Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

hudobniny Ba

Started by brko, 31. August , 2015, 14:51:00

brko

existuje este daco v Pozsony okrem muzikeru.
resp dajaky obchod s huslickarskych zbozim

potreboval by som kolofoniu na kontrabas a nejako sa je problem k tomu dopracovat

kaolko

najlepsie hudobniny v bratislave je klangfarbe vo viedni  ;D

RobG

Branko

Quote from: kaolko on 31. August , 2015, 15:12:37
najlepsie hudobniny v bratislave je klangfarbe vo viedni  ;D
To je pravda, ale bol som tam viackrat a zamrzel ma stav niektorych nastrojov... Napr. krabicky poskrabane, bez knoflikov, pripadne nieco odlomene... to iste ampy. Gitary - maloktora nastavena, vacsina len vytiahnuta z puzdra a zavesena...

Kazdopadne na vyskusanie super.  ;D

RobG

to preto lebo to slovac chodi skusat tam  :laugh: :laugh: :drink:..just joke

rastis

Quote from: brko on 31. August , 2015, 14:51:00

potreboval by som kolofoniu na kontrabas a nejako sa je problem k tomu dopracovat

byvaval obchod pri Redute na tento sortiment, Palackeho ulica. ale tato informacia ma uz vela rokov  :neviem:

proghopik

Quote from: rastis on 31. August , 2015, 15:27:11
byvaval obchod pri Redute na tento sortiment, Palackeho ulica. ale tato informacia ma uz vela rokov  :neviem:

Pamatam si ten obchod, mal taku kludnu atmosferu a predavali tam aj elektriky Cort a mexicke Fendre. A vedla noty a albumy klasiky. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Pitu

Quote from: brko on 31. August , 2015, 14:51:00

Ten posledný na Medenej (Dowina, Marris) je zameraný viac na tieto záležitosti, zbehni sa popýtať. Starší predavač Gejza je huslista, ak tam nebudú mať, určite ti poradí.

Majo Fero

Tieto veci maju nasi chalani na Medenej - DOWINA. Zbehni tam, kolofonie maju tiez: Pops, Thomastic, Pirastro .... najdes tam co potrebujes.

shanike

ak nebudu mat, skus este melody shop na pionierskej uplne hore pri tuneli

killo

Quote from: shanike on 01. September , 2015, 07:00:40

tam je to velice pjekné. minule som tam bol kupovat kable. aj klavesy tam pekne maju,  ;)
Captain SEXXX !!

karmopolis

Ja som tam tiez nedavno kupoval sluchatka a spokojnost... povypravaju, vybalia krabicu, poskusas..... este som aj dalsich 10 gitar poskusal jak spravny low profile customer.

shanike

kable tam maju dost v pohode, aj konektory

mr.zakk

Quote from: shanike on 01. September , 2015, 07:00:40
Mne tam minule aj kavu ponukli :) Inak, skoda, ze uz nefunguje music avenue na Medenej
Groove...

PS1984

počujte, čo za hudobniny sú to v Petržalke pri "TPD"? chodievam tadiaľ domov busom a reku, že či sa oplatí tam zastaviť a nakuknúť...
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.