Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 13:40:42
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pomoc instalacia killpotu  (Prečítané 1129 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 19. September , 2011, 17:10:11 »

cafte som si kupil ten killpot od shadow... a no.. hned jak mi dosiel napadli mi asi tak 3 veci ze -
1. preco je zakladna toho potaku plastova a kam napojim tie kable ktore boli priskvarene na tom povodnom kovovvom spodku, tie ktore su zem
2. mam spojit nejake dve casti dokopy aby to robilo ten killswitch efekt? lebo teraz mam 3 tie piny klasicke ako ich pozname a este k tomu v zakladni toho potaku ako je ten plast su 2 dierky a neviem ci ich mam spojit s nejakym z tych 3 pinov alebo to nechat tak alebo ci tam priletovat nieco
3. forum kde sa tym zaoberaju je prd platne vzdy tam akurat dosiel niekto sa pytat a potom ze'thanks guys figured it out' bez toho aby som to videl pre moje konkrene zapojenie

moje sucasne  zapojenie stareho potaku gotoh je v style 2 HB s 1  volume potom cize uplne easy povodny potak je spraveny tak ze ide signal vstupny na  kabel na jeden ten pin.. signal vystupny  na druhy a ten posledny treti pin mam zahnuty natvrdo dole a priletovany o tu kovovu cast..

-co sa toho noveho killswitchu tyka tu su fotky ako to vyzera v prilohe.. vobec neviem ci mam ten treti pin ohnut tiez a ak hej kam ho mam priletovat o zakladnu ked je plastova
- mam vyuzit nejak tie dve diery navyse?

tu je podla nich instalacny manual http://www.shadow-electronics.com/doc/pro_pdf1/en-GB/Manual_SH_124_international.pdf?PHPSESSID=b6d67f13c3d4d164aa8374f132c3a6cd
 pre mna by nejakym sposobom mal platit ten FIG 2 aj ked to je zapojenie ala Gibson les paul

* DSC03241.JPG (368.64 KB, 1632x1224 - prehliadnuté 235 krát.)

* DSC03243.JPG (251.46 KB, 1632x1224 - prehliadnuté 225 krát.)
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #1 kedy: 20. September , 2011, 04:26:52 »

Ja bych to udelal podle fig.2 , na (e) bych dal vystup ze switche(signal), (f) bych pripojil na vystupni jack a (a) bych uzemnil.
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 20. September , 2011, 06:06:06 »

no len co s tymi dierami co tam su.. tie dve ktore su tiez oznacene rovnakymi pismenami ci to trebap repojit to nepisu heh...a tiez je otazka ze kam mam naletovat vsetky tie kable co su teraz pripojene na kostru potaku :)
« Posledná zmena: 20. September , 2011, 06:31:06 od kaolko » Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 20. September , 2011, 17:57:47 »

este ma napadlo, jestli to (f) nemusi byt propojene aj v te male dirce s tim na vetsim, jak tam maji nakreslene, aby to pri stisknuti uzemnilo, protoze jinak by to fungovalo jako klasicky volume.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 20. September , 2011, 18:01:55 »

fakt neviem lebo potom rozmyslam ci aj tie 'a' nemaju byt prepojene tym padom.. 
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #5 kedy: 20. September , 2011, 18:26:56 »

fakt neviem lebo potom rozmyslam ci aj tie 'a' nemaju byt prepojene tym padom.. 
Určite áno:
(a) je spoločná zem, ak sa to bojíš pricínovať na telo potenciometra, aby sa plast teplom neroztopil, pricínuj tam asi 10 centimetrový drôtik, ktorý pred montážou otočíš okolo závitu na oske potenciometra.
(f) je vstup zo snímačov.
(e) je výstup na jack.

* Killpot.GIF (5.73 KB, 500x400 - prehliadnuté 170 krát.)
Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 20. September , 2011, 19:21:05 »

bych tipl, že ty 2 (a) jsou vevnitř propojené, težko říct. Jestli máš multimetr, je to otázka minuty.
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.