Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Január , 2013, 10:44:02 » |
|
moze to fungovat aj na basu? aka je potom cena takejto srandy?
Na basu určite môže, špeciálne "basové" kvákadlá sú naladené nižšie a toto naladíš kam chceš. O cene zatiaľ iba toľko, že materiál stojí cca 100 €, ak by bol väčší záujem (na tomto fóre asi nie), snáď by tá cena výroby išla nižšie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. Január , 2013, 10:46:06 » |
|
podla mna je extrémne prehnane tvrdiť že v nejakom wahu su zvuky všetkých /možno všetkých nových ktore zneju skoro rovnako ale zachytiť zvuk origo povodneho clayd mcoy - sa nedá proste/, aj keď to zvukar A od-ignoruje môj príspevok neda mi nenapísal lebo wahy su aspoň pre mňa večná cesta hľadania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. Január , 2013, 12:56:06 » |
|
podla mna je extrémne prehnane tvrdiť že v nejakom wahu su zvuky všetkých /možno všetkých nových ktore zneju skoro rovnako ale zachytiť zvuk origo povodneho clayd mcoy - sa nedá proste/, aj keď to zvukar A od-ignoruje môj príspevok neda mi nenapísal lebo wahy su aspoň pre mňa večná cesta hľadania
Jasná vec, že nič nie je na 100 %. Ale tie rozdiely medzi wahmi sú také malé, že keď vymeníš napr bedňu, alebo zosík, tak rozdiel je väčší, ako pri výmene wahu. Žiaden váš príspevok neodignorujem, preto som založil tému, aby som sa od vás niečo dozvedel. Na začiatku vývoja ten pedál mal niekoľko podstatných chýb a len vďaka gitaristom, ktorí ho vyskúšali som ho dostal do dnešnej podoby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. Január , 2013, 13:04:08 » |
|
mozno by som mal len jeden komentar k rozmiestneniu tych potakov.. ten stop button co tam je dole nebude to zavadzat? lebo sam obcas na ten wah slapnem takym stylom ze ani neviem jak tam mam nohu takze by som to nechtiac urcite stlacil jak tam slape clovek potme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. Január , 2013, 13:07:05 » |
|
mohol by som spraviť porovnávanie wahow , video aj zvuk vedel by som od kamošou požičať tieto wahy ,
dunlop gcb95, jh-1 , zakk wilde ten strieborný , morley pva wah , modnute 2 gcbečky mnou :D
čiže s týmto tu 7 wahou by som vedel testnuť ,
mám na ot priestory a dalšich ludi s kt. by som to zbuchal . popripadne aj dalšie wahy na porovnávačku ,
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2013, 13:08:53 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 11. Január , 2013, 13:14:15 » |
|
Mam 535Q Crybaby, kludne poziciam na par dni.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 11. Január , 2013, 13:26:09 » |
|
mozno by som mal len jeden komentar k rozmiestneniu tych potakov.. ten stop button co tam je dole nebude to zavadzat?
Snaha bola, aby rovina pedálu aj v krajnej polohe nezasiahla ten gombík. (Červená čara)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. Január , 2013, 13:27:38 » |
|
mohol by som spraviť porovnávanie wahow , video aj zvuk vedel by som od kamošou požičať tieto wahy ,
dunlop gcb95, jh-1 , zakk wilde ten strieborný , morley pva wah , modnute 2 gcbečky mnou :D
čiže s týmto tu 7 wahou by som vedel testnuť ,
mám na ot priestory a dalšich ludi s kt. by som to zbuchal . popripadne aj dalšie wahy na porovnávačku ,
Ďakujem, dohodnutý som už s Mišom Kovalčíkom, keby niečo, ozvem sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. Január , 2013, 13:31:41 » |
|
Mam 535Q Crybaby, kludne poziciam na par dni.
Veľmi pekne ďakujem, už iba ten mi chýbal... Máš SS.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. Január , 2013, 14:29:49 » |
|
, a ja potom pošlem stary wox povodný , no ako dizajnovo je vy-chytaný to sa musí nechať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Január , 2013, 14:32:43 » |
|
Andrei, mam vintage fasel wah, crybaby ak chces.
Vyskusal som ten wah iba na par minut ale pridam svoj verdikt:
Cely q a sweep range je super, tym ze ak mas wah pred alebo po drive a distortions mozes doladit zvuk podla potreby. Este ze sa rozumije s fuzzom .ma lepsi range ako moj Vwah a wah stop (cocking sa povie) je genialny napad. Radio efekty, filter, money for nothing tone, whole parts love etc. A urcite sa da ak nieco podobne ako treble booster. J
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2013, 14:34:52 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Január , 2013, 14:38:54 » |
|
Posli jedno na vychod, nech vyskusame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Január , 2013, 14:41:28 » |
|
Posli jedno na vychod, nech vyskusame. tam nie! tam do hladovych dolin boze sak sa to tam ani nedostane.. tam sa straca vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. Január , 2013, 14:44:20 » |
|
Posli jedno na vychod, nech vyskusame. vsak pisal, ze je z bratislavy, tak naco to posielat na vychod?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. Január , 2013, 14:47:56 » |
|
Posli jedno na vychod, nech vyskusame. Budem o týždeň v Bardejove a Snine, ale asi nestíham...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|