Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hyenikovo Laboratorium

Started by hyenik, 19. December , 2011, 00:14:44

PanTau

:)  Tesi ma, ze mas v dusi pokoj .

proghopik

Aj tak tu nikto z vas nevie, ako vlastne hra ten Bogner. :P
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

PanTau

Hyenik je fakt pan. Napises, ze sa ti nepaci ten zvuk lebo je to jak na pode nahrate (uhladeny a zliaty)  a da ukazku nejakej prebasovanej chujoviny, ktora je podla mna nedobre odsnimana a ked sa ti ani to nepaci, tak si proste fas a musis sa naucit zit s touto skutocnostou. Gratulujem ti.

dusan uk

Quote from: proghoper on 19. August , 2013, 16:55:44

Preco myslis?Niektori to vedia

proghopik

Quote from: dusan uk on 19. August , 2013, 17:01:26

Tu nevedia, skor to moze vediet len niekto, kto na nom (mozno) ani nehral. ;)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mirostrat

no ja som na Bogneri teda nehral , ale vizuálne moc neverím , že ten salvation móže hrať jak tá hlava , v tom salvation može byt okopčená schéma alebo podobná , ale jak tá hlava to podla mna nikdy hrat nemože , jeden kanál z toho kludne akože taký Bogner  výsek , ale jak hlava , to teda asi né   \m/  a ináč to by bola iná revolúcia v aparátoch , keby krabky , kludne aj lampové hrali jak hlavy  :-\
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

styrioci

Quote from: dusan uk on 19. August , 2013, 17:01:26
co ty len o tom mozes vediet, metlak smradlavy  ;D

dusan uk

Quote from: styrioci on 19. August , 2013, 18:24:30
co ty len o tom mozes vediet, metlak smradlavy  ;D

Ale ja som Depesaaaaak   :laugh:

ondreee

Quote from: proghoper on 19. August , 2013, 16:55:44
na dvoch som sice nahral album ale ako znie to fakt neviem :-)

proghopik

Quote from: ondreee on 19. August , 2013, 19:09:57
na dvoch som sice nahral album ale ako znie to fakt neviem :-)

Predsa tak ako ten mod v ukazke a ak nie, tak si mal ohucane a unavene usi. :)

hyenik

poridil jsem si doplnek ke svoji G3, imho Zoom momentalne tento segment totalne valcuje.

a ukazecka - https://soundcloud.com/hyenik/chiasmatic-ambiement

Branko

Zda sa mi, ze uz som pocul lepsie ukazky od SM. Ta AC/DC ukazka nepresvedcila... Aj ked verim, ze to hra dobre. Este raz - verim tomu. :)

Ale ako marketing to je super samozrejme.  :drink: