Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 12:13:10
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nuendo  (Prečítané 8365 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Maros
nováčik
*
Príspevkov: 16

« kedy: 09. Júl , 2005, 20:07:39 »

Má s tým niekto z vás skúsenosti? Ak áno tak mi dajte vediet ci na skúsobnej verzii sa dá bezne nahrávat.
Zaznamenané
Maros
nováčik
*

« Odpoveď #1 kedy: 09. Júl , 2005, 20:10:48 »

Mám verziu 2.2.0.33
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 10. Júl , 2005, 00:02:41 »

A aka je otazka ? Mas nejaku skusobnu verziu a nevies, ci sa da na nej nahravat ? Tak to skus a povedz aj ostatnym. Vacsina skusobnych verzii hudobnych softov byva plne funkcna, bez moznosti ukladania vysledkov prace. Pripadne ak ide o nejake syntaky a ine ""zvukotvorice"", casto sa do zvuku pridavaju rozne cvrliky a sumy.
Zaznamenané
Maros
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 10. Júl , 2005, 10:03:48 »

Uz som skusal,ale stale mi nahra len prazdnu stopu. Importovat audiotrack ide v pohode.
Zaznamenané
Maros
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 10. Júl , 2005, 10:26:07 »

Uz mi to funguje. Preinstaloval som program a zrazu to ide.
Zaznamenané
Maros
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 10. Júl , 2005, 10:28:39 »

A nahravka sa da aj ulozit
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 10. Júl , 2005, 10:36:50 »

Maroš - trosku mimo otazky, ale neda mi nespytat sa. Naco chces pouzivat Nuendo ?? Nuendo je komplexny, profesionalny, drahy, Media Production Software. Je urceny na take veci, ako 5.1 surround, 7.1 surround, video synchronizacia a mnoho dalsich multimedialnych veci. Ak riesis take situacie, ako nahravanie stopy, tak na to je predsa ovela jednoduchsie a lacnejsie (niekolko nasobne) Cubase (Music Production Software), ktore je urcene primarne na muziku :! Uz z Tvojej prvej otazky mam pocit, ze nejdes stavat produkcne studio, takze skus sa orientovat radsej na adekvatnejsi SW Žmurk...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #7 kedy: 10. Júl , 2005, 22:34:26 »

mno rastis pomaly.....ja pouzivam nuendo uz 3 roky a som fest spokojny...a nemysli si pouzival som aj cubase apodobne softy viec menej presne na to co ty hovoris...a ja v tom robim tiez iba tieto veci...ale proste som zvyknuty...dokaze to vsetko to co aj tie ostatne softwary akurat pre mna lepsie a zato ze to ma este 500 veci navyse co som nikdy nepouzil ako editacia s videom a vsetky druhy suraundou hehe tak to je mi jedno...a zvyraznil si slovo drahy mno tak myslim ze je to v tomto pripade irelevantne lebo pochybujem ze si teraz ide maros kupovat nuendo trojku za 2000 euro...neviem akoze nevravim ze to ma teraz pouzivat mozno ze naozaj by sa mu viac pacil cubase keby ho vyskusal ...a este chcem povedat ...ze ak to poznas tak napis ze ake ma cubase lepsie veci ako nuendo,,,mozno aj ja na to prejdem ak tam bude daco co by sa mi pozdavalo....alebo sa nemylim ked vravim ze nuendo ma vsetko???
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 10. Júl , 2005, 22:47:21 »

Metalhammer, aj ty, prosím ťa, používaj čiarky!! Na to sú, aby sa to dalo čítať. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 10. Júl , 2005, 23:56:04 »

