Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Webhosting - od koho

Started by max, 02. December , 2005, 12:06:21

max

Chlapi poradte. Uz mam pocity menejcennosti z toho ze este nemam web stranku:laugh: :laugh:
Ale nie chcem si nejaku vyrobit a potrebujem webhosting. Presiel som  zoznam.sk a checkol par firiem co to ponukaju a nejak sa mi tazko triafa do mojej predstavy, akutar snad nejaka z Nitry by mi mozno vyhovovala. Mali v nazve nieco Euro, musim pozriet znova.
Vseobecne je jeden email a asi 50 Mb priestoru, co je nanic alebo 50, 100 emailov a slusny priiestor ale ja nie som firma, a ani to nechcem pre podnikanie, len tak pre radost ako niektroy z vas, aspon zo zaciatku. takze nepotrebujem stovky emailov.
Spomenul som si ze vsak som clenom GPC fora a tot studnica vedomosti a urcite mi budu vediet doporucit nieco.

Takze :
Emailova stranka mi staci max jedna alebo ziadna, uz mam styri co je viac nez dost na bezneho smrtelnika.
Potrebujem web priestor  na stranky kde sa budem moct kreativne vyblaznit :lol:
a FTPcko , njmenej 500 MB,  pre zaciatok.
Platby za sluzby budem robit cez Internet banking a potrebujem aby mi vzdy poslali upominku par tyzdnov pred, mozno aj dve nie aby ma len sprosto vypli ked zabudnