Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

hudobniny Ba

Started by brko, 31. August , 2015, 14:51:00

rastis

to je taky obchodik, ktory bol kedysi na autobusovej stanici, ak sa nepletiem. je mi zahada, co taketo obchodiky drzi na trhu, podobne ako muzikus.sk pri Dimitrovke... ale vsak nech sa im dari. na tej autobusovej stanici som mal raz veselu prihodu a dost sme sa s predavacom chytili, on bol za toho vacsieho curaka, ja za mensieho, ale su to uz roky  :neviem:

shanike

Quote from: PS1984 on 20. Október , 2015, 14:48:09
počujte, čo za hudobniny sú to v Petržalke pri "TPD"? chodievam tadiaľ domov busom a reku, že či sa oplatí tam zastaviť a nakuknúť...

take zvlastne. vsak ked pojdes okolo, nakukni.

kaolko

mozno pracka na prachy...  :) maju tam akurat DR struny a GHS.. nic viac

TOMM

Kolofoniu maju v každom obchode s elekronickými súčiastkami...

Krtko

Kebyze chcem povyberat z aktivnych monitorov od krk, dynaudio, adam, genelec do 600e / kus, najdem tu obchod kde by bola ochota aj vyber na skusanie?

rastis

Krtko -  ON-BOARD, neviem kde presne teraz sidli predajna. na electrozone.cz chodieva majitel - user Hubert. on sa v tychto veciach jednak orientuje a aj nejake veci tohto druhu ma na predajni. ja som u neho kupoval KRKY, cena v poriadku, pristup z jeho strany vyborny.

Krtko

z OnBoardu mam focusrite kartu. riesil som s Hubertom reklamaciu, takze pokial som to spravne pochopil, predajna uz nefunguje a prevadzkuje uz len e-shop.

rastis

obavam sa, ze BA je v tomto diera. za najvacsich profikov v audio technike sa tu pasuju Mediatech, na Drienovej sidlia. bol som tam uz strasne davno, takze presnejsie neviem...

http://www.mediatech.sk/sluzby/posluchova-miestnost/

shanike

on-board predajna uz nefunguje, kvoli skusaniu monitorov si treba spravit vylet do gasometru, v klangfarbe maju na to peknu miestnost, treba si doniest vlastnu nahravku a pekne switchom si prepinas jednotlive pary.

maju tam vsetky spomenute znacky/modely a este viac