Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 15:35:16
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195426 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #60 kedy: 26. Marec , 2012, 23:14:34 »

Ja mu celkom fandim, lebo vidno ze naozaj chce byt slavny a ide si za tym cielom. Akurat mam obavy ze to zostane pri tych dvoch pesnickach ktore si proste kupil, neverim ze sa na tom nejako velmi osobne podielal a ani neverim ze by bol schopny do buducna produkovat sam muziku v podobnej kvalite.
Jasne, je to sice uplne zamerne komercia, aj tak mam obavy ze by toto slovenske radia hravali, sice asi to velmi ani nie je urcene pre slovensky trh kedze sa netaji tym ze by bol rad uspesny minimalne v Europe ...
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 26. Marec , 2012, 23:15:55 »

No ved aj robi nieco lepsie a ine, nez co som doposial pocul na Slovensku. Ci kto tu robi nieco podobne jak zvukovo, tak stylovo ? Rad by som vedel o takej kapele, lebo taky styl mam celkom rad.
varovny signal s konom
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 26. Marec , 2012, 23:17:20 »

varovny signal s konom
Bavím sa skvele inac, maju novy klip !  ha ha ha
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 26. Marec , 2012, 23:22:07 »

asi to velmi ani nie je urcene pre slovensky trh
No asi nie. Kazdopadne. Ak by sa mu podarilo trhnut finale na eurovizii tak vie hned po eurovizii urobit krasnu celoeuropsku snuru po vacsich kluboch, na ktoru sa urcite najde dobry sponzor. Co dalej zalezi na tom, co bude dalej. Urcite to neni zly krok, ale ani cielova stanica. Tolko k tomu, ci sa mu to vyplati atd. atd.

Bavím sa skvele inac, maju novy klip !  ha ha ha
... videl som...  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Marec , 2012, 23:23:56 od Pablo Woozy » Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #64 kedy: 26. Marec , 2012, 23:29:45 »

Ja mu celkom fandim, lebo vidno ze naozaj chce byt slavny a ide si za tym cielom. Akurat mam obavy ze to zostane pri tych dvoch pesnickach ktore si proste kupil, neverim ze sa na tom nejako velmi osobne podielal a ani neverim ze by bol schopny do buducna produkovat sam muziku v podobnej kvalite.
Jasne, je to sice uplne zamerne komercia, aj tak mam obavy ze by toto slovenske radia hravali, sice asi to velmi ani nie je urcene pre slovensky trh kedze sa netaji tym ze by bol rad uspesny minimalne v Europe ...

nevidim vobec dovod to hravat... aj ked z uplne inych dovodov ake maju slovenske radia :-)

no problem - ja mu fandim tiez, nech sa mu splni po com tuzi - ak to berieme ako biznis, ide jednou z ciest, ktore mozu zaznamenat uspech. aj ked osobne tomu vobec neverim - podla mna je kvapkou v mori
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #65 kedy: 26. Marec , 2012, 23:55:09 »

radšej takýto komerc ako dáku Tinu, Rolioncovú, Rytmusa a čo ja viem čo tu ešte hnije
radsej co? radsej si to pustis ty? ci radsej budes, ked budu hrat radia predovsetkym toto?

Yesfan to skvelo vystihol.
Je to rovnako komercny produkt modernej hudobnej produkcie ako komercne produkty inych zanrov.
Vadi ti snad, ze v obchode predavaju aj take oblecenie, ktore by si si nekupil?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #66 kedy: 27. Marec , 2012, 00:17:33 »

radšej takýto komerc ako dáku Tinu, Rolioncovú, Rytmusa a čo ja viem čo tu ešte hnije

Co ja viem, na takom Rytmusovi sa da aspon zabavit na rozdiel od tejto bezpohlavnej Smajdovej, ci ako sa po novom vola, sterilnej "hudby". Radsej by som isiel zadara na "koncert" Rytmusa.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #67 kedy: 27. Marec , 2012, 00:49:30 »

no mne nie. Isto si napr. skor pustim technotronic flow od rytmusa, ako tohto smajdu...

radšej deti stratenej generácie  Na zdravie!
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #68 kedy: 27. Marec , 2012, 01:48:52 »

smajda a jeho song... neviem, ale vobec nezdielam nadsenie z tohoto kusku. je to, prepacte mi ten vyraz, len blockbuster music. je to ako uz niekto napisal skladba uplne tuctova na jedno pouzitie, pre komercne ucely, v duchu sucasnych trendov teenagerskej hudby. nemyslim to zle. len moj subjektivny nazor-pridana hodnota ziadna. je mnoho inych zanrov hudby, nepozeram na to z uhla rock muziky. cele image je na usmev, robene pre baby, pre peniaze, pre predaj. vsetko je tomu na nom podriadene.

samozrejme, ak niekto citi sympatie preto, ze to je lepsie ako moderne rockove veci zo slovenska, nehadam sa. ale hudby ako takej tu je lepsej mnoho, nikdy vsak nebude zapasit o sekundu pozornosti americkeho publika. jasne, ze z pohladu karierneho postupu je vsadenie na osvedcene ruky producenta a este v tychto mladeznickych zanroch (nemyslim to zle) najlepsou (najistejsou) volbou.

a mozno nieco dokaze/preda/zarobi. ale nielen o tom je zivot, muzika a stastie. tak mudrosti napisane, treba dojest spagety :-)  Na zdravie!

Aky je tvoj nazor na kapelu Alter Bridge? Nech viem nakolko mame v romro zladeny synchron :) Pre debatu o Smajdovej skladbe absolutne klucove :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #69 kedy: 27. Marec , 2012, 07:35:18 »

kapelu Alter Bridge bohuzial nepoznam
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #70 kedy: 27. Marec , 2012, 08:08:38 »

radsej co? radsej si to pustis ty? ci radsej budes, ked budu hrat radia predovsetkym toto?
áno, bude to niečo čo ma nerozčúli a nebudem musieť prelaďovať

Co ja viem, na takom Rytmusovi sa da aspon zabavit na rozdiel od tejto bezpohlavnej Smajdovej, ci ako sa po novom vola, sterilnej "hudby". Radsej by som isiel zadara na "koncert" Rytmusa.  :)
ale to snáď nie  :)
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #71 kedy: 27. Marec , 2012, 08:11:13 »

Marrtin asi nechape, ze 100 ludi/100 chuti. Je to na kazdom z nas, co sa mu paci/nepaci.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #72 kedy: 27. Marec , 2012, 08:14:05 »

ale čo by som nechápal, ja si iba tvrdím svoje, toto mi nevadí i keď to nie je šálok mojej kávy
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
yeah
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 27. Marec , 2012, 08:24:27 »

To len mne pride porovnavat Smajdu s Vrbofskym trapne a silene?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #74 kedy: 27. Marec , 2012, 08:50:47 »

pockat on si tie skladby kupil dve? ktora je ta druha? :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.