Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

o Guitar Feste

Started by Pitu, 07. Október , 2005, 06:08:15

Pitu

Zdravím všetkých. Projekt - konečne som sa rozhodol naplno rozbehnúť trošku viac aktivity ohžadom rozvoja gitarového umenia na Slovensku, hžadanie nových talentov, pritiahnutie známych mien zo zahraničia a propagácia našich výborných gitaristov, organizácie gitarových workshopov, seminárov a kurzov, podpora a propagácia ručných výrobcov hudobných nástrojov, vydávanie gitarových výukových publikácií a CD ... Celý projekt sa vždy po roku zakončí Gitarovým festivalom v Bratislave, aj keď na budúci rok vlastne tento festival všetky aktivity odštartuje. Festival Guitarfest2006 prebehne 9.-10. júna v Babylone, už sa podarilo získať vežmi zaujímavé mená a to nie je všetko. 2 dni po sebe (piatok, sobota) večer prebehnú koncerty výborných gitaristov všetkých žánrov, v sobotu v priebehu dňa sa uskutočnia workshopy na zaujímavé témy ohžadom rôznych gitarových techník, domáceho nahrávania a pod.. Ďalšie zaujímavé semináre budú na tému výroba akustických a elektrických nástrojov od známych slovenských výrobcov. http://www.guitarfest.sk

Všetkých upozorňujem, že začal predpredaj lístkov na Guitarfest - cez Ticket portal Ticketportal a Ticket Art.
Bratislavčania si môžu rezervovať permanentku alebo lístok na niektorý z dní aj u mňa, prípadne môžem mimobratislavským poslať.

Permanentka na obidva dni 9.-10.6.2006 stojí 550,- (do 19.5. 490,-!!). Oplatí sa za minimálne 11 vystúpení a 8 workshopov!!
Informácie o účinkujúcich a programe na www.guitarfest.sk .
Takže objednávajte dopredu, ušetríte a zároveň podporíte zdarný priebeh akcie.

Kto by mal záujem len o jednovečerný koncert, v predpredaji ho vyjde na 300,- Sk.
Keby popri jednom dni mal záujem aj o sobotné workshopy, bude ho to v predpredaji stáť 400,- Sk, študenti pri zakúpení jednodňového lístku na koncerty majú sobotné workshopy zdarma !!!
Samostatný lístok na 8 workshopov stojí 300,- Sk.

Piatok 9.6.2006 (zač. 18:00)

MICHAL PAVLÍČEK (CZ)
PALO CHODELKA & Liquid Boogie Roll (SK)
PAVEL MARCEL (CZ)
PETER LUHA & Astro Songs Orchestra (SK)
JIMI CIMBALA (SK)
MARIÁN FERO & Trio Project (SK)

Sobota 10.6.2006 - workshopy (11:00 - 17:30)

Pavel Marcel (CZ) - homerecording
Adam Fulara (PL) - obojručná tappingová technika
Palo Chodelka (SK) - moderné techniky na elektrickú gitaru
Istvan Alapi (HU) - moderná elektrická gitara
Peter Luha (SK) - netradičné gitarové techniky
Jimi Cimbala (SK) - praktické využitie hudobnej teórie v rockovej a metalovej hudbe
Miloš Klas (SK) - výroba elektrických gitár a basgitár
Martin Klema (SK) - výroba akustických gitár

Sobota 10.6.2006 (zač. 18:00)

ADAM FULARA & Fool-X trio (PL)
ISTVAN ALAPI (HU)
RENÉ LACKO (SK)
FLACO DE NERJA a MORENITO DE TRIANA (SK)
PERSONA GRATA
VADIM BUŠOVSKÝ & Dorian Gray (SK)

Tak neváhajte a kupujte lístky čo najskôr, oplatí sa a zároveň pomôžete realizácii festivalu.
Chalani z Trenčína si môžu kúpiť lístky u Maja-karpathorkého, všetci z BA si môžu objednať u mňa, je to aj pre mňa výhodnejšie, ako keď si objednáte priamo z predajne.

Naposledy upravil pitu, : 15.05.2006 o 13:06

Otazka na admina-kto by mal byt v ulohe HEADLINERA a neplanujete tam dostat aj nejaku Rockovu legendu (v ramci financnych moznosti) A este kolko dostane kapela ako napr.DEEP PURPLE,kt.hraju vo februari v Brne za taketo vystupenie-priblizne?

Pitu

huhu - pozri na stránke guitarfestu predbežný zoznam účinkujúcich a uvidíš, že rockové legendy by tam mali byť - náš Fero Griglák, maďarský Istvan Alapi, možno bude aj niektorá česká legenda. Uvidí sa. ;)

Ale jasne to som videl ja som myslel skor nieco superzname aj vo svete(nic zeby tebou menovani neboli znami a velmi sa na nich tesim-hlavne na Fermatu) nieco ako DEEP PURPLE na zakoncenie tochto skveleho divadla.

...jasne, teraz som volal s Gillanom a uz sa sem tesi, dokonca zahraju aj zadarmo... :)) :)) :))

Pitu

Ešte neviem, kde sa na to zoženú peniaze a ty by si chcel hneď nejakú svetovú hviezdu.. :) Ak všetko vyjde na budúci rok, tak možno v ďalších ročníkoch sa nechaj prekvapiť. ;)

Pitu

źudia - prvá pozitívna správa, prisúdili mi jeden grant, takže festival bude v každom prípade!!! Ešte samozrejme bude dlhá cesta pri získavaní ďalších financií, ale zdoláme to. :)

proghopik

Tak to je skvele. Predsa tento stat este uplne nes..ie na kulturu?
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

midnightstranger

Super, takze stat podporuje aj ine kulturne akcie ako pre narodnostne mensiny a znevyhodnene skupiny(samozrejme proti nim nic nemam, ale je to super pocit)
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Pitu

Nie je to až tak od štátu - je to skôr z EU fondov, aj keď budem skúšať priamo aj na ministerstve kultúry, aj inde.

Este ze sme v tej unii...

Martinlm

No aj kebyze Pitu Nemca zavola, tak Nemec pozrie - ""Slovensko? A to je dokonca v EU.""... eeeeeej.

midnightstranger

No ked na nas stat kasle tak aspon unia nie. :))
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

max

Ahoj, Pitu skusal si nejakych sponzorov (predajcov / vyrobcov hudobnych nastrojov)? Mohli by prispiet financne / materialne vymenou za propagaciu/reklamu.
TURN IT UP !!!

Pitu

Budem skúšať všetko, keď niekto pozná niekoho z predajcov vežmi dobre a myslí si, že by podporil, nech mu to navrhne, potom by som dodal projekt a ďalšie informácie, nech sa dohodneme.