Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Milan Číž

Started by guitman, 02. Júl , 2004, 06:49:09

katarina

No vidis aky je svet maly...

The Ripper

No mne lakoval gitaru kvoli, no...vidite na fotke - to je Metallica ;o), a daval mi EMG 81/60, no neviem ci to nema byt opacne, proste 60-ka je pri hmatniku...

The Ripper

The Ripper

The Ripper

Inac zeby ste si nemysleli ze vam klamem ci co, na tych obrazkoch este nesu EMG. Ale pozrite si tu www.crash-course.szm.sk ! Mozno je tam nieco (v galerii samozrejme) vidiet...

Dorian

M. Ciz je fajn chalan a odbornik. Nechavam si u neho riesit hlavne prazce a jednoduchsie zasahy do nastroja. Jedine co mi vadi, je jeho az necit k detajlu. Skoda... Ale zvukovo robi nastroje naozaj good, hlavne stratocastre.
RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com

Nazdar, no je to fakt good chlapik, ochotny poradi a tak , len aj trosku drahy neviem mozno sa mi len zda :) Mne osobne iba zapajal snimace  na jolanu.

cutaj

aky drahy? mozes napisat co ta to stalo ? daval si tam nove snimace alebo si nechaval stare , ? zislo by sa to robit aj mne ...

Martinlm

Ma novu stranku, aspon pre mna je nova

http://www.cizguitars.com/

pista58

tiez vidim tento novy design prvy krat.
velmi by som chcel pocut takyto typ basgitar - bezprazec s piezom. v USA je jeden vyrobca, neviem uz ako sa vola, specializuje sa na taketo veci, sialene drahy, aj u sivcaka som nieco taketo videl.

o-yep sro

Pitu

Quote from: pista58 on 19. Marec , 2007, 21:47:14
tiez vidim tento novy design prvy krat.
velmi by som chcel pocut takyto typ basgitar - bezprazec s piezom. v USA je jeden vyrobca, neviem uz ako sa vola, specializuje sa na taketo veci, sialene drahy, aj u sivcaka som nieco taketo videl.

Myslím, že sa to bude ešte viac podobať kontrabasovému zvuku - bude to mať akustickejší nádych. Mám piezzo pod všetkými strunami na gitbase a zneje to práve viac kontrabasovo, pri bezpražci to bude detto.

Inak veľmi pekné gitarky (jazzové ma zaujali) a basy má na stránke. ;)

pista58

pitu, hladal som ci tu niesu niekde ukazky tvojho gitbasu, pametam si na ne ale nebol som velmi uspesny, nemas nieco orientacne cez to piezo nahrate?
o-yep sro

Pitu

Quote from: pista58 on 19. Marec , 2007, 22:39:33
pitu, hladal som ci tu niesu niekde ukazky tvojho gitbasu, pametam si na ne ale nebol som velmi uspesny, nemas nieco orientacne cez to piezo nahrate?

Ja tam vidím ukážku zvuku gitbasu medzi mojimi ukážkami..  :-\ :)
http://gitaristi.sk/files/pitu/gitara1.mp3
V pravom kanáli by malo byť piezzo, naľavo magnetické snímače - nahrávané priamo cez malý pultík do PC.
Nie je to charakteristická ukážka pre prstové basové hranie, na CD Silent Dua som ten pomer medzi snímačmi využíval pri hraní basovej linky, do viac rockovej skladby som dal magnetické snímače, do viac akustickej piezzo, prípadne pomer medzi nimi.

pista58

dik moc, zle som hladal, nepozeral som velmi do tvojich ukazok ale do nastrojov uzivatelov, bol som v tom ze tam mal gitbas temu. moja chyba.
o-yep sro

Pitu

Quote from: pista58 on 19. Marec , 2007, 23:12:47
dik moc, zle som hladal, nepozeral som velmi do tvojich ukazok ale do nastrojov uzivatelov, bol som v tom ze tam mal gitbas temu. moja chyba.

Medzi ukážkami nástrojov ešte nemám svoje, ale už konečne budem mať foťák, tak ich pofotím a prihodím.

Aby sme neboli dlho OT, kto z ľudí na fóre má ešte nástroje od Milana Číža? Pofoťte, prihoďte sem, napíšte dojmy. ;)