Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

GuitarPro4

Started by , 12. Júl , 2005, 12:47:15

zdravim...nemam ani tak gitarovy problem,ale nevedel som kam inam zaradit tento prispevok.. tak ak by mi niekto vedel poradit, ze ako si zmenim v GP4 tempo v jednej piesni, bol by som mu vdacny...mam na mysli napriklad intro mi ide v tempe 120 a potom chcem dalej ist vo verse povedzme v 90...no a skusal som hladal som ale stale neviem ako sa to robi tak ak mi niekto vie poradit,tak dakujem...

Gunner

Musis si oznacit takt, od ktoreho chces mat ine tempo, potom stlacis Volby mixazneho pultu(je to taky akoby krizik v papieri:) v strede najspodnejsieho panelu z tych vrchnych), alebo stlacis F10:) a tam si uz vsetko nastavis, tempo, nastroj,...
Keep rockin´

rastis

QuoteOriginally posted by WickerMan zdravim...nemam ani tak gitarovy problem,ale nevedel som kam inam zaradit tento prispevok...
Kedze sa pytas na SW, co takto softvérová poradňa ?

Matej

ja mam GP4, ale nejdu mi spustit subory robene v GP4, ako je to mozne? Idu iba GP3

guitman

Je dosť možné že sú súbory robené vo vyžšej verzii a tým pádom nejdú v nižšej otvoriť.
tatko fóra

jolan

matej: stiahni si najnovsiu GP4 aj s crackom, to pomoze, mne tiez nesli otvorit .gp4 a popritom som mal GP4...
Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz

KoRnAk

Neviem ci nebude vadit ze tu rozoberame cracky, ale najnovsia guitar pro je 4.1.0. Ale crack ti nepojde na tu verziu ktoru si stiahnes z ofic. webu...treba si stiahnut uz full verziu...ak chcete niekto link tak mi dajte vediet...