|
mn
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Máj , 2012, 08:56:58 » |
|
tipek co na YT testuje hajgejnove aparaty a vsetko mu to hra naoko rovnako, fakt mas pocit, ze tento chlapik nutne potrebuje vlastnu temu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2012, 09:07:44 » |
|
Este sa onom tu na fore nepisalo asi tak 3000 krat mam taky pocit
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2012, 09:12:19 » |
|
tipek co na YT testuje hajgejnove aparaty a vsetko mu to hra naoko rovnako, fakt mas pocit, ze tento chlapik nutne potrebuje vlastnu temu ?
+1 a hlavne ked vyzera ako nieco medzi mnou a misom kolom.. takze my dvaja vam musime stacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Máj , 2012, 09:44:52 » |
|
+1 a hlavne ked vyzera ako nieco medzi mnou a misom kolom.. takze my dvaja vam musime stacit
Karol, na teba ani tak nie je, ale Mišovi z oka vypadol
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Máj , 2012, 09:50:32 » |
|
kdyby vam to znelo aspon jednou, jak jemu vsechny ty stejne "cely YT svet" se z neho pokakal zrejme proto, ze to je takovy shit PS: on jenom ukazuje pravdu, to co vetsina kytaristu odmita pochopit... ze jeden kytarista, podobne riffy na stejny reprak....proste musi hrat skoro stejne A to samozrejme plati pro jakykoli styl nejenom trapne chugga chugga.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Máj , 2012, 09:54:26 » |
|
jasne, to som spozoroval aj sam na sebe, ze viacmenej na kazdom ampe co som mal som si vzdy nakrutil velmi podobny zvuk, vzdy napicu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Máj , 2012, 09:58:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Máj , 2012, 10:10:44 » |
|
Monster rock su uplne v pohode, to si nejako pleties. Tiez som nepochopil co je na tomto chlapcovi take uzasne okrem toho ze vie dobre zosnimat aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Máj , 2012, 10:56:20 » |
|
Karol, na teba ani tak nie je, ale Mišovi z oka vypadol podla mna je miso ovela krajsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Máj , 2012, 11:00:16 » |
|
Tiez som nepochopil co je na tomto chlapcovi take uzasne okrem toho ze vie dobre zosnimat aparat.
na tom samozrejme nic uzasneho neni, a to ani v homo-demo podminkach. ale pripocti k tomu ze dobre hraje + ze umi sestrihnout divatelne video + umi to načančat ze kytaristum povoluji kolena + maka jako blazen na publicite + jede pravidelne tempem 1-2 tydne a nepolevuje a najednou se takto "uplne snadno" dostanes do pozice, ze ti firmy posilaji vyrobky k ukazkam a delaji ti signovane kytary a diky reklame vydelas i nejaky peniz. A sedis porad v obyvaku, a navic fantasticky propagujes svuj jinak podprumerny a nezajimavy death metal band A je fuk ze to zni vsehcno podobne, ale proste udelat slusnou ukazku neni zas takova legrace, a kolik serioznich i velkych firem takove ma? Nasel si svoji cilovku a jedine respekt (prestoze jeho ukazky uz dlouho neposloucham Klasicky priklad, jak TO neni jenom o drnkani, ale je to cely soubor veci.... viz gearmandude ze ktereho se stala skoro celebrita, prestoze jeho prvni ukazky jsou zvukove docela bida (ale vydrzel, zamakal, zlepsil to a je v pohode, v mezicase si vybudoval armadu subscriberu kteri ho zivi a jeste kupujou jeho vlastni krabicky)
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2012, 11:02:16 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Máj , 2012, 11:02:51 » |
|
na tom samozrejme nic uzasneho neni, a to ani v homo-demo podminkach. ale pripocti k tomu ze dobre hraje + ze umi sestrihnout divatelne video + umi to načančat ze kytaristum povoluji kolena
mne nesklbne nožkou a ani to nedokažem dopozerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. Máj , 2012, 11:15:58 » |
|
a co treba ze nejsi cilovka? metalovy kytarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. Máj , 2012, 12:31:24 » |
|
neviem sice o koho ide, ale zaujalo ma to ciste uz z toho dovodu, co asi hyenika: typek vyuziva aktualne formy medializacie. velice dolezite a velice inspirativne hlavne pre vsetkych tych co placu, ze ich radia nehraju, obiehaju kluby uz 106. raz za rok a furt sa divia, co ich nikto nezere a preco este nesu hviezdy. a tie typicke reakcie tuna starych ujov, ze "picoviny hra" a "mna to nezaujima vobec", to uz treba brat komplet s rezervou, to je specifikum fora dane narodnostou
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Rectifier
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Máj , 2012, 16:22:50 » |
|
neviem sice o koho ide, ale zaujalo ma to ciste uz z toho dovodu, co asi hyenika: typek vyuziva aktualne formy medializacie. velice dolezite a velice inspirativne hlavne pre vsetkych tych co placu, ze ich radia nehraju, obiehaju kluby uz 106. raz za rok a furt sa divia, co ich nikto nezere a preco este nesu hviezdy. a tie typicke reakcie tuna starych ujov, ze "picoviny hra" a "mna to nezaujima vobec", to uz treba brat komplet s rezervou, to je specifikum fora dane narodnostou Som rád že kto mu už konečne niekto napísal kus pravdy
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2012, 16:24:19 od Rectifier »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rectifier
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Máj , 2012, 16:39:44 » |
|
Joe asi starneš mal by si zo sebou niečo spraviť
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2012, 16:40:48 od Rectifier »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Máj , 2012, 16:42:10 » |
|
haters gonna hate
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Máj , 2012, 18:39:44 » |
|
jeho hudba ma tiez nijak nezaujala, ale zvuku rozumie dost dobre a vie to aj podat, viac veci som sa od neho naucil cize
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mattaharius
nováčik
Príspevkov: 53
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. Máj , 2012, 20:52:20 » |
|
mňa týpek dostal úplne zvuk aj muzika úplná parádička (by my opinion)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rectifier
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. Máj , 2012, 14:17:38 » |
|
mňa týpek dostal úplne zvuk aj muzika úplná parádička (by my opinion)
Ma určite niečo zo seba netvrdím že najvätší borec na svete ale páci sami jeho tvorba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 22. Máj , 2012, 21:52:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Máj , 2012, 21:59:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Október , 2013, 22:34:03 » |
|