Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ake SVK hudobne casopisy vychadzaju?

Started by pista58, 20. Máj , 2008, 16:27:57

pista58

Ake vychadzaju slovenske hudobne casaky?
viem o casopise Hudba...
o-yep sro

bigbadbrad

Tomino

!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

lacrosse

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

joey

ale sak mame ich viac, nie?neviem co myslis sice pod hudobnym casakom ale ved tu mame MaxiSuper, Kamarat a mnoho dalsich kvalitnych "platkou"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zvuk

Uz asi 40 rokov vychadza Hudobny zivot . Ten je vacsinou o klas. hudbe , ale obcas tam smrncnu nieco aj z jazzu .
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

homar

Quote from: Zvuk on 20. Máj , 2008, 19:12:40
Uz asi 40 rokov vychadza Hudobny zivot . Ten je vacsinou o klas. hudbe , ale obcas tam smrncnu nieco aj z jazzu .
no lenze to si asi vela ludi moc neprecita, myslim obycajnych co sa hudbe nevenuju, aspon ja mam taky pocit
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

pista58

dik, ten Hudobny zivot som v archive vykutral. ja som to potreboval narychlo do prace, ak niekoho napadne este nieco, tak budem len rad. fifik, maxisuper a bravogirl neratam, tie niesu z mojho pohladu relevantne, ale ajtak dakujem za spomenutie.
o-yep sro

damned13

Quote from: joey on 20. Máj , 2008, 18:38:53
ale sak mame ich viac, nie?neviem co myslis sice pod hudobnym casakom ale ved tu mame MaxiSuper, Kamarat a mnoho dalsich kvalitnych "platkou"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Maxisuper ešte existuje  ;D ;D ;D  kvalitne časáky  ;D ;D ;D

joe

pista58

ty zver, tam sa trubi na ine trubky  :laugh:
o-yep sro

RobG

dusky

Mne nejaky slovensky casak poslali ale bolo to cisto metalove citanie. a na to som prilis makky....

joe

u nas sa darilo naposledi predavat Murzilku ale to bolo povinne ;D ;D
vieme dobre akonahle je to z sk nik si to nekupi...lebo nedopraje slovakovi a často je mizerna kvalita..na titulke by musel byt nejaky škandal alebo vražda muzikanta ;D