Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

cort

ja rád okrem hrania hrám.....na čokoľvek

Martinlm

Quote from: RockBassist on 01. December , 2007, 17:05:46
a celkom má baví si občas zabubnovať aj keď to veľmi newem ale je zo dzivé
Tu je tema o tvojom nastroji c.2. http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,63022.0.html

GHS

:zdar: zbieram gitary  :drink: drahy konicek ale tesi ma  ;)

Zuzka

Quote from: vlado hudec on 01. December , 2007, 18:37:02
ak hravas pc hry,tak toto by ta asi bavilo  :)

http://www.sector.sk/recenzia/27522/zaklinac.htm
Zaklinac je podla mna majstrovske dielo, ale nechcem si pocit z knihy pokazit vzhliadnutim filmu (ktory fanusikov poviedok velmi sklamal) alebo podobne. A vobec, taketo hry nehravam  :). Ale dakujem :kiss:
Suit up! I'ts gonna be legendary.

predator

Tak ja to mám dosť pestré - jednak sa v práci zaoberám UNIXom (som držiteľom rôznych certifikátov, okrem iného aj celosvetovo platné SCSA a SCNA od SUN Microsystems), a v súkromí sa zaoberám okrem hrania na gitare aj skladaním hudby, štúdiovou zvukárinou a konštruovaním hudobnej elektroniky.

spyros

Okrem rodiny su mojou hlavnou zalubou Tatry - lezenie, skialpy, turistika... az potom je gitara, ale dobieha  ;)

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

mario bross

zabery jak z ohne dich. ale v kazdom pripade nech sa dari v konicku nadalej :drink:

homar

Quote from: spyros on 01. December , 2007, 20:19:10
Okrem rodiny su mojou hlavnou zalubou Tatry - lezenie, skialpy, turistika... az potom je gitara, ale dobieha  ;)

krasne hobby, musi to byt uzasne zdolat nejaku horu, pocit slobody
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

styrioci

okrem hrania na gitare ma bavi aj dozvedat sa nejake info o stavbe, vyrobe gitar, ampov, nejaka teoria z toho...inac studujem (nemozem povedat, ze by ma to bavilo :laugh: ) - odbor vypoctova technika a zameranie na informacne systemy a technologie, okrem toho pivo, frajerka, dobra hudba..

heart in fingers

moje najvacsie hoby je playstation3:)))

Altostratus

Tak to ja si zas od minulého roka plním svoj detský sen a robím si výcvik v bezmotorovom lietaní:

...ale nevyhýbam sa ani práci

RockBassist

Quote from: Zuzka on 01. December , 2007, 17:58:57
Ja velmi rada citam. Hlavne fantasy. Sapkowski a ostatni, ktori sa mu chcu podobat :) .
ja som mal doteraz pocit, že v dnešnej dobre nečíta knihy nikto  :)

mario bross

vid

Ja okrem hrania nejake programovanie / reverse engineering, a este citam vsetko mozne, momentalne si robim prehlad o historii. Co sa tyka beletrie tak jednoznacne King :)

Zuzka

Quote from: RockBassist on 01. December , 2007, 22:31:58
ja som mal doteraz pocit, že v dnešnej dobre nečíta knihy nikto  :)
Super, vyviedla som Ta z omylu ;). Ja mam stale nieco rozcitane. Na Vianoce dostanem 4 knizky :).
Suit up! I'ts gonna be legendary.