Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Iggy

kto chce odvoz odkial? rozmyslam, ze pojdem a mam dokonca chut sa vozit...
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Iggy

Quote from: meander on 21. September , 2008, 21:29:47mám položiť robotu kvôli muzike?
skus, potom nam povies ako to dopadlo. bude studia na jednom probantovi - rokenrol ako zivotny styl  8)
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

killya182

Quote from: meander on 21. September , 2008, 21:29:47
mám položiť robotu kvôli muzike????????????????????????????? to len tak mimo témy!!!!!

opustis nieco, co ta mozno sere, ale zivi ta to a vymenis to za nieco, co je sice sranda, ale uspech (peniaze) bud pride alebo nepride? skratka zamenis istotu za nieco, co nemas garantovane?
par ludom to vyslo, su z nich geroji a ludia maju radi takych "odvazlivcov", ale vies kolko ludom to nevyslo? o nich sa nehovori, lebo su nezaujimavi...ale uz len v mojom okoli poznam mrte typkov, ktori odlozili istotu (istota ich srala, ale aspon mali nejaky zivot) a su z nich trosky
Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

peterst

jaaaj, dobre bolo vcera. az teraz som prisiel do roboty :P

palii

jak moze stat taxik zo 44ky do ruzinova na konecnu 39 380sk? az teraz som ponal akesi podezreni, ze som bol takzo ojebany!

pista58

:laugh: najebana hlava nerozmysla

esteze som zvolil vcasny motorizovany odchod
o-yep sro

rastis

Quote from: peterst on 22. September , 2008, 09:44:14
jaaaj, dobre bolo vcera. az teraz som prisiel do roboty :P

ja teraz.

Pitu

Quote from: rastis on 22. September , 2008, 10:25:45
ja teraz.

Môj príchod do roboty nastal teraz otvorením očí a zdvihnutím sa na posteli..  ;D
Bolo fajn. ;)

marrtin

Na ja tety, sorry že som bol tak nespoločenský, skoro ma hodilo do komatu :( ale mal som náskok asi 5 piv a štvrť litra vodky
Les Paul + Marshall, čo iné?

proghopik

Skoda, ze som nebol. :( Kvoli dnesnej robote som sa nemohol vcera naliat.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

peterst

Quote from: marrtin on 22. September , 2008, 10:48:31
Na ja tety, sorry že som bol tak nespoločenský, skoro ma hodilo do komatu :( ale mal som náskok asi 5 piv a štvrť litra vodky

jj vyhadzovac bol na teba drsny, vraj: "tu nie je noclaharen"  :laugh:

marrtin

To si nepamatám, to bol komat, nejak mi nepromluvil do snov  8)
Les Paul + Marshall, čo iné?

Semish

A nejake "pivo" v blizkej dobe nic?

rastis

Dobre, budme akcni, kujme to za horuca.

Davam do placu buduci stvrtok (lebo sa mi to slovo paci - 5 spoluhlasok po sebe, to ziadny anglan v zivote nevyslovi :) )

Semish

To je jediny den kedy tu urcite nebudem :).