Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ako zahrať tuto pesničku?

Started by Ernie, 08. Júl , 2014, 11:07:26

Ernie

Ahojte som v podstate nováčik na gitare a strašne sa mi páči toto intro čo hraje kirk pred pesničkou nothing else matters... ano aj ta je :D nádherna ..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HYqnnJquhjc
Viete mi z tým niekto pomôcť ? ako sa hraje verzia od kirka?

Juraj_T

to je 3rd stone from the sun od hendrixa

Ernie

ale ta kirkova verzia je troška ina pozeral som taby od jimiho asu .. ine neviem prečo.. ale tak diky :D

kaolko

to bude preto ze on nevie po sebe zahrat vlastne pesnicky.. nie to este cudzie..  :zdar:

garde

ako nehnevaj sa, s pesničkou ti nepomôžem, ale dovolím si taký komentík, to je neskutočné ako pri 5:34 po tom nástupe brumloce tá basa tomu Trujillovi
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

kaolko

mna skor poebalo skoro pri 3:36 a dalej to meeekanie :D jak Kandrac ked dava..

Ernie

Ja neviem no nemam hudobny sluch ale ked som sa sustredil tak v 3:36 tam fakt dačo nesedi :D

Sanchez

Keď nemáš hudobný sluch, tak sa nevenuj aktívne hudbe. Len ticho počúvaj iných - tých, čo to vedia, lebo majú hudobný sluch:-)

midnightstranger

Quote from: Ernie on 08. Júl , 2014, 12:45:19
ale ta kirkova verzia je troška ina pozeral som taby od jimiho asu .. ine neviem prečo.. ale tak diky :D

A skúšal si to podľa tých tabov aj hrať? Lebo to, že sú tam na pohľad iné číselká ešte neznamená, že to aj inak bude znieť.  ;)
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Bhlokvva

Quote from: Ernie on 08. Júl , 2014, 12:45:19

na toto treba taby? ved to mas 5 tonov, to musis najst aj keby si nechcel

Quote from: kaolko on 08. Júl , 2014, 13:23:33
to bude preto ze on nevie po sebe zahrat vlastne pesnicky.. nie to este cudzie..  :zdar:

;D  :drink:
Aky je rozdiel medzi vranou?

Ernie

Nechcem zakladať nový topic ale neviete mi niekto povedať ako zahrať toto tu? je to z reklami
:D ale no... zaujímalo by ma to https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=Mc734suDP3I

epiphonic

F minor, D, A, E major (to mozes zahrat ako D len posunute o 2 prazce vyssie)
slow riffs / bong hits

Ernie

DIK, to len podla sluchu? :/ kokos aj ja chcem vedieť tak...

epiphonic

nazvy akordov som musel hladat na nete  8)
slow riffs / bong hits