Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Robert Neuser

Started by Dorian, 11. Január , 2006, 22:54:53

lacrosse

Quote from: Zuzka on 30. Júl , 2007, 22:16:43
Stutio Mafra. Hej, mne hned tiez teta vysvetlila cestu, ked mi videla na pleci gitaru ;). Inak ako vides zo stanice, tak pojdes do lava a cez hlavnu cestu prejdes. Potom opat dolava k takemu nadchodu a tam je taky plot. Jeden diel plota tam chyba, tade vojdes na Tovarensku. Uvidis to aj na tabulke na nejakej budove. A potom uz len pojdes a najdes cislo 14. Je to lahke, ja som tam trafila, aj ked v BA nebyvam a nikdy som tam v blizkosti nebola ;).
diky....vies lebo ja som si to mylil som isiel v aute asom nepocul ani ulicu ani studi..som myslel ze nejaku tovariansku,.,,,a nakoniec som to nejak skomolil na studio ebony..proste uplne mimo.....
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

shanike

Quote from: lacrosse on 31. Júl , 2007, 11:08:20
diky....vies lebo ja som si to mylil som isiel v aute asom nepocul ani ulicu ani studi..som myslel ze nejaku tovariansku,.,,,a nakoniec som to nejak skomolil na studio ebony..proste uplne mimo.....

LOL  ;D tak to by si sa marne trepal az na slavin!  :-\

vid

Mne opravoval gitaru ktora prisla z USA s nalomenou hlavou. Opravene je to perfektne, takmer nieje vidno ze jej niekedy nieco bolo. Cena bola velmi ferova. A je to aj velmi prijemny clovek.

rastis

Quote from: vid on 27. Október , 2007, 19:21:26
Mne opravoval gitaru ktora prisla z USA s nalomenou hlavou. Opravene je to perfektne, takmer nieje vidno ze jej niekedy nieco bolo. Cena bola velmi ferova. A je to aj velmi prijemny clovek.

to ten explorer ?

vid

ano... nechcem vediet co s tym museli robit aby to hentak rozmlatili.

Gitara bola v kufri, okolo neho pena z umelej hmoty, a to cele v hrubej kartonovej krabici. Na krabici bolo este vidno co vsetko si prezila, a ten roh kam to asi schytala bol roztrhany.

Hlava bola nalomena okolo prvej ladiacej mechaniky (hrube E), a drzala to len ta doska co je nalepena z prednej strany hlavy.

floydak

nemate niekto na p.Neusera pls mailovu adresu?
jednoducho som ignoroval axiomu

shanike

Quote from: floydak on 10. November , 2007, 15:31:07
nemate niekto na p.Neusera pls mailovu adresu?

obavam sa, ze e-mail nevyuziva..

Milos1

myslim ze tel. je rychlejsi a lepsi kontakt (hlavne ked niekto nema pocitac)
Majster Robert Neuszer (citaj nojzer): 0904 507 902
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

roneus

Pozdravujem Vas, a dakujem Vam, vsetkym skvelym muzikantom, gitaristom, banjistom a pod. ,
ktori ste tu o mne popisali tie pekne veci, teraz si tu uz od Vas sem tam nieco precitam.
Velmi rad a s potesenim budem od Vas prijimat nastroje na opravu, upravu, nastavenie, vyladenie a podobne.
Vsetko nechavam na osobne stretnutie s Vami a pokecanie si o muzike a o Vasom nastroji.
Moj telefonicky kontakt je 0904 507 902.
Robert Neuszer

Martinlm

Ja to obdivujem, ze sa ti s tym chce babrat, ale asi mas nastroje skutocne rad a rad sa stretavas s muzikantmi :)

brdo prvy

Pridavam sa k stastnym majitelom opraveneho nastroja prostrednictvom roba n.

Dr.Michal Kritik

Ja musim tiez pana Neuszera pochvalit za kvalitne urobene prazce, je to skutocny majster.  :bravo:

kaolko

to je pravda ja som unho daval preprazcovat gitku asi pred rokom. Uzasna praca.. vrelo odporucam.. a nielen preprazcovanie, aj celkova geometria a check..

zubata

crta sa mi jedna starsia sekera s vadami,
kolko moze stat vymena jedneho potaku a toho shitu kam sa strka jack ? bude to vac nez 500-1000 v pripade ze by tam sli nove sucastky?
pripadne len cisto suciastky za potak a ten shit na jack bez roboty? letovacku a pivo mam hehe
gitara je les paul a nemusi to byt zrovna u neusera

hangar_18

neviete niekto priblizne povedat kolko moze stat zostelovanie gitary a preprazcovanie, vcera sa mi totiz urvalo putko na obale a cela gitara jebla na bok :uff:
najprv kukam ze super nic iba kusok laku sa odlupilo z hlavy, dnes si zahram na polhodinku kuknem na gitaru a krk je vychyleny do prava :ohmy: prazce uz mam zdatne v pici, skorodovane, poskodene niektore tak rozmyslam ze pri tej prilezitosti dam generalku spravit len je to skrt cez rozpocet vacsi a potrebujem dopredu vediet pribliznu sumu predtym nez sa mu odhodlam zavolat (zjednava sa s nim alebo ma nejaky pevny cennik?) :( ??? !!!