Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 13:37:58
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 196007 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #240 kedy: 08. Máj , 2012, 06:57:59 »

no ja si niektoré pesničky možem vypočut za den aj niekolko krát, a kludne aj od slovákou aj rusou, a hocikoho ,na radiu FM pustaju taký molový ruský bluz a parádička, ale táto pesnička mi nehovorí skoro nič, možno zvukovo na prvé počutie je fasa , že aký zvuk kokso, ale to je všetko, a myslím si že spevák a kapela by mali byt viac symbiotické a nie postavená pesnička kvázi metal na spevákovi a jeho image nevraviac o tej melodii, 4 tony skoro celá skladba dokolečka ,+ k tomu to PR ako to vidím ja, moc nafuknuté ,trochu ukrivdenosti, menšie škandáliky a hit je na svete ? no ked som to počul tretí krát už som mal dost ,neviem v tej pesničke nájst nejaké čaro alebo niečo také aby som si to trebárs pustil ešte raz ,možno preto že moc tlačí na píli, ALE   Si píš!!! na čechoch boli formule, či motorky a tam to puštali a tam to aj sedelo takže ,ta pesnička je možno ok len mne sa nepáči ,ale mne sa nepáči skoro nič ,iba moje skladby  Fuuha zíram  ha ha ha

99 % ľudí na fóre do toho p*čuje len preto lebo je to šmajda  Som frajer Myslím si že hudba je dosť dobra a kapely tak isto ma to gule a to je základ
« Posledná zmena: 08. Máj , 2012, 08:20:50 od Rectifier » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #241 kedy: 17. Máj , 2012, 08:11:36 »

Ako to ze to tu este nie je? :)

Zaznamenané
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #242 kedy: 17. Máj , 2012, 08:25:06 »

Max džééjsn mej Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele....v.m. Matej Čubierka......je sranda,ako sa snaží okopčiť gestami,imageom a čimkolvek kohokolvek,od Kiskeho,Rosea až po Zagorovu.....áááále no,aspon je to gitarova muzika a nie nejake hip hop sračky.Nech sa Maxovi teda darí......
Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #243 kedy: 17. Máj , 2012, 09:33:55 »

Max džééjsn mej Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele....v.m. Matej Čubierka......je sranda,ako sa snaží okopčiť gestami,imageom a čimkolvek kohokolvek,od Kiskeho,Rosea až po Zagorovu.....áááále no,aspon je to gitarova muzika a nie nejake hip hop sračky.Nech sa Maxovi teda darí......

Aj hip hop sa da spravit tak aby bol lepsi ako smajdovina.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #244 kedy: 17. Máj , 2012, 09:46:16 »

To je muzika pre nastrocne slecny asi nie? Ci? Klon 100x prevarenych klonov bez stipky niecoho zaujimaveho ako vacsina dnesnej hudby. Bleee
« Posledná zmena: 17. Máj , 2012, 09:46:51 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #245 kedy: 17. Máj , 2012, 11:44:38 »

To je muzika pre nastrocne slecny asi nie? Ci? Klon 100x prevarenych klonov bez stipky niecoho zaujimaveho ako vacsina dnesnej hudby. Bleee
presne ..nas neojebe Zdravíčko
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #246 kedy: 17. Máj , 2012, 11:54:09 »

Asi trochu nechápem, prečo sa tým toľko zaoberáte.

Nárokujú si snáď jeho skladby nejakú umeleckú hodnotu alebo miesto v hudobnej histórii? Majú byť niečím prelomové a jedinečné?

Vyjadril sa tak sám interpret? Žiada, aby sme si jeho skladby pamätali aj po rokoch?

Nie.

Je to obyčajný rock na predaj, robený presne s tým zámerom a každému triezvemu človeku je jasné, že chalan chce peniaze, momentálnu slávu, a že ho to asi aj celkom baví.

Ak sa to nakoniec zaradí do rádií, buďme len radi, že nie sme dokola ohlušovaní nekonečnými elektronickými nepodarkami alebo kozacím vibrátom nemenovaného slovenského anorektika či bľačaním bývalého študenta teológie.. Pretože to je takmer jediné čo z našej pôvodnej tvorby do éteru preniká. A ešte teda "Čo ti je*e!"
« Posledná zmena: 17. Máj , 2012, 11:56:12 od BrokenWings » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #247 kedy: 17. Máj , 2012, 11:57:39 »

inak to je nejaka divna moda dnes a vsimam si to aj u undergroundovych kapiel ze ked nemame dobru muziku tak sa rychlo premenujme lebo prave v tom je isto problem..  poznam kapely co hraju 5 rokov a kazdy druhy rok sa volaju inak.. to iste smajda.. rychlo nove meno, pritom, je to furt ta mala princezna vovnutri.. neviem ale taky Habera sa vola Habera uz od zaciatku a nejak to neriesil a ma sa dobre.. tak ako 99% ostatnych heh.. nuz co ale asi aj to je cesta..
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #248 kedy: 17. Máj , 2012, 12:24:01 »

nuz co ale asi aj to je cesta..
celkovo zivot je cesta
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #249 kedy: 17. Máj , 2012, 12:40:13 »

inak to je nejaka divna moda dnes a vsimam si to aj u undergroundovych kapiel ze ked nemame dobru muziku tak sa rychlo premenujme lebo prave v tom je isto problem..  poznam kapely co hraju 5 rokov a kazdy druhy rok sa volaju inak.. to iste smajda.. rychlo nove meno, pritom, je to furt ta mala princezna vovnutri.. neviem ale taky Habera sa vola Habera uz od zaciatku a nejak to neriesil a ma sa dobre.. tak ako 99% ostatnych heh.. nuz co ale asi aj to je cesta..

tak ale tu je predsa dovod zmeny mena snad uplne jasny. chalan ma ambicie ist do sveta.. mimo tuto minikrajinku.

ci je jeho volba spravna ukaze az cas.. ja mu fandim
Zaznamenané

Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #250 kedy: 17. Máj , 2012, 18:09:46 »

presne ..nas neojebe Zdravíčko

Myslím si že vás už ojeb*li dávno  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #251 kedy: 17. Máj , 2012, 18:17:32 »

Myslím si že vás už ojeb*li dávno  ha ha ha

A kto?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #252 kedy: 17. Máj , 2012, 20:20:12 »

Ako to ze to tu este nie je? :)

náhodou dobré, ak som správne pochopil sú to prerobené pesníčky jednotlivých krajín čo budú na Eurovízi ?  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #253 kedy: 17. Máj , 2012, 21:01:50 »

náhodou dobré, ak som správne pochopil sú to prerobené pesníčky jednotlivých krajín čo budú na Eurovízi ?  Na zdravie!

Ano, to su songy krajin z ktorych mozu ludia hlasovat za Mira, aspon tak mi to vravel.
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #254 kedy: 17. Máj , 2012, 21:10:55 »

Ano, to su songy krajin z ktorych mozu ludia hlasovat za Mira, aspon tak mi to vravel.

semi vidím že máš info s prvej ruky  :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.