Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 15:44:07
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa lacného Gibsonu  (Prečítané 15117 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Dewey
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #30 kedy: 04. Apríl , 2013, 17:29:20 »

Styrioci
Tak hej  máš pravdu, som študent nemôžem si dovoliť do toho vraziť veľa.
 KubBasak: Resp: máš pravdu ide mi aj o logo ale iba z toho dôvodu že Gibson je svetová značka tak si myslím že nič nestratím  jeho kúpou No hanbím sa..
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #31 kedy: 04. Apríl , 2013, 17:39:09 »

Sak si kup SG Standard. Na hudbenibazare je jedno za 6 kil teraz
Zaznamenané
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #32 kedy: 04. Apríl , 2013, 17:46:50 »

Aj ja som pozeral jeden SG standard za slušnú cenu nie z bazári  ale ten typ sa mi nehodí do toho čo chcem hrať .   Neviem
http://kytary.cz/gibson-sg-standard-hc/HN099781/
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2013, 18:50:24 od Dewey » Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #33 kedy: 04. Apríl , 2013, 19:23:29 »

Aj ja som pozeral jeden SG standard za slušnú cenu nie z bazári  ale ten typ sa mi nehodí do toho čo chcem hrať .   Neviem
http://kytary.cz/gibson-sg-standard-hc/HN099781/
a co teda chces hrat, kdyz sa ti na to LP hodi a SG ne ?
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #34 kedy: 04. Apríl , 2013, 19:27:25 »

Napíš mi SS dohodneme sa ak chceš,  ESP LTD EC 1000  Na zdravie!
Zaznamenané

hm... :-D
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 04. Apríl , 2013, 19:28:08 »

Guns n Roses hlavne  a nejde mi ta gitara dokopy s tou hudbou možno je to blbost ale,  Bavím sa skvele
Aj keď viem že celý život nebudem hrať len covery ale vždy budem tvoriť a hrať niečo podobné ako GnR.
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #36 kedy: 04. Apríl , 2013, 19:32:23 »

neviem, ci tie LTD neprecenujes... ja som z tych gitar nikdy na rit nepadol, a zamenitelne s klasickym LP to zvukovo tiez moc nie je, je to iny nastroj po viacerych strankach ...
poviem ti tak, je to univerzalna gitara, spracovanie fakt perfektné aj malinké detaily (aspoň môj kus) a ak ide niekomu o to aby si kupil nastroj ktory si vie aj sám ľahko nastavit tak je to fakt super gitara, bezproblémove pražce, krk hardvér, povedal by som ešte že výber snímačov je dôležitá voľba...vieme že EMG majú podobný charakter v rôznych gitarách...takže myslim si teoreticky keby das do gibsona nejake EMG aktivky hral by asi veľmi podobne...ak sa mylim tak domňa :-D  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

hm... :-D
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 04. Apríl , 2013, 22:03:56 »

vsak v pohode, nic proti LTD, vsak sam ho poznas, vsak ho predavas  Ja som čert.. len ze radit to niekomu, kto sa pyta na Les Paul je take... bezohladu na to ze EMG docela unifikuju zvuk hocakej gitary ...
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #38 kedy: 04. Apríl , 2013, 23:08:54 »

Guns n Roses hlavne  a nejde mi ta gitara dokopy s tou hudbou možno je to blbost ale,  Bavím sa skvele
Aj keď viem že celý život nebudem hrať len covery ale vždy budem tvoriť a hrať niečo podobné ako GnR.
Slash mal zo začiatku čínsky padělek s nápisom Gibson Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 04. Apríl , 2013, 23:10:49 »

Slash mal zo začiatku čínsky padělek s nápisom Gibson Bavím sa skvele Bavím sa skvele

nie som si celkom isty tym co tvrdis. uz sa to tu rozoberalo inak ...
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #40 kedy: 04. Apríl , 2013, 23:54:07 »

nie som si celkom isty tym co tvrdis. uz sa to tu rozoberalo inak ...

http://slash-thebook.blog.cz/1008/chapter-7-part-vii

tuto pise na com hral..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 05. Apríl , 2013, 00:06:50 »

vsak hej a kdesi som zachytil, ze vlastne by sa ani nemali tie gitary od toho typka povazovat za FAKE, lebo ma liceniu Gibsosu ci co to ? ze je vlastne cosi ako ich konstrukter ? kedysi to tu na fore niekto spominal, aj nejaky link k tomu bol...
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #42 kedy: 05. Apríl , 2013, 00:10:46 »

Ak by si chcel dobry les paul standard, tak by som ti mohol predat Edwards, ktory som si nedavno zadovazil http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,67474.195.html , nema to na hlave Gibson, ale spracovanim je to mininalne na urovni les paul standard. Ma nejake tukance, ale inak je super stave. Na Guns ako stvorene.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #43 kedy: 05. Apríl , 2013, 00:16:20 »

vsak hej a kdesi som zachytil, ze vlastne by sa ani nemali tie gitary od toho typka povazovat za FAKE, lebo ma liceniu Gibsosu ci co to ? ze je vlastne cosi ako ich konstrukter ? kedysi to tu na fore niekto spominal, aj nejaky link k tomu bol...

fuu tak to uz neviem teda..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #44 kedy: 05. Apríl , 2013, 06:49:04 »

ziadna licencia,ale nie po cinsky fake, ale po americky replica  Bavím sa skvele tu je cele story ohladom toho, ziadna licencia od gibsonu. jedine spojitost s gibsonom je, ze ked sa v ich reklamnych zvastoch spomina original les paul, tak sa hovori vlastne o tej replike  :)

http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/2010/Oct/The_Legend_of_Slashs_Appetite_for_Destruction_Les_Paul.aspx?Page=1
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2013, 06:49:31 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.