Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 17:24:49
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: epiphone alebo cort ?  (Prečítané 4388 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Slik
nováčik
*
Príspevkov: 17

« kedy: 29. Marec , 2012, 07:47:33 »

zdravim potreboval by som vediet ktora gitara je podla vas lepsia ...epiphone les paul special II GT alebo cort X2 ci cort z40 chcel by som skor taky rockovy zvuk :)
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #1 kedy: 29. Marec , 2012, 08:15:26 »

ja by som na to tú Epinu. Nebude to síce Lespaul, ale zvukovo je ku klasikám bližšie ako ten Cort... a podobá sa na Les Paula  Bavím sa skvele
Treba vyskúšať čo Ti viac sadne a čo lepšie hrá, tak ako pri každej jednej značke platí staré známe "záleží od kusu"
Zaznamenané
Slik
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 29. Marec , 2012, 08:49:44 »

Ja som tiež skôr rozmýšľal nad tým epiphonom...a ešte jedna vecička kombo behringer VT30FX dobré ? :D
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #3 kedy: 29. Marec , 2012, 09:20:55 »

bez toho, aby som co i len kukol o ake gitary ide - lacny epiphone zvukovo s gibsonom les paul nema spolocne vobec nic. a ked sa postavia vedla seba dve gitary, jedna cort a jedna epi, s identickou cenovkou, tak dam kohokolvek ruku do ohna, ze cort bude lepsi. dovody, preco to tak je, uz tu rozoberane boli.

edit: kukol som tie gitary. lacak nahovado, riesit nieco ako "rockovy zvuk" je uplny nezmysel. vyberaj podla zakladnej ergonomie (t.j. ci chces telo strat/LP, aku chces menzuru a aku kobylku) a na nejake zvukove nuansy zabudni...

edit2: vitaj na fore a nebud chuj, tem o kupe novej gitary je tu kopec a mas ich zhrnute v pin-upe, cize najprv citaj a az ked ti nebude nieco jasne, potom sa pytaj.
« Posledná zmena: 29. Marec , 2012, 09:26:02 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #4 kedy: 29. Marec , 2012, 09:49:25 »

Cort gitary nepoznam, epiphone som mal, konkretne LP100, hnoj, hnoj, hnoj. Ak chces fajnu rockovu gitaru ktora ti vydrzi, skus pohladat v inzeratoch Vintage VS6, je to SGcko a zozenies to v pohode do 200 eur a je uplne inde ako tie epiny.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Slik
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 29. Marec , 2012, 09:51:46 »

a ešte jedna otázočka kedže sa spomínalo že by sa oplatilo kúpiť používanú lepšiu gitaru ako novú sračku za prakticky takú istú cenu tak by ma zaujímal váš názor na toto ...   http://hudba.bazos.sk/inzerat/14363161/el-gitara.php
                                                                          http://hudba.bazos.sk/inzerat/14361250/elektricka-gitara-IBANEZ.php
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #6 kedy: 29. Marec , 2012, 09:59:53 »

najprv ta zjebem, ze si otrasny lenivec. jak ti mam napisat, ze k tomuto tu su temy a ze si ich mas nacitat? budes mat znovu 1000 tych istych otazok, co ludia pred tebou a uz sme na ne odpovedali.

Takze strucne: to v inzerate je haraburda a najhorsie na nej je to, ze ma tremolo. ruky prec. sevo dobre radi vintage, ak chces gipsonoid. ak ibanez, tak aspon 370 to by nemal byt v inzerate problem najst do 300e. pripadne potom tie corty. ale bez tremola.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 29. Marec , 2012, 10:06:44 »

kolko mas na to penazi?
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 29. Marec , 2012, 10:14:14 »

http://hudba.bazos.sk/inzerat/14127729/Vintage-SG.php

rockovejsiu gitaru za tie peniaze asi nenajdes a zostane ti viac penazi na kombo Na zdravie!
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Slik
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 29. Marec , 2012, 10:19:24 »

díki ludia toto SGčko by bolo asi fakt najviac :D a nato kombo Behringer VT30FX čo vravíte ?
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 29. Marec , 2012, 10:22:58 »

To sg ber kym este je. Ja som svoje predal za 180 a doteraz si troeskam hlavu ze som si ho nenechal.
Behringer je blbost, to uz radsej Marshall MG, popripade lepsia volba je valvestate.
Padla tu otazka, kolko mas na to europenazi?
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Slik
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 29. Marec , 2012, 10:49:53 »

to sgčko asi beriem ak ho má :) a na tú otázku financií je to tak že okolo 160 € gitara a 140 kombo ale neviem aké :)
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #12 kedy: 29. Marec , 2012, 10:54:53 »

Tež som kedysi mal také SG od Vintage a trochu ma mrzí že som ho predal   Smútim Dobrý nástroj to bol...
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 29. Marec , 2012, 11:02:55 »

Tež som kedysi mal také SG od Vintage a trochu ma mrzí že som ho predal   Smútim Dobrý nástroj to bol...

jasne, hlavne oproti tej epi co chalan chcel je to luxusny nastroj.
Zaznamenané

sa take už nerobí...
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #14 kedy: 29. Marec , 2012, 11:07:03 »

Tiez sa pridavam k Vintage nostalgii, mal som V100 LPčko, mala nove mechaniky, snimace, vsetko  Bavím sa skvele Vtedy ma stala 13 litrov nova + upgrady, no vtedy som mal dobrú ponuku na aparat, tak išla preč.  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.