Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

trochu o slovenskej hudobnej scéne

Started by PS1984, 16. Apríl , 2014, 14:55:32

PS1984

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

garde

a o čom by mala tá diskusia akože byť?
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

proghopik

Otazne, koho nejaka slovenska scena vlastne trapi.  ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

garde

henten slovenský mainstream už ani nie je zaujímavý a menej známe, ale o to zaujímavejšie kapely sú bohužiaľ udupávané
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

rastis

nechce sa mi citat rozhovor s Taslerom. ma vela super veci, ale inak ma jeho nazory nezaujimaju.

kaolko

co je slovenska scena? ta popova? ci ta undergroundova? ci ktora?  :laugh: a hlavne za vsetko moze zvukar

Zvukár Andrej

kaolko

PS1984

tak sú tu medzi nami na fóre aj profi muzikanti a myslel som, že niekto z nich sa vyjadrí napr. k tej časti rozhovoru kde Tásler hovorí o závidení si kapiel medzi sebou. O vzťahoch kapiel.. Že či je to naozaj tak..

proghopik

Quote from: PS1984 on 17. Apríl , 2014, 08:07:18
o závidení si kapiel medzi sebou. O vzťahoch kapiel.. Že či je to naozaj tak..

Zavist a neprajnost je narodna dedicna vlastnost Slovakov, tak neviem, co je na tom prekvapujuce. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Freedom

pridam jeden vtip:

stretnu sa dvaja muzikanti a neohovaraju
Fender Stratocaster 1996 Mexico
http://www.rkm.sk

PS1984

nečakal som, že takéto niečo je aj v profi sfére. príde mi to skôr také neprofesionálne

proghopik

Quote from: PS1984 on 17. Apríl , 2014, 08:32:12
nečakal som, že takéto niečo je aj v profi sfére. príde mi to skôr také neprofesionálne

Tak ja Ti neviem, ale celkovo spojenia slova profi a slovenskej mainstream hud. sceny je tak trochu komicke.  :)
Kto je viac profi - Desmod, No Name ci Smatanova?  :whistle:

PS1984

Quote from: proghopik on 17. Apríl , 2014, 08:41:50
Tak ja Ti neviem, ale celkovo spojenia slova profi a slovenskej mainstream hud. sceny je tak trochu komicke.  :)
Kto je viac profi - Desmod, No Name ci Smatanova?  :whistle:
tak profík by mal byť niekto, kto nástroj, prípadne čokoľvek ovláda na profi úrovni, hudbu má ako zamestnanie a hlavne robí to na nejakej vyššej úrovni - nástroje, aparatúra, štúdiá, koncerty atď.
proste nie kapela typu, že robíme vo fabrike dennú a nočnú a z času na čas máme skúšku a ideme hrať niekam za cesťák.

nehovorím, že moje vnímanie tohto je správne (a očakávam, že sa tu obujú do mňa za to), ale ja to vnímam tak - ten rozdiel medzi už spomínaným pivničábom a profíkom.

hovoriť o tom kto je viac profi - to spadne do roviny obľúbencov

killo

rozhovor sa mi nejak nechce citat.
ale nedavno som bol v MMC na Billy Barman, a mali teda natrieskane, a bol to vyborny koncert ! Pre mna slovenska hudba zije.
Kapiel je tu dobrych dost :)
Captain SEXXX !!