Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 12. Júl , 2013, 10:08:08 » |
|
Musíš vyrábať to, čo sa predáva, nie to, čo je dobré.
To chod povedat Bognerovi, Marshallovi, Randallovi Smithovi a dalsim.
Zjavne to už vedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 12. Júl , 2013, 10:10:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 12. Júl , 2013, 10:14:39 » |
|
Často mi gitaristi nechcú veriť, že keby hrali čistý higain, mohli by použiť aj lacný nelampový amp. Keby som vás chcel v tom teste odrbať, tak by sme nahrali práve higainový zvuk, mohol som vtedy použiť aj domáci HIFI zosík, ktorý pri prebudení skresluje škaredo.
S tymto suhlasim.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 12. Júl , 2013, 10:30:57 » |
|
jasné, akurát ten tenký uškvrčaný a upražený zvuk ďaleko nemá toľko objemu, ale však načo by mal
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 12. Júl , 2013, 10:40:56 » |
|
Odkiaľ máš poňatie, o čom mám ja poňatie no podla tych hovadin co pises je to zrejme. si hral aspon an nejakej mese diezly alebo lepsom hi-gain aparate v kapele?
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2013, 10:42:03 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 12. Júl , 2013, 10:43:17 » |
|
glamrocker je ako pes ktorí šteká ale nehryzie , ľudia vraj teraz dospievajú skôr ja mam skôr pocit že niektorým puberta proste neodchádza ..a neodchádza .................. a neodchádza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 12. Júl , 2013, 10:44:42 » |
|
glamrocker je ako pes ktorí šteká ale nehryzie , ľudia vraj teraz dospievajú skôr ja mam skôr pocit že niektorým puberta proste neodchádza ..a neodchádza .................. a neodchádza
takze nehral hej? lebo to je potom ako ked panic mudruje o jebacke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 12. Júl , 2013, 10:47:02 » |
|
si hral aspon an nejakej mese diezly alebo lepsom hi-gain aparate v kapele?
To je taká hlúpa otázka, ako: Si postavil niekoľka lampových aj tranzistorových zosilovačov? Lúčim sa do nedele, idem zmoknúť na Pohodu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 12. Júl , 2013, 10:52:02 » |
|
Andrej, to s tou session som myslel vazne. Potunuj to najlepsie ako budes vediet a urob session, nech kazdy vlastnousne pocuje tie tranzistory. Tu sa mozme hadat dokola a nikam to nevedie, ved sme to uz x krat videli. Kazdy si vacsinou aj tak melie svoje a neveri, kym neskusi. Samozrejme sa tu ludia pritom krizom-krazom pourazaju, lebo kazdy ma prave tie najlepsie usi, vkus, aparat a skusenosti. Inak este by som to zariadil tak, ze aparaty budu za plachtou a nejaki z najvacsich odbornikov (nebudem menovat) budu skusat na slepo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 12. Júl , 2013, 10:59:22 » |
|
Glam čo to nechapeš chlap robil roky zvukára a zvučil a počul aparáty o ktorích sa Ti možno ani nesnívalo , s nim netreba riešit či niečo počul hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 12. Júl , 2013, 11:02:29 » |
|
Glam čo to nechapeš chlap robil roky zvukára a zvučil a počul aparáty o ktorích sa Ti možno ani nesnívalo , s nim netreba riešit či niečo počul hrat
ty si fakt smiesny, presne takych aparatov sme mali v skusobni X a snivat sa mi o nich nemusi. to ze niekto robil roky zvukara je mi uplne jedno pretoze to nezarucuje absolutne nic, hlavne ked sem hodi ako referencne nahravky lampy a tranzistoru hentake dva skvosty ja hram roky na gitare a na aparatoch, mam vlastny nazor a skusenosti ktore som si neprecital v muzikuse a nepovedal mi ich najebany ferko ....
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2013, 11:06:41 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 12. Júl , 2013, 11:25:12 » |
|
Glam a dávaš aj súkromne hodiny ked si už taka kapacita, jednu na tému "mam velke ego ako to len uniest" by som si predplatil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 12. Júl , 2013, 11:29:02 » |
|
Milujem lampové Ampy a jeden stack MARSHALL mám aj ako dekoráciu v byte....napriek tomu sa mi marí, že D.Darell z Pentery hrával a nahrával na tranzistorový amp ? Ak je to pravda tak výnimka potvrdzuje pravidlo, lebo Vulgar display of power alebo Kowboys from hell sú pre mňa jedni z naj HI GAIN zvukov...
ano jeho zvuk nenavidim asi najviac zo vsetkych co clovek moze v metale pocut.. tenka ostra pilka.. a tiez mozno stoji za zvazenie aj to ze tu gitaru mal v kapele len jednu heh.. jak by tam dosiel druhy gitarista asi by si ani neskrtol..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 12. Júl , 2013, 11:29:54 » |
|
hej pravda je na Randal hral a na to že Randal rozbiehal podnik s Fendrom a videl do vela veci a predsa sa najviac preslavil práve trandakmi a práve v metal muzik a to vôbec nehovorím o Death ....... takže aj metal sa dá
RAndall Smith neni tvorca randallu ale mesa boogie takze zas davas z cesty o tych tranizistoroch v metale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|