Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

ako sa vyvíjala vaša hra na gitare?

Started by m0noLiTh, 01. Apríl , 2008, 20:50:40

heart in fingers

ja stale len zacinam ale neviem kedy sa uz konecne rozbehnem ;D

joe

Quote from: heart in fingers on 04. Apríl , 2008, 10:06:37
ja stale len zacinam ale neviem kedy sa uz konecne rozbehnem ;D
Tomaš ty hraš dobre len potrebuješ sebadvoveru a trochu skusenosti...bodaj by tu hrali ako ty ešte aspon 20ti..ja vidim vačši problem ked niekto ma koncert a vyzera ako odložena gitara na vešiaku :zdar:

heart in fingers

Quote from: joe on 04. Apríl , 2008, 10:25:10
Tomaš ty hraš dobre len potrebuješ sebadvoveru a trochu skusenosti...bodaj by tu hrali ako ty ešte aspon 20ti..ja vidim vačši problem ked niekto ma koncert a vyzera ako odložena gitara na vešiaku :zdar:

dakujem to fakt potrebujem vacsinou mi trema absolutne pokazi vykon :blush: :(

lacrosse

Quote from: joe on 04. Apríl , 2008, 10:25:10
to znamena ked sa niekto nehybe a tak???
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

heart in fingers

Zeck

Konečne som prišiel na princíp hrania trsátkom na gitare. Stalo sa to včera medzi 21. a 22. hod. :bravo: :drink:
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

ewerfile

Quote from: Zeck on 18. Apríl , 2008, 21:14:08
Konečne som prišiel na princíp hrania trsátkom na gitare. Stalo sa to včera medzi 21. a 22. hod. :bravo: :drink:

Súcítime s tebou.  :) :drink:
Slavo