METALHAMMER - uplne mimo, pisal som o niecom inom. Preco by som mal miesto biolitu pouzivat na komare napalm ?? Naco preboha ziveho mam ako zaciatocnik pouzivat software, ktore najde na Slovensku uplatnenie mozno v 3 studiach, z toho si ho zaplatia ak tak 2 ? To ze si si ho nekupil nie je argument na to, ze preco by si ho mal pouzivat :). Kludne ho pouzivaj, nic Ti v tom nebrani, ale aj tak mi nevysvetlis, ze na co je to dobre. Cubase ma oproti Nuendu zopar audio funkcii, pretoze je na audio primarne urceny, vsetko co Ta zaujima sa dozvies na http://www.steinberg.de/Steinberg/defaultb0e4.html
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #10 kedy: 11. Júl , 2005, 10:25:08 »

METALHAMMER: pocul som ze toto forum si cita aj BSA :))
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 13. Júl , 2005, 15:44:56 »

BSA nemoze vstupovat do bytu fyzickym osobam.....a je mi to aj tak jedno...ja som totiz o sebe nic nevravel hehe...a ja mam vsetko legalne a v poriadku :-)heh.....mno a rastis ..tu stranku dost dobre poznam...ale vecina tych veci je tam zbytocny balast a ja neviem tie nove ani na co su takisto aj v nuende aj v cubase...takze ak ty vies o dacom uzitocnom tak napis.....ale ine som sa ta chcel spytat ked sme pri tom nuende...mam neake waw sample a chcem sa ta spytat kde by som si mohom naprogramovat neake bicie...akoze batery mam hej ..ale ja nemam ziadny midi ovladac....takze neaky program mozno kde su prednastavene neake obycajne ritmy a ty si dodas sample a potom sa chcem este spytat ako sa robi dynamika vies ked su tie sample robene od slabych po najsilnejsie a chcem aby to vyznelo zivo...tak ako na to... mozno skus spravit neaky clanok ako si robit na kompe fajne bicie alebo tak..dik
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12 kedy: 08. August , 2005, 10:42:52 »

Ako je to so vzajomnou kompatibilitou? Mam projekt nahraty v Nuende2. Skusal som ho instalovat na svoj comp ale neuspesne. Nechapem, kde je problem a tak nez ho vyriesim, chcem sa spytat, ci projekt z neho vie nacitat aj nizsia verzia (mam niekde instalak 1.63 tusim), pripadne ine softy. Diq.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 08. August , 2005, 12:45:32 »

Iggy - len zbrucha, presne neviem, ale ze nizsie verzie nevedia citat projekty z vyssich verzii sa stava casto. Predpokladam, ze Nuendo uklada do viacerych typov projektov, niektore budu urcite kompatibilne s Cubase, ale urcite nie s nicim od inych firiem. Ale mozno sa mylim, takze urcite najdes vsetko na steinberg webe.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #14 kedy: 08. August , 2005, 14:26:07 »

A mam problem. Projekt je sejvnuty ako .npr (zeeeeby to znamenalo Nuendo Project?), takze ho asi nic ine neprecita. Skusal som instalovat v2.01, v2.1, v2.21 a nic. Ani sa nespusti instalak, vsetko skonci pri splashscreene ""h2o"". Kamosom tieto verzie bez problemov slapu. Neviete, kde je zrada?
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #15 kedy: 08. August , 2005, 14:57:01 »

spustis to aj pod inou verciou ...teda mne to slo aj pod nizsou aj pod cubase....ale to ..ze preco ti to nejde instalovat tak to netusim....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #16 kedy: 08. August , 2005, 18:40:17 »

Iggy - nemas tam nejake zasery, ako nenainstalovane, pre projekt potrebne pluginy a pod ? Inak problem moze byt aj v cracku aj vselikde inde. Ja mam napriklad v cracknutom Sonare 3 s cracknutym Battery 1 vypozorovanych viacej situacii, ked projekt po zatvoreni uz nie je mozne otvorit.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #17 kedy: 08. August , 2005, 19:21:44 »

