vychadzaju tak 400-470 E vratane modulu, neni to az taky lacny spas
no tady by mel jit nekdo na prezkouseni z matematiky, nejdrazsi jsou za 450 USD, coz je kolik eur žáku Mišo?
takze Salvation Mods misovi_kolovi dekuje za moc peknou poplasnou zpravu
Ceny uz jsou na webu, takze kazdy kdo ma kalkulacku uz to zvladne i sam -
http://salvationmods.com/vzhledem k tomu ze stock moduly se prodavaly za 6-8 tis Kc, a modifikovane nabizi krome jineho zvuku, ficur nekdy az 4 "kanaly", ale uz sem to psal.....
no ale praveze jednoduchym A/B testom by si sa presne tym pindom vyhol keby boli rovnake vsetky podmienky iba by sa vymenil aparat a box s micom by ostali, alebo by bol rovnaky impulz ale inak nic v zlom, ocividne si to klientelu naslo a nahravky su tiez celkom pekne. ja osobne si tiez myslim ze to nemoze hrat na 100% (co tiez nemyslim vobec v zlom) rovnako uz len kvoli koncaku, ked som pocul svoj aparat vo verzii s kt88 miesto el34 bol to relativne dost rozdiel.
ja jsem delal ukazek a srovnavacek uz stovky, vzdycky to dopadlo stejne. At to udelas pocitove nebo vedecky, tak je mnohem vic chytraku kteri vi jak by se to melo delat lip (hlavne na forech a jenom kecama). Opravdu jsem po letech ztratil zaniceni pro tento boj s vetrnymi mlyny. Ano koncove lampy jsou jedna z mala veci u kterych uznavam znatelny vliv na zvuk, akorat ze je to vetsinou v rovine pocitu hrace, na nahravce(nebo nazvucene) jsou ty rozdily obvykle mensi nez male (coz generuje dalsi zasadni otazku - jestli kytarista hraje pro sebe, nebo pro publikum) Opravdu netouzim presvedcovat lidi, kteri veri ze vliv ma vsechno.... ja po 10 letech kazdodenniho testovani zastavam nazor ze zvuk zasadne ovlivnuje vlastne minimum veci, ty vsechny ostatni pycovinky jsou tak zanedbatelne, ze neni nutne se jima vubec zaobirat. To ze tento nazor je extremni a neprilis oblibeny jsem davno zvykly. Je to moje poznani, jini kytariste maji jine zavery (ale prosim ne z videi z mobilu nebo fotaku 5 metru od aparatu, dekuji).
Kazdy tlustoch vi, ze zhubne kdyz se bude hybat a nebude zrat. Prodeje zazracnych diet, pilulek a pristroju to vsak neovlivni ani v nejmensim. .....A co teprv zazracne kabely, snimace, trsatka, lampy, krabicky.....kazdy je sveho stesti strujce.
"cesky workshop"?
proc bych ho mel delat? Vzdyt vy tady vite ze to nemuze hrat na 100%, je to drahe, nehraje to jak originaly, takze proc vlastne? Kdo by na takovy workshop prisel? Tolik lidi jako na Pitu-workshopy, ktere kvuli "masivni" ucasti prestal poradat?
basovy modul bych chtel taky, uz byl hotovy navrh na Ampig
ale zrovna tam se vyskytl problem, ted uz nevim nejaky komplikovany ekvalizer, ktery nesel nacpat do modulu. Navic tech basovyhc lampovych preampu zas tolik neni, takze jestli mas nejake tipy...... ale vzhledem k tomu ze zrovna ted jsme na desku FS nahrali basu primo do zvukovky a zni to vyborne, tak basovy modul nebude zrejme uplne nezbytna vec
a po technickych prostojich jsem opravil link na Camerock video