|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Jún , 2014, 11:07:38 » |
|
18.7 som bohuzial mimo cohokolvek ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2014, 11:10:32 » |
|
pozeram tie Buchlovice... ani to neni daleko, este pred Brnom... eee... uvidime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2014, 11:30:11 » |
|
bude to super... teším sa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zdeno
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2014, 16:19:58 » |
|
tak toto ma fakt zaujalo. este nejak doriesit logistiku a snad by som sa aj na stare kolena zacal tesit inak ta druha KC partia okolo Frippa sa niekde nablizku nechysta koncertovat? cheers
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2014, 18:24:55 » |
|
tak toto ma fakt zaujalo. este nejak doriesit logistiku a snad by som sa aj na stare kolena zacal tesit inak ta druha KC partia okolo Frippa sa niekde nablizku nechysta koncertovat? cheers bohuzial, zatial len v statoch. ale myslim, ze na rok by sa mohli ukazat...ale je to bez zaruky. aj preto mi pride tato zostava dost zaujimava vychytavka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2014, 20:01:04 » |
|
Pozeral som na to už pred pár mesiacmi a veľmi preveľmi nad tým premýšľam... A keby sme išli viacerí, tak ma nebude treba dlho prehovárať
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Jún , 2014, 07:35:51 » |
|
jo bolo by fajn, stretnúť sa tam podaktorí aj z fóra :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. Júl , 2014, 15:26:24 » |
|
vstupenky zakúpené... tešíme sa :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. Júl , 2014, 21:33:16 » |
|
Paráda... Opýtam sa do pléna: Nejde náhodou niekto z BA, najlepšie autom okolo 17tej?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Júl , 2014, 20:21:20 » |
|
My jechame vrchom na trenčín.... Ale ak sa tí nejak podarí Boris, bolo by super....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Júl , 2014, 22:45:41 » |
|
Ako tam sa dostanem, skôr bude problém s cestou naspäť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Júl , 2014, 07:33:34 » |
|
Ako tam sa dostanem, skôr bude problém s cestou naspäť... aha... takže tam nejdeme "vidieť a umrieť"... to som si vydychol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Júl , 2014, 08:17:48 » |
|
Ináč Tony Levin so svojim triom bude v Múzeu obchodu v Blave 30. júla. Serie ma, že asi budem už na východe ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. Júl , 2014, 09:48:42 » |
|
Ináč Tony Levin so svojim triom bude v Múzeu obchodu v Blave 30. júla. Serie ma, že asi budem už na východe ... super !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Júl , 2014, 09:51:40 » |
|
SUPER koncert...
vlastne trojkoncert... kapela sa priebezne rozdelovala na tria - A.Belew Trio a Levinovo Stickmen a davali osve vlastny material a spolu Krimson kusy. Skvely zvuk (vonku) fantasticka atmosfera, pocasie. Som FAKT rad, ze sme isli. ak niekto hra KURWA hudbu, tak tito pani :-)
nejake skromne video ukazky :
B´Boom (prva skladba večera - no nie je to krasny otvarací thrack ?)
Red
p.s. ked hrali Frame By Frame, skoro sa mi tlacili slzy do oci, tak pekne pan Belew spievajú :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zdeno
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Júl , 2014, 18:04:14 » |
|
SUPER koncert...
vlastne trojkoncert... kapela sa priebezne rozdelovala na tria - A.Belew Trio a Levinovo Stickmen a davali osve vlastny material a spolu Krimson kusy. Skvely zvuk (vonku) fantasticka atmosfera, pocasie. Som FAKT rad, ze sme isli. ak niekto hra KURWA hudbu, tak tito pani :-)
nejake skromne video ukazky :
B´Boom (prva skladba večera - no nie je to krasny otvarací thrack ?)
Red
p.s. ked hrali Frame By Frame, skoro sa mi tlacili slzy do oci, tak pekne pan Belew spievajú :-)
Veru, super to bolo! Vdaka za klipy a ad tejto udalosti! Pre mna top hudobny zazitok to bol, pozorovat panov majstrov a slecnu Juliu v akcii a par metrov od nich si zahulakat Dinosaura A potesilo ma, ze Adrian vyzeral aj fyzicky fit, dufam, ze sa este niekde nablizku coskoro zase zastavi. God save our gracious King! Crimson King!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|