Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

F-dur

Started by Stropky, 22. Apríl , 2014, 15:55:50

Stropky

Caute chcem sa len spytat ako dlho ste sa ucili akord F?   \m/ pretoze ja uz skusam skoro 5 dni a stale mi to moc nejde,tak neviem ci robim niekde chybu alebo to len proste tak dlho trva

proghopik

Quote from: Stropky on 22. Apríl , 2014, 15:55:50
spitat ucily

Sorry, ale toto mi uz nedalo... Krista, co sa dnes deje na skolach?  :uff:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Stropky

styrioci

Quote from: proghopik on 22. Apríl , 2014, 16:02:06
Sorry, ale toto mi uz nedalo... Krista, co sa dnes deje na skolach?  :uff:
chlascu, fajcia, trtkaju, droguju... snad si uz nepamatas na svoje roky na zakladke?  ;D

proghopik

Quote from: styrioci on 22. Apríl , 2014, 16:17:23
chlascu, fajcia, trtkaju, droguju... snad si uz nepamatas na svoje roky na zakladke?  ;D

No tak ja neviem, mne vtedy uplne stacilo, ked som si pustil prvykrat Dooma 1. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

F-dur mi trval hadam aj 3 roky.. a aj teraz mi obcas ujde.. a to este uvidis co bude s F#durom... kks..

Stropky

Quote from: kaolko on 22. Apríl , 2014, 16:27:56
F-dur mi trval hadam aj 3 roky.. a aj teraz mi obcas ujde.. a to este uvidis co bude s F#durom... kks..
az tak dlho???

kaolko

tak ale to preto lebo kazdy prst som cvicil postupne..

Pitu

Quote from: kaolko on 22. Apríl , 2014, 17:06:42
tak ale to preto lebo kazdy prst som cvicil postupne..

si sa učil samostatne každým prstom hrať na gitaru?
Či si skúšal F dur vždy len jedným prstom?  :whistle: Síce pri zmene ladenia je to ok.. :)

A k veci - Stropky, barré je vždy ťažké v začiatkoch, počkaj, keď sa budeš zanedlho učiť Bb, Bbmi, Bb7, Bb7sus4, F7 aj s malíčkom, prípadne neskôr iné ešte zamotanejšie akordy. :)

kaolko

s tebou byvala ovela vacsia sranda.. ale .. odkedy si sa vratil z toho mora, uz nie si ten muz ktoreho som poznala...zmenilo ta to..  :(

Pitu

Quote from: kaolko on 22. Apríl , 2014, 19:08:34
s tebou byvala ovela vacsia sranda.. ale .. odkedy si sa vratil z toho mora, uz nie si ten muz ktoreho som poznala...zmenilo ta to..  :(

;D   vidím, že aj ty už starneš, keď srande prestávaš rozumieť.  :drink:

mirostrat

Stropky , nemáš vysoko nultý pražeč ? šak keď zahráš barové G tak iba posunieš a máš F
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

Stropky

Quote from: mirostrat on 22. Apríl , 2014, 19:47:02
Stropky , nemáš vysoko nultý pražeč ? šak keď zahráš barové G tak iba posunieš a máš F

no ok ale toto je moj prvy bare akord takze to je jedno,nejde mi to tak ci tak a okrem toho viem zahrat asi len 11 normalnych akordov,hram na gitare cca 4 mesiace,takze tak...len som chcel vediet ako dlho sa uci ten akord

Stropky

Quote from: Pitu on 22. Apríl , 2014, 17:59:15
si sa učil samostatne každým prstom hrať na gitaru?
Či si skúšal F dur vždy len jedným prstom?  :whistle: Síce pri zmene ladenia je to ok.. :)

A k veci - Stropky, barré je vždy ťažké v začiatkoch, počkaj, keď sa budeš zanedlho učiť Bb, Bbmi, Bb7, Bb7sus4, F7 aj s malíčkom, prípadne neskôr iné ešte zamotanejšie akordy. :)

ok a nahodou nepametas si ako dlho si sa ty ucil Fko?

Pitu

Quote from: Stropky on 22. Apríl , 2014, 20:49:56
ok a nahodou nepametas si ako dlho si sa ty ucil Fko?

na to mi už pamäť neslúži.  ;D  Ale mal som s tým problém dosť dlho, mám krátke prsty a z husľového držania som prechádzal na gitaru, tak som veľmi dlho hral iba malé barré cez 4 struny. Až keď som sa pustil poriadne do klasiky, tak už nebola šanca sa aj väčšiemu barré vyhnúť. :)