Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Aktualizácie XP

Started by Alfonz2, 14. September , 2008, 11:29:44

rastis

Semish

Quote from: rastis on 16. September , 2008, 17:39:29
vy ste taky dobraci  :drink: :zdar: :on1: ;D

Si pis, my sme najvacsi dobraci na svete :).

Ale inak vazne, ved taky Office uz dnes stoji par korun a OEM Windows vlastne tiez, takze napalovanie a crackovanie uz pomaly straca zmysel.

killya182

Quote from: Semish on 16. September , 2008, 17:41:35
Si pis, my sme najvacsi dobraci na svete :).

Ale inak vazne, ved taky Office uz dnes stoji par korun a OEM Windows vlastne tiez, takze napalovanie a crackovanie uz pomaly straca zmysel.
tomu ver...ked mi padnu wokna, co mam nainstalovane, tak si hned kupujem origosky...lenze mi uz nepadli 3 roky, takze asi si ich kupim az s novym bookom  :zdar:

inac nevies ako to je nahodou s xbox live? ze ako tam prebieha kontrola flashovanych mechanik? lebo chcel by som si lajfko uzit a kupil by som si aj originalky, co ma bavia kvoli tomu, ale uz mam flashnutu mechaniku :(
jedine ze bych ju odflashoval ;D
Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

Semish

Quote from: killya182 on 16. September , 2008, 17:43:58
tomu ver...ked mi padnu wokna, co mam nainstalovane, tak si hned kupujem origosky...lenze mi uz nepadli 3 roky, takze asi si ich kupim az s novym bookom  :zdar:

inac nevies ako to je nahodou s xbox live? ze ako tam prebieha kontrola flashovanych mechanik? lebo chcel by som si lajfko uzit a kupil by som si aj originalky, co ma bavia kvoli tomu, ale uz mam flashnutu mechaniku :(
jedine ze bych ju odflashoval ;D

Xbox live veru neovladam , lebo Xbox nemam a ani nechcem :), ja som na Playstation :). Ale myslim ze Xbox live nekontroluje ci mas alebo nemas flashnutu mechaniku, skor je problem v tom ze si este stale oficialne zo Slovenska nevytvoris Xbox live konto, musis si tam zadat Anglicko, alebo nejaku podobnu krajinu. Ale vraj uz to chystame aj pre Cechy, Slovensko , Madarsko ...

asdfg

Quote from: Semish on 16. September , 2008, 16:46:44
Urcite nemas cracknute XP od vyroby :), mas asi OEM verziu ktora ja viazana na dany HW a uz je "pred-aktivovana".

ten win mam stiahnuty z neviem kade, myslel som to tak, ze je to zrejme uz "upravena" instalacka, ktora ma podobne hluposti ako aktivacia uz vyriesene :)

Quote from: Semish on 16. September , 2008, 16:46:44
Sledujem ta uz dlhsiu dobu, zatial viem ake mas cislo topanok a ze si po malej potrebe neumyvas ruky :), este dva-tri updaty z Windows update a zlanujem zo strechy do vasho bytu :).

do rici, a ja som ti skoro dal svoju adresu kvoli tej recenzii Pod X3 pro....   ;D  ....by som mal hned cerva z mrkvosoftu v dome  ;D

Semish

Quote from: asdfg on 16. September , 2008, 18:14:55
ten win mam stiahnuty z neviem kade, myslel som to tak, ze je to zrejme uz "upravena" instalacka, ktora ma podobne hluposti ako aktivacia uz vyriesene :)

do rici, a ja som ti skoro dal svoju adresu kvoli tej recenzii Pod X3 pro....   ;D  ....by som mal hned cerva z mrkvosoftu v dome  ;D

A ja uz som si myslel ze mas original :). Adresu mi kludne mozes dat, MS nema ziadnu pravnu moc niekoho postihovat, ani BSA. Ina vec je hospodarska kriminalna, ale tam mame tiez znamosti :).

asdfg

Quote from: Semish on 16. September , 2008, 18:20:37
A ja uz som si myslel ze mas original :). Adresu mi kludne mozes dat, MS nema ziadnu pravnu moc niekoho postihovat, ani BSA. Ina vec je hospodarska kriminalna, ale tam mame tiez znamosti :).

no aby si nepovedal, v notebooku mam legalnu vistu ;)

mario bross

mne by pomohol niekto od Siemensu - konfigurujem taky internetovy modul k CPU a ani za boha, ale uz mam tusaka v com to je. ale nakopat do riti by si zasluzili za ten manual, co k tomu je. esteze v programe je good, ale ani tak to nejde  :laugh: tolko moje male OT - musel som si ulavit ( pre rypakov, nie prdnut :drink: )

styrioci

Quote from: asdfg on 16. September , 2008, 10:50:17
negujem svoj prispevok - prave sa mi spustila instalacia sp3 aj napriek tomu, ze nemam nainstalovany wga...zaujimave
alebo ma sleduju mrkvosofti a vyskocia na mna spoza rohu ked to bude hotove  :laugh:
a mas ten sp3 priamo z WU? mne tiez nechcelo sp3 stiahnut kvoli GA...pogooglil som, stiahol som odniekadial sp3, nainstaloval a aktualizacie bezali dalej ;)

asdfg

ano, ponuklo mi ho automaticky

udry

Nebudem zakladat novu temu,lebo odpoved na moju otazku bude kratka /alebo žiadna/. Kto pozna vyznam zvukovych signalov/ pipaní/ z compu? Myslim ,ked sa ozvu napr. 3 kratke pipnutia alebo 2 pip a potom 2 dlhe a tak rozne.

rastis

ja mam pocit, ze to ma kazda doska inac, nie ? a malo by to byt popisane v manuale dosky, ktory by sa mal dat potazmo stiahnut aj z netu...

udry

Quote from: rastis on 19. September , 2008, 17:08:34
ja mam pocit, ze to ma kazda doska inac, nie ? a malo by to byt popisane v manuale dosky, ktory by sa mal dat potazmo stiahnut aj z netu...
Ja neviem.  Ja neviem ani jaku mam dosku. Ja neviem ani kde mam od toho papiere. Ja neviem o počitačoch nič.  Ja ho viem len zaviest do servisu. A pytam sa preto,lebo mi to dnes pipa jak za II. svetovej a kedysi mi kamoš spominal,že tie pipania maju svoj vyznam.

mario bross

ono to predpoveda, ci je vsetko v poriadku. vacsinou jedno pipnutie kratke je, ze je vsetko ok v Biose. dlhsie, alebo viac znamena, ze sa nieco pojebalo :)

xanderko

radsej neinstalovat ziadne aktualizacia, alebo najlepsie, nepouzivat Win   ;D