No ja to vidim dost biedne, pretoze ako som spominal, skusal som nainstalovat styri verzie Nuenda 2 (jednotka slapala a slape OK ale dvojkovy projekt neotvori) a neuspesne. Rozmyslam, ci to nie je nejaka chyba cracku, ako spominal rasto, ktora sa prejavila konkretne na mojej konfiguracii HW. Inak v registroch su este zbytky stareho Nuenda, ale tyka sa to iba destinacii plug-inov a podobnych banalit. Pochybujem, ze to by mohlo mat taky radikalny vplyv na uspesnost spustenia samotnej instalacie. Tak co teraz?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 08. August , 2005, 20:34:58 »

Citácia
Originally posted by Iggy ...Kamosom tieto verzie bez problemov slapu. Neviete, kde je zrada?...
Pockaj, nech je jasno - ty mas projekt, ktory si robil v nejakej novsej verzii Nuenda ? A teraz nevies co ? Nainstalovat tu novsiu verziu ? Alebo nevies otvorit projekt v akejkolvek verzii Nuenda ?
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #19 kedy: 08. August , 2005, 20:41:05 »

Nahravali sme u kamosa v skusobni, ma tam Nuendo v2.21, doniesol som to domov, ze sa na vysledky nasej roboty pozriem. Doniesol som si aj instalak Nuenda. Presne ten, z ktoreho bol instalovany comp, na ktorom sme nahravali a neda sa mi nainstalovat doma. Som zrozumitelny?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 08. August , 2005, 20:57:19 »

Co to pise pri instalacii ? Ak to nechce ist a je to zarucene funkcne, moze pomoct seriozne odinstalovat vsetky predchadzajuce pokusy, vycistit registre. Ak nie, novu instalaciu wins (ake mas ty, ake ma kamos ? ). Ak nepomoze ani to, a kamosovi ta instalacka funguje, mas nevhodny HW. Ak si spominam mas nejaky SB live/Audigy... Ake mas na tom drivery ?
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #21 kedy: 08. August , 2005, 21:17:33 »

Mam WinXP, rovnako ako kamos, mam Pentium, rovnako ako kamos (sice on IV a ja III), mam SB Live!, on ma Audigy a mam 400MB RAM a on tusim 512. Som vsak na 100% presvedceny, ze to NIE JE tym. Uz som raz spominal a opakujem znova, ze vsetky pokusy vsetkych verzii 2.xx skoncili uz pri uvodnom splash screene (proste sa vyhodil obrazok h2o), ktory chvilku zotrval na obrazovke a vzapati zmizol. Na 50% som presvedceny, ze sa instalacia VOBEC nespustila, cize k nejakej detekcii HW nemalo sancu dojst.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 08. August , 2005, 21:32:12 »

Iggy - nejaky dovod, ze Ti to nejde nainstalovat musi byt. Vymenoval som postupne, kde by som hladal chybu, viac Ti na dialku nepoviem... Ak mas 400 MB RAM, to musis mat nejake polepene rozne typy pamati, co moze robit zle. Netvrdim, ze mas HW problem - sak som ho spomenul az nakonci. Ale Pentium III a Pentium IV je brutal iny HW ! Iny chipset, ine frekvencie zbernic, iny typ pamati, vsetko je ine...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #23 kedy: 09. August , 2005, 00:15:02 »

takze som z registrov vyplieskal prec vsetko, co pripominalo Steinberg, ci Nuendo aj len okrajovo... na webe som dalej nasiel toto : "Steinberg recommend a minimum of an 800MHz Pentium or Athlon with 384MB RAM", co splnam (to je tych 400, presnejsie je to 3x128 a nikdy som s tym problem nemal). AJ TAK NEJDE. Fok. Rozmyslam, ci to nemoze byt kvoli KX-om. Mam ich nahodene a nefunguju celkom ako maju, len som bol lenivy s tym nieco robit.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 09. August , 2005, 10:09:15 »

Citácia
Originally posted by Iggy ...Rozmyslam, ci to nemoze byt kvoli KX-om. Mam ich nahodene a nefunguju celkom ako maju...
Teoreticky to moze byt aj preto.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 22 otázok.