je to fakt super, len ako bolo spominane aj na rig talku, co teda neni ceskoslovenske zatrpknute forum plne pisalkov ako spomina stale autor temy, ale regulerne zahranicne forum ke su aj profici - to co tam je dobre je produkcia a hracsky prejav.. az potom nejaky zvuk gitary.. a prave preto som aj ja vravel ze by ma zaujimalo ako to hra nazivo v kapele
)))))))))))))))))))))))))))
ja jsem nekdy psal neco jineho? Proc si myslis ze vsechny nase ukazky maji takovou remeslnou uroven? proc nevyvesujeme zadne tocene mobilem narvanym v prdeli kytaristy nezvladajiciho zahrat do metra ani Hoří?
a jsi docela vztahovacny, protoze ty pisalky mylsim vseobecne na forech, ne jenom na tomhle
O amaterskych americanech uz sem toho nasbiral skoro na knizku (z rig-talku napr. taky
Pro znalce a ctitele originalu jsou tu originaly. Davno se ukazuje ze tyto cilove skupiny se neprotinaji a vlastne si vubec nekonkuruji. Jak se moduly blizi originalum uz je subjektivni, ja muzu napsat cokoli, ale kdyz ti prijde ze ta americka ukazka Bogner nehraje vlastne identicky tak nevim co vic bych pro to mohl udelat. Vykladat ti ze Benzin je vyladeny 1:1 s preampem Einsteinu? Ze VH4 nazivo hraje trochu libiveji (ma vic basu) ale kdyz vemes signal z preampu tak hraje lip modul? Vy tomu stejne neuverite a potom co hodnotite zvuk aparatu podle tech hnoju z YT co se tady vyvesuji, tak byste to neslyseli ani kdyby vam to rvalo do ucha.
a proc kdyz je to tak na hovno si pisete o cenik?
hosi hosi.... ja sem jenom posrany čehúň, ale moduly neprodavam, nic vam nenutim, jenom vyvesuju klipy v threadu - nahravky uzivatelov, Thats all.
To ze se to nekomu taky libi fajn, jsem rad ze mame obcas stejny vkus, to ze se to nekomu nelibi, samozrejme taky fajn (kdyz to dokaze vyargumentovat) nemam s tim nejmensi problem. Ale kdyz nekdo je vylozene hluchy a pise o blativosti Benzinu, v porovnani s VH4, tak proste nevi vubec o cem mele, protoze ve skutecnosti to bylo presne naopak (zabasovany a blativy je original, kvuli vyjebane ficure DEEP, kterou kytaristi miluji
Ja navic jsem byl docela velky nepritel diezel hypu, po tom co jsem si do studia na nahravani pujcil dokonalou VH4S za 1500Kc/den ...... a nahraval jsem na JSX puceny za flasku vina, protoze proste hral lip
shrnuto verte neverte, me je to uplne fuk. Ja jsem nasel svuj zivotni system, a prekonat ho muze jedine nejaka opravdu dobre hrajici AxeFX (coz zatim nehrozi, ale treba verze 5 uz bude fajn kdo vi), ted mam novy Zoom G3 a nektere zkresleni jsou v nem uz slusne, kdo by to kdy cekal od Zooomu!!!!)
Diskutujte, to mam naopak rad, ruzne nazory, nahledy a postrehy.....
turne FS uz jsem vyvesoval, na slovensku jenom Banska Bystrica, Blava se nejak nezadarila.