|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. September , 2011, 13:23:52 » |
|
už zase idu do mody bizardnosti - hurááá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Jún , 2013, 14:25:45 » |
|
Momentalne mam doma gitaru s tymto systemom. Po kratkom hrani s tym som velmi prekvapeny. Je to vcelku jednoduche ovladanie, podobne nastavovanie (ladenie, vyska strun, atd...) ako pri FloydRose.
Gitaru sa mi nepodarilo rozladit, ani o cent. Pani z Evertune to vymysleli dokonale. Ci vonku, ci dnu, ci v studiu - vzdy to ladi. Fakt dokonala zalezitost. Aj pravacka sa pekne smyka, ziadne zadrhavanie, nic nezavadzia.
Vrelo odporucam. Ladicku potrebujem uz akurat len pri nahadzovani novych strun.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Jún , 2013, 15:42:12 » |
|
ako je to so sustainom? nestraca sa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Jún , 2013, 15:54:40 » |
|
ako je to so sustainom? nestraca sa?
nie, nestraca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Jún , 2013, 12:58:46 » |
|
Mam na test gitaru, VGS Eruption jetblack. Tu sedmicku budem mat hned za touto, taktiez na test, budu aj ukazky. Na tuto sedmicku sa az velmi tesim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Jún , 2013, 13:26:57 » |
|
Mam na test gitaru, VGS Eruption jetblack. Tu sedmicku budem mat hned za touto, taktiez na test, budu aj ukazky. Na tuto sedmicku sa az velmi tesim. Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pidri
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Jún , 2013, 13:39:17 » |
|
Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
maju na stranke upozornenie ze je to problematicke na Fender Thin Line, Ibanez SA-Series, Gibson SG atd...prosto gitarach s tenuckym telom. inac asi na selilenjaku marhu to naklepes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Jún , 2013, 13:41:31 » |
|
nesmies mat telo z marhule.. to je makke a potom to pruzi.. Semish ma telo z marhule, aj ked dost schudol v poslednej dobe teda.. na leto do plaviek.. alebo do rydzikov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Jún , 2013, 14:05:44 » |
|
Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
Sak ty si spokojny, tebe vsetko ladi. Ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Jún , 2013, 15:08:48 » |
|
Ladi.. a ladilo by este lepsie, keby mi dal imbus aj od mostikov na floyde :D :D :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Jún , 2013, 17:27:24 » |
|
systém ako taký sa mi páči, ale to že sa pri montáži odfrézuje snáď jedna tretina tela, s tym by som sa podvedome už asi nevedel vyrovnať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Jún , 2013, 17:30:25 » |
|
systém ako taký sa mi páči, ale to že sa pri montáži odfrézuje snáď jedna tretina tela, s tym by som sa podvedome už asi nevedel vyrovnať Tak ono treba zvazit na aky nastroj to clovek chce. Ked som si pozrel stranku a uvidel som na 335ke tento system, srdce ma zabolelo... Zas ja by som si to kupil uz s hotovou gitarou, nez davat do svojej robit. Aj ked chapem... pohodlie, zvyk, atd... Kazdopadne zatial bezkonkurencna zalezitost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Jún , 2013, 18:18:58 » |
|
a nejak som nepochopil, čo to samé naladí či ? pls vysvetlí to niekto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 26. Jún , 2013, 18:35:07 » |
|
dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. Júl , 2013, 23:12:00 » |
|
Ale vibrato musis davaj jak zakk,inak nereaguje ako klasika a a bendy o viac ako ton tiez nemozne. Podla mna je to taka kokotinka. Sak ked je dobra mechanika a presny krk tak naco ma to ma doladovat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. Júl , 2013, 20:32:57 » |
|
Ale vibrato musis davaj jak zakk,inak nereaguje ako klasika a a bendy o viac ako ton tiez nemozne. Podla mna je to taka kokotinka. Sak ked je dobra mechanika a presny krk tak naco ma to ma doladovat?
Ale picu. Vidim, ze s tym este nevies robit. Ak doladis ako mas, resp. pritiahnes, tak banduje sa uplne jak na obycajnej mechanike. Este postuduj o tom trosku a najdes velke vyhody.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. Júl , 2013, 20:38:02 » |
|
Ale picu. Vidim, ze s tym este nevies robit. Ak doladis ako mas, resp. pritiahnes, tak banduje sa uplne jak na obycajnej mechanike. Este postuduj o tom trosku a najdes velke vyhody. vsak to aj pisu, ze sa to da nastavit aby to reagovalo standardne, len potom to straca ten efekt uz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. Júl , 2013, 20:45:40 » |
|
vsak to aj pisu, ze sa to da nastavit aby to reagovalo standardne, len potom to straca ten efekt uz
No neviem, mam to doma uz cez dva tyzdne a nedotkol som sa ladiacich klucov. Bendujem, strikujem, vysivam a nic. Udermi do strun nesetrim.
|
|
« Posledná zmena: 03. Júl , 2013, 20:46:23 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 04. Júl , 2013, 07:42:17 » |
|
a cena je aka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Júl , 2013, 08:27:27 » |
|
UTFG
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 04. Júl , 2013, 17:06:18 » |
|
vsak to aj pisu, ze sa to da nastavit aby to reagovalo standardne, len potom to straca ten efekt uz
No ved to, ale mozno sa to da nejako spravit aby to aj fungovalo aj reagovalo, aj ked fyzika nepusti, takze myslim, ze skor nie. Vzdy to bude na pol skody alebo v prospech ladenia, alebo bendovania. Schvalne sa pohram a napisem a lama teda nie som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|