Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

music avenue 21 - medená BA - končí?

Started by PS1984, 12. Máj , 2015, 11:18:17

PS1984

sorry, omylom som to zmazal....

končia teieto hudobnini? na FB v skupine Hudobníci z BA ich predavač dal status o likvidácii predajne spojený s výpredajom...

niečo bližšie viete?
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

kaolko

ak je to dowina tak hej koncia.. na FB tiez davali ze maju vypredaje teraz..ale zas.. neviem ci je nieco v bratislavskych hudobninach co by som velmi chcel  ;D

PS1984

Quote from: kaolko on 12. Máj , 2015, 11:21:36
ak je to dowina tak hej koncia.. na FB tiez davali ze maju vypredaje teraz..ale zas.. neviem ci je nieco v bratislavskych hudobninach co by som velmi chcel  ;D

dowina nebola hned vedľa mady??? tieto sú tak nižšie na pravej strane ulice

proghopik

Quote from: kaolko on 12. Máj , 2015, 11:21:36
ale zas.. neviem ci je nieco v bratislavskych hudobninach co by som velmi chcel  ;D

Hej, okrem vysusenych nenaolejovanych hmatnikov a kilach prachu na vystavenych gitarach s hnilymi strunami. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

PanTau

Dowina je vedla mady, oni nekoncia, teda zatial, chalanio na rohu definitivne zatvaraju.

killo

hej music avenue konci, bol som tam minuly tyzden kupit struny (to my klavesaci robievame vo volnom case), a vravel typek ze do konca tohto tyzdna su otvoreny. maju zlavy, ale tiez neviem co by som tam kupil...
Captain SEXXX !!

PS1984

takže tento rok už druhý obchod... aká škoda. minule mi tam pomohli s jednou prkotinou a vo štvrtok som sa k nim chystal...

futox

Premna mali taky nezaujimavi sortiment. Vzdy som radsej isiel do mady

BrokenWings

Mal som to tam rad, aj som tam kupil gitaru a par dalsich veci. Vedeli vsetko zohnat a boli ochotni.

Len pred par mesiacmi prebrali predajnu Musicant v NR a teraz im to zda sa cele padlo. Mrzi ma to.

mirostrat

fúha , to je škoda  :(  no ale kupoval som tam iba struny a brnca , ale na základe ich výkladu som si kúpil Classic Vibe 50 STRAT  a podla mňa to bol dobrý obchod , moja milovaná maťerka mi tam kúpila prvú poriadnejšiu gitku Diamantku , čiernu ,  33 ľét tomú nazád , vtedy to bolo akože na objednáfku , dohoda s vedúcou , kua keby tam teraz niekto spravil aspoň Coffee Shop , ale taký , že šluk a hneď  Ťa odvezú do márnice , Coffee Shop spojený s pohrebníctvom  :drink:
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka