Preskočiť na obsah fóra

DEATH METAL,a ostatne vypalovacky,ktore si zasluzia nasu pozornost a obdiv

Started by Punisher, 15. November , 2005, 18:12:26

Punisher

tuto temu mi poradil vytvorit Pitu,(precitajte si temu VADER) sem mozte teda prihodit nejaku paradnu deathovu,alebo hociaku tvrdu a prepracovanu kapelu. (nemusi byt death zrovna,moze byt aj nejaku brutalny thrash)
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".

Punisher

ja teda sem davam VADER,cize poznate ich niekto?...mali by ste;-) tiez su dobry DEATH (ako kapela),six feet under,napalm death (stara skolaa),a este kopa..... dufam ze tato tema neskonci len s dvoma prispevkami:toto je prvy,a v druhom ma za neco zdzubete;)
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".

Tomino

Punisher mylis sa- Vader nieje DEATH METALOVA kapela ale bol to predstavitel zleho sitskeho lorda v Starwars. Ku koncu sa obratil na dobreho. Celym menom Darth Vader. :)-nic v zlom
!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!

iMbUS

Mne sa to nepaci. Teda nepaci sa mi ziadny Death Metal. Uznavam, ze tam su bubenici co kopu do kopakov ako AK-47. Gitaristi ma nijako nezaujali a grcajucemu vokalu nejako neviem prist na chut. A zrejme asi ani nepridem ;)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Punisher

QuoteOriginally posted by Tomino Punisher mylis sa- Vader nieje DEATH METALOVA kapela ale bol to predstavitel zleho sitskeho lorda v Starwars. Ku koncu sa obratil na dobreho. Celim menom Darth Vader. :)-nic v zlom
ale nefilozofuj-G. Lucas to odkukal od tejto kapeli.. no a v k tomu imbusovemu ""grcajucemu spevu""-ocul si teda ty vobec VADER,alebo Napalm Death a pod.?...nemozes sudit podla CC,....

Sipko

Dostali sa mi do ruky Canibal Corpse a Cradle of filth na odporucanie od kamosa, ale po 30 sekundach som to musel vypnut. Je to jednoducho pre mna moc tvrda hudba. Suhlasim v tomto s iMbUSom, ze mozno tam maju namakanych bubenikov, ale nieje to nic pre mna. A ten spev je fakt taky grcajuci :)
www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936

Punisher

tomi-ano tieto dve kapeli sa niekomu mozu zdat grcajucimi,ale nemysli si ze CANNIBAL CORPSE su najvacsi predstavitelia stylu,skus nejaky death(ako kapelu,teda "dea7h);-),al. spominany VADER, no a cradle nemam ani ja rad....pre mna je to nudne....a momentalna tvorba-spev je na houno,prvsie albumy maly taky hrubsi a pohrdavejsi spev,teraz je to taky goticky black,nuda.......MAYHEM,to je black.... no ale na niektorich ludi je tato hudba pritvrda a nedokazu to ocuvat...ok... ale bubenici niesu jedine silne stranky tychto stylov.-....

Gazda

Z Death som pocul chvalu aj na basaka.
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.

Darthez

tak ja death metal mozem. Vader je klasika - ozaj moc dobra polska kapela, aj ked s ich prejavmi satanizmu sa absolutne nestotoznujem !!! taktiez dost husty spev - Bolt Thrower. sice dost monotonne, ale jak stovrene do auta do bratislavskych zapch :)) :hairy
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

proghopik

Toto nie veru, snazil som sa viackrat tomu aspon minimalne prist na chut, ale nedalo sa. Pritom nie je vela zanrov, ktore fakt nevydrzim dlhsie pocuvat, ale tento k nim rozhodne patri.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Martinlm

Ja moc tento styl nepocuvam, ale napriklad posledny album Suffocation nema chybu. Rovnako skvely koncert. A tiez mam rad par inych albumov, ktore pre mna predstavuju taku metalovu klasiku :) Suffocation - Surgery of Impalement

jolan

QuoteOriginally posted by Tomino Punisher mylis sa- Vader nieje DEATH METALOVA kapela ale bol to predstavitel zleho sitskeho lorda v Starwars. Ku koncu sa obratil na dobreho. Celym menom Darth Vader. :)-nic v zlom
:( trosku odveci ale nevadi.... grcanie je hrozne?? a co takto growling (chrochtanie), to by vas uz asi museli zoskrabavat z omietky,ze?? :razz: inak ja mozem aj este dalej co sa tyka hranic extremnej hudby... co vam takto hovori nieco ako slovicko Grind :cool: ?? punisher: no ja ked chcem kecat o metale tak chodim vzdy na nejake ine fora, lebo tuna je to trosku posuchsie s tymto zanrom... preto tu este nebola tema pre death...
Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz

marrtin

No napalm death, tak to ma kedysi učil počúvať brácho, nepodarilo sa mu to, osobne v tom nevidím žiadne umenie, je to muzika kde ani cvičiť netreba, stačí nažhaviť aparát, trocha sa vygrcať do mikrofóna a nadupať to rýchlim bubeníkom. Ale inak taká Sepultura má čosi do seba, najviac mám rád Arise, ale neviem či sa to radí do death...
Les Paul + Marshall, čo iné?

Martinlm

Grind sa mi nezda o moc extremnejsi, skor Gore a podobne.

Punisher

grind ma ucil hrat kamo na bubnoch,ale grind je podla mna len taky uvolnenejsi death.... a ano,co je zle,ked je tam taky husty,hruby spev,no som zvedavy kto z vas by zaspieval taky CC,alebo VADER,alebo aj nepalm death....