Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Blbne mi zapinanie PC

Started by proghopik, 10. December , 2013, 19:08:22

proghopik

Tak som skusal to zapnutie srobovakom ako poradil Rasto, dokonca som si aj prehodil on/off switch na reset a stale nic. Pritom zdroj ked je zapnuty, tak kontrolka na motherboarde svieti aj sietovka blika. Cize to tym padom asi bude motherboard. :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

Staci odpojit PC zo zastrcky a opat napojit. Malo by ti to ist.

btw, je to len obycajna ochrana na maticnej, stavalo sa mi to par mesiacov dozadu

proghopik

Quote from: Branko on 14. December , 2013, 17:51:24
Staci odpojit PC zo zastrcky a opat napojit. Malo by ti to ist.

btw, je to len obycajna ochrana na maticnej, stavalo sa mi to par mesiacov dozadu

Skusal som aj to, nepomaha. Sa to dokonca postupne zhorsuje, v podstate sa comp uz vobec neda zapnut, tak ho startujem nakoniec iba srobovakom. Realne aj tak musim poriesit novy.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

pista58

o-yep sro

Iggy

mal som identicky problem a ako tak citam lusta a martina-lm, tak mi pride, ze ak aj netrafili klinec po hlave, tak su velmi blizko. ja som to uz nevyriesil, lebo som si kupil novy comp, ale ved nemozes skusit vymenit zdroj z nejakeho ineho compu, aby si si potvrdil, ze je to v nom?
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

proghopik

Quote from: Iggy on 16. December , 2013, 11:43:55
ale ved nemozes skusit vymenit zdroj z nejakeho ineho compu, aby si si potvrdil, ze je to v nom?

Kupujem novy comp. Aj tak uz treba, nech mi hry idu na plne detaily. ;D

proghopik

Bol to nakoniec pokazeny zdroj.  :)

Ted

bud to bude zdroj alebo bude vypinac zly... skus otvorit bednu a kable btore pojdu k vypinacu odpoj [vacsinou su farebne] a tie koliky od ktorych si to odpojil spoj [nejabym drotom,jackom.apod...] a ked sa nezapne hned tak to bude zdroj...
Epiphone Pro - 1 VS

kubog

Kukam na to styrikrat ze ci som bol vecer najebany a pisal nejaky prispevok a potom kukam, ze sak to ani nejsom ja  ;D

proghopik

Quote from: kubog on 14. Január , 2014, 08:36:51
Kukam na to styrikrat ze ci som bol vecer najebany a pisal nejaky prispevok a potom kukam, ze sak to ani nejsom ja  ;D

Zmen si avatar. ;D

kubog

Nech si zmeni Edo ja som tu uz od roku pana  ;D