Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

mada music, medena BA

Started by hangar_18, 19. December , 2007, 22:14:59

hangar_18

haha tak drzte sa! maju tam zensku predavacku, to bola sila akoze chcel som si kupit tie dlhe sroby na humbucker na upevnenie do ramika a ona mi ich normalne nechcela predat, ich supla spat pod pult s odvodnenim ze ci je pre mna taky problem priniest gitaru a vyskusat ich (nie ze by boli zatavene v tvrdom plaste..a stacilo by priniest snimac namiesto celej gitary..) prestala si ma vsimat..nepomohlo ani ked som jej vysvetlil ze ten moj snimac ma podobne tenke tie sroby a aj keby tak mi nerobi problem zvacsit si dierku na snimaci, normalne ma ignorovala :laugh: :laugh: som este nezazil.. :fii:

temo

bol si mäkký na ňu,by som ju hned poslal do pi...... ;D
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitu

Buď ťa mala tak rada, že ti nechcela zle predať..  :kiss:  a možno si jej rozprával, že keby nepasovali, by si ich potom prišiel vrátiť. Inak si to neviem vysvetliť.. :)

kmotor corleone

Janka je trošku svojská, ale inač veľmi milá dáma. Možno ste sa len navzájom zle pochopili...
RED DEBILS

hangar_18

je to mozne ale bolo to akcne kazdopadne.. :P

Dugo

v patek tam idem ceknut naku akustiku, tak si ten zjav obzrem

temo

Quote from: Pitu on 19. December , 2007, 22:27:16
Buď ťa mala tak rada, že ti nechcela zle predať..  :kiss:  a možno si jej rozprával, že keby nepasovali, by si ich potom prišiel vrátiť. Inak si to neviem vysvetliť.. :)
on píše že ich chel kúpiť no ona mu ich nepredala,ale dá sa to pochopiť  ............................. :bravo:
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

styrioci

a nie je jej jedno, ako predavacke, ze ci ti budu pasovat abo nie?  ;D btw nemaju v dnesnej dobe teto zalezitosti rovnaky rozmer? ked je to raz srobik do ramika, tak musi pasovat, nie?

hangar: nabuduce skus pochvalit vystrih, nausnice, sveter, uces...mozno ti uz da... (tovar ;D )

peterst

musim sa zastat Mady ako obchodu - pravda, od menovanej Janky som zatial nekupoval nic, ale chalani su skveli, nechaju ta vyskusat bez problemov cokolvek a par krat som uz bez problemov vymenil tovar, co mi nepasoval (konkretne naposledy to bol adapter, ktory si nesadol s mojim efektom)
never mind Janka, Mada rulez!  :)

predator

Quote from: styrioci on 20. December , 2007, 08:25:32
hangar: nabuduce skus pochvalit vystrih, nausnice, sveter, uces...mozno ti uz da... (tovar ;D )

No tak toto môže dopadnúť buď veľmi dobre alebo veľmi zle ... alebo (pokiaľ je normálna a má iba zlý deň) sa ťa spýta, čo máš na pláne dnes večer, alebo (pokiaľ je trhlá) zavolá políciu a obviní ťa zo sexuálneho harašenia. Samozrejme, toto platí iba vtedy, ak je to nejaká fešanda, ináč sú obidve možnosti prúser  ;D

Male Pivo

a je pekna ? ze by som po dlhej dobe do mady zavital ?
Smith & Wesson: the original point and click interface !!!

mario bross

Quote from: hangar_18 on 19. December , 2007, 22:14:59
haha tak drzte sa! maju tam zensku predavacku, to bola sila akoze chcel som si kupit tie dlhe sroby na humbucker na upevnenie do ramika a ona mi ich normalne nechcela predat, ich supla spat pod pult s odvodnenim ze ci je pre mna taky problem priniest gitaru a vyskusat ich (nie ze by boli zatavene v tvrdom plaste..a stacilo by priniest snimac namiesto celej gitary..) prestala si ma vsimat..nepomohlo ani ked som jej vysvetlil ze ten moj snimac ma podobne tenke tie sroby a aj keby tak mi nerobi problem zvacsit si dierku na snimaci, normalne ma ignorovala :laugh: :laugh: som este nezazil.. :fii:

ej, keby toto mne spravila v tycho chvilach, bol by som ju poslal do pice :laugh: aj dnes na poste, ked ma obiehali babky som si nenechal :on1:

homar

Quote from: temo on 19. December , 2007, 23:30:58
on píše že ich chel kúpiť no ona mu ich nepredala,ale dá sa to pochopiť  ............................. :bravo:
co sa na tom da pochopit, vsak akoze, nas zakaznik nas pan asi nefunguje...
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

predator

Na tieto typy funguje iba jedno - "Prosím vás, nie som spokojný s vaším prístupom ku mne ako k zákazníkovi, môžem hovoriť s vaším vedúcim?" A ak odmietne, povieš, že nevadí, však porozprávaš sa s ním telefonicky ... Po tomto sa väčšinou rozklepú kolená aj najotrlejšiemu arogantovi za pultom.

homar

Quote from: Predator on 20. December , 2007, 18:54:01
Na tieto typy funguje iba jedno - "Prosím vás, nie som spokojný s vaším prístupom ku mne ako k zákazníkovi, môžem hovoriť s vaším vedúcim?" A ak odmietne, povieš, že nevadí, však porozprávaš sa s ním telefonicky ... Po tomto sa väčšinou rozklepú kolená aj najotrlejšiemu arogantovi za pultom.
tak hej, aj toto moze byt riesenie, ale tak rad sa tomu vyhnem, zatial som v made nikdy takyto problem nemal
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System