorej nie. single zvacsa hrozne brumia, tam si nepomozes. po chyteni uzemnenej casti gitary (struny, jack ... ... ) sa to trochu zlepsi, ale iba o malo. velmi pomoze napolohovanie v priestore voci el. mag ziaricom (trafaky, monitory, telka ... ... )

otazka je, co znamena, ze hrozne brumia... ci to je ta "normalna" miera, na ktoru si skratka musis zvyknut alebo mas nejaky problem v gitare... toto cez net nevyriesis asi a najlepsie urobis, ked najdes niekoho co ma so zapajanim gitar skusenosti...

inak na potaky sa letuje tazko, treba mat dobru pajku a vedet ho prehriat... ale zase s citom, aby sa Ti tie potaky teplom nerozpadli, aj ked Fender pouzival vzdy pomerne kvalitne z tohto hladiska....
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 22 otázok.