Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hráme sa, alebo vlastná výroba...

Started by KubBasak, 19. Február , 2012, 17:27:42

Iggy

Quote from: KubBasak on 22. Február , 2012, 07:38:00
Nič nekritizuje, iba má iný názor  ;)
PRESNE TAK! a pritom mam stale velku uctu k remeselnej zrucnosti, ktoru si vyrobou toho svojho nastroja prejavil. a k tomu konstruktivizmu, ktory si vyssie nazval chlapskou jesitnostou  :zdar:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

KubBasak

Hlopi, šak niesom tu jediný čo si vystrúhal gitaru. Tak čakáme na fotos  ;D

Inak Tele má už vytvarovaný a označený hmatník :)

the_zako

Chvalim! Takýmto ľuďom závidím tu trpezlivost a zručnosť. Hádam sa aj ja pustím niekedy do niečoho takeho. Inak, mňa zaujala tá prva gitara, máš viac fotiek?
Drevo, káble, kde - tu žiarifka a dajaké tlačítka...

KubBasak

Quote from: the_zako on 28. Február , 2012, 20:45:25
Chvalim! Takýmto ľuďom závidím tu trpezlivost a zručnosť. Hádam sa aj ja pustím niekedy do niečoho takeho. Inak, mňa zaujala tá prva gitara, máš viac fotiek?
Trpezlivosť je vlastnosť, ktorú pri tomto koníčku konečne pomaly získavam  :blush:
Pre jej nedostatok tie prvotiny tak aj vyzerajú  :( Čiže tá gitara vyzera ozaj príšerne  ;D  :blush:

kato

Quote from: KubBasak on 28. Február , 2012, 21:23:55
Trpezlivosť je vlastnosť, ktorú pri tomto koníčku konečne pomaly získavam  :blush:
Pre jej nedostatok tie prvotiny tak aj vyzerajú  :( Čiže tá gitara vyzera ozaj príšerne  ;D  :blush:

Ako z custom shop.

KubBasak

Quote from: kato on 05. Marec , 2012, 08:26:25
Ako z custom shop.
Diki  :zdar:
Kamaráti hovoria že vyzerá riadne vyžito ;D Ale průser je, že to nebol cieľ  \m/

KubBasak

Krky už lakujem, telá prídu na rad asi cez víkend

KubBasak

Foto zo včera :) Telo už len nastriekať niekoľkými vrstvami čistého lesklého laku a... na Veľkú noc už brnkám na nových nástrojoch :)

kato

mn

"Practice cures most tone issues" John Suhr

KubBasak

ďakujem hlopi  :)
Keď bude najbližšie fóracke pivo, tak sa pokúsim prísť aj s jedným dielom, nech vidíte čo sa rodí na východe  ;D :drink:

rastis

Quote from: KubBasak on 26. Marec , 2012, 09:35:25
Foto zo včera :) Telo už len nastriekať niekoľkými vrstvami čistého lesklého laku a......

cim to budes striekat ? myslim typ laku.

mesiah

Pickqurad si radšej vyrež sám, henten ti nelícuje, inak pekné.

KubBasak

Quote from: rastis on 26. Marec , 2012, 17:21:41

cim to budes striekat ? myslim typ laku.
Klasika, nitro  ;) Takže tento týždeň striekam a zhruba týždeň nechám telo odstáť a tak začnem leštiť. Inak som si prácu trochu uľahčil a prvé vrstvy sú urobené tzv. plniacim nitrolakom  :blush:

rastis

Quote from: KubBasak on 26. Marec , 2012, 19:53:49
. a prvé vrstvy sú urobené tzv. plniacim nitrolakom  :blush:

jasne, preco nie, urychluje to dost pracu a nemusis tak vrstvit potom vrchnu vrstvu...