Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Alexi Laiho

Started by , 28. November , 2005, 21:41:49

Pitu

Nehrá zle chalanisko. Je vidno, že na sebe maká.

Iggy

Iba upresnim Laiho tam hra  - A. Vivaldi, 4 rocne obdobia - Leto, III. cast (hrala to aj Vanessa-Mae na svojom albume Storm a Patrick Rondat pod nazvom Vivaldi Tribute), celkovo je to taka dost ohrana vec uz... ale strasne dobra :woohoo: na www.mysongbook.com je k tomu dokonca aj gp3
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

iMbUS

hej mam to video...ale hned zo startu tam zahral jeden falosny ton v tej najvyssej klesacke a potom neskor zahral necisto a taku grimasu spravil :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

aj majster tesar si pomyli pražec :woohoo:

AcHeRoN

kedze  bol uz viac krat na obalke Young Guitar a bol na obalke casopisu Guitar World spolu s Steve Vai-om a Zakk Wyld-om (!) tak to asi nebude len tak ;) Inak sa povazuje za talent aj preto ze po popri hrani aj \"spieva\". (co neni tak lahke ako to vyzera :) )
::
Techno TORTURE
Disco SUFFERING

No ja mam problem zahrat niektore doprovody....(zvlast na poslednych 2 albumoch ...kde pridal na technike a ubral na melodickosti).... a on si do toho este aj pospevuje :whistle:

iMbUS

a co je na tom videu gitarove ? :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

prepac :( .. ale je tam Alexi

Roberto

podla mna je to psychos a to video je incredibly gay.. B)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

proghopik

To je co za tazkeho coooolera? :silly: :lol: Ale zasmial som sa aspon fajn pred spanim. Pozrel som si este ine videa, typek vie hrat skvelo, o tom potom, ale jednak mi nesedi jeho styl hry vobec (ako aj takychto kapiel) a jeho pozerstvo takisto nie. Nist pre mna. :S

Naposledy upravil Progrocker, : 21.03.2006 o 00:02
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Martinlm

http://www.universalmusiconline.com/childrenofbodom/

Pridavam link na novy videoklip, ked sa mi uz nahodou dostal do ruk. Klip slabota (moc som sice pozor nedaval:)), a pesnicka zjavne taka, ze do televizie akurat.

rastis

Nedokazal som to dopozerat.

Martinlm

Pitu

Mal som podobný problém - max. pol minúty a vypol som to. :) Nechcel som sa priznávať, ale keď je vás viac...