METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. August , 2005, 14:57:01 » |
|
spustis to aj pod inou verciou ...teda mne to slo aj pod nizsou aj pod cubase....ale to ..ze preco ti to nejde instalovat tak to netusim....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 08. August , 2005, 18:40:17 » |
|
Iggy - nemas tam nejake zasery, ako nenainstalovane, pre projekt potrebne pluginy a pod ? Inak problem moze byt aj v cracku aj vselikde inde. Ja mam napriklad v cracknutom Sonare 3 s cracknutym Battery 1 vypozorovanych viacej situacii, ked projekt po zatvoreni uz nie je mozne otvorit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. August , 2005, 19:21:44 » |
|
No ja to vidim dost biedne, pretoze ako som spominal, skusal som nainstalovat styri verzie Nuenda 2 (jednotka slapala a slape OK ale dvojkovy projekt neotvori) a neuspesne. Rozmyslam, ci to nie je nejaka chyba cracku, ako spominal rasto, ktora sa prejavila konkretne na mojej konfiguracii HW. Inak v registroch su este zbytky stareho Nuenda, ale tyka sa to iba destinacii plug-inov a podobnych banalit. Pochybujem, ze to by mohlo mat taky radikalny vplyv na uspesnost spustenia samotnej instalacie. Tak co teraz?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 08. August , 2005, 20:34:58 » |
|
Originally posted by Iggy ...Kamosom tieto verzie bez problemov slapu. Neviete, kde je zrada?... Pockaj, nech je jasno - ty mas projekt, ktory si robil v nejakej novsej verzii Nuenda ? A teraz nevies co ? Nainstalovat tu novsiu verziu ? Alebo nevies otvorit projekt v akejkolvek verzii Nuenda ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. August , 2005, 20:41:05 » |
|
Nahravali sme u kamosa v skusobni, ma tam Nuendo v2.21, doniesol som to domov, ze sa na vysledky nasej roboty pozriem. Doniesol som si aj instalak Nuenda. Presne ten, z ktoreho bol instalovany comp, na ktorom sme nahravali a neda sa mi nainstalovat doma. Som zrozumitelny?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 08. August , 2005, 20:57:19 » |
|
Co to pise pri instalacii ? Ak to nechce ist a je to zarucene funkcne, moze pomoct seriozne odinstalovat vsetky predchadzajuce pokusy, vycistit registre. Ak nie, novu instalaciu wins (ake mas ty, ake ma kamos ? ). Ak nepomoze ani to, a kamosovi ta instalacka funguje, mas nevhodny HW. Ak si spominam mas nejaky SB live/Audigy... Ake mas na tom drivery ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 08. August , 2005, 21:17:33 » |
|
Mam WinXP, rovnako ako kamos, mam Pentium, rovnako ako kamos (sice on IV a ja III), mam SB Live!, on ma Audigy a mam 400MB RAM a on tusim 512. Som vsak na 100% presvedceny, ze to NIE JE tym. Uz som raz spominal a opakujem znova, ze vsetky pokusy vsetkych verzii 2.xx skoncili uz pri uvodnom splash screene (proste sa vyhodil obrazok h2o), ktory chvilku zotrval na obrazovke a vzapati zmizol. Na 50% som presvedceny, ze sa instalacia VOBEC nespustila, cize k nejakej detekcii HW nemalo sancu dojst.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 08. August , 2005, 21:32:12 » |
|
Iggy - nejaky dovod, ze Ti to nejde nainstalovat musi byt. Vymenoval som postupne, kde by som hladal chybu, viac Ti na dialku nepoviem... Ak mas 400 MB RAM, to musis mat nejake polepene rozne typy pamati, co moze robit zle. Netvrdim, ze mas HW problem - sak som ho spomenul az nakonci. Ale Pentium III a Pentium IV je brutal iny HW ! Iny chipset, ine frekvencie zbernic, iny typ pamati, vsetko je ine...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. August , 2005, 00:15:02 » |
|
takze som z registrov vyplieskal prec vsetko, co pripominalo Steinberg, ci Nuendo aj len okrajovo... na webe som dalej nasiel toto : "Steinberg recommend a minimum of an 800MHz Pentium or Athlon with 384MB RAM", co splnam (to je tych 400, presnejsie je to 3x128 a nikdy som s tym problem nemal). AJ TAK NEJDE. Fok. Rozmyslam, ci to nemoze byt kvoli KX-om. Mam ich nahodene a nefunguju celkom ako maju, len som bol lenivy s tym nieco robit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. August , 2005, 10:09:15 » |
|
Originally posted by Iggy ...Rozmyslam, ci to nemoze byt kvoli KX-om. Mam ich nahodene a nefunguju celkom ako maju... Teoreticky to moze byt aj preto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|