hyenik
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 20. Apríl , 2012, 13:31:25 » |
|
diky za poplacani po ramene, krtkovi bych za jeho barvity popis traumatickeho zazitku z mladi podekoval taky, kdyby krome srack*ovani i trochu zaargumentoval (ale jasne proc by se namahal s takovym odpadem), a tak si dovolim vypichnout pouze jeho "podprahove" sdeleni ze FS hrajou shit pro pivom obliate hevymetalisty, coz je tedy EPIC FAIL primo biblickych rozmeru, protoze tahle sorta lidi FS nenavidi uplne stejne jako krtko cimz se jeho prispevek stava vystajlovaným metahumorem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 20. Apríl , 2012, 16:26:58 » |
|
...zaargumentoval (ale jasne proc by se namahal s takovym odpadem)..
tak tragicky by som to nenazyval. nieje problem to rozpitvat a vyargumentovat, ale naco? Aj tak s tym mam problem len ja, ako iny typ posluchaca. myslim ze objektivne, pre cielovu skupinu posluchacov ktorym je to urcene je ta hudba ok. a ked aj nie, je mi to jedno. ...ze FS hrajou shit pro pivom obliate hevymetalisty..
to si zas mimo. tym som mieril na svoje dojmy z tych redaktorov.
|
|
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2012, 16:37:25 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 20. Apríl , 2012, 22:45:06 » |
|
tak tragicky by som to nenazyval. nieje problem to rozpitvat a vyargumentovat, ale naco? Aj tak s tym mam problem len ja, ako iny typ posluchaca. myslim ze objektivne, pre cielovu skupinu posluchacov ktorym je to urcene je ta hudba ok. a ked aj nie, je mi to jedno.
to si zas mimo. tym som mieril na svoje dojmy z tych redaktorov.
v pohode, je to pekny zazitek, principalovi uz jsem to preposlal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 21. Apríl , 2012, 07:58:15 » |
|
spominam si na zin Payo asi z roku 2002, kde bol nejaky bizarny rebricek najlepsich albumov co pisu pivom obliati hevymetalisti. Forgoten silence tam bol na prvom mieste aj pred relativne pocuvatelnymi vecami, tak som bol na to zvedavy a ked som sa dopracoval ku tej nahravke tak som sa nestacil divit. Odvtedy si nekupujem casopisy s hudbou ani necitam recenzie. Pri tejto nahravke mam znova tie iste pocity. Ale vsak to su len moje dojmy, ak sa to inym bude pacit tak preco nie, ved aj zive kvety maju kopec fans. a kera je ta tvoja kapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 21. Apríl , 2012, 09:10:32 » |
|
takuto muziku si velmi casto nepustam, ale nahravka podla mna fajn po kazdej stranke. da sa to niekde vypocut aj v lepsej kvalite?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 21. Apríl , 2012, 09:20:09 » |
|
spominam si na zin Payo asi z roku 2002, kde bol nejaky bizarny rebricek najlepsich albumov co pisu pivom obliati hevymetalisti. Forgoten silence tam bol na prvom mieste aj pred relativne pocuvatelnymi vecami, tak som bol na to zvedavy a ked som sa dopracoval ku tej nahravke tak som sa nestacil divit. Odvtedy si nekupujem casopisy s hudbou ani necitam recenzie. Pri tejto nahravke mam znova tie iste pocity. Ale vsak to su len moje dojmy, ak sa to inym bude pacit tak preco nie, ved aj zive kvety maju kopec fans. Hm, neviem, 2000 a 1998 album boli tie najlepsie, neviem co bolo v 2002, mozno to etno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 21. Apríl , 2012, 11:49:47 » |
|
takuto muziku si velmi casto nepustam, ale nahravka podla mna fajn po kazdej stranke. da sa to niekde vypocut aj v lepsej kvalite?
nejlepsi kvalita bude na vinylu nechci rozpoutavat zadne netopyri vasne, ale to co je na BZ hraje standardne. Ja rozdil mezi timhle a wavem nepoznam. (Sennheiser HD 555)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 21. Apríl , 2012, 12:27:45 » |
|
a kera je ta tvoja kapela
zive kvety revival band, tzv. Žkvety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 07. Máj , 2012, 08:02:24 » |
|
a jedno aranzerske cviceni (na zadane tema - )
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2012, 22:50:22 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 07. Máj , 2012, 21:46:05 » |
|
Camerock full service ukazka - temer nepreberne moznosti nastaveni -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 07. Máj , 2012, 23:50:46 » |
|
tak to je hlavne vyborne zahrate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 08. Máj , 2012, 07:41:18 » |
|
zvuk muze byt dobry, jenom kdyz je dobre zahrany..... slovy matematika, je to nutna podminka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 08. Máj , 2012, 11:23:47 » |
|
Camerock full service ukazka - temer nepreberne moznosti nastaveni - mozno som to prehliadol... to je zvuk toho preampu po kably ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 08. Máj , 2012, 11:27:07 » |
|
z komnetov pod video - For rhythms I used Yamaha RGX520FZ with stock pickups (which sound amazing BTW!), solo is Ibanez RG570HS with 2 EMG89's. RM4 through poweramp with 6L6's and Celestion Vintage 30 speaker, mic was SM57. Nothing special ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 29. Máj , 2012, 08:41:57 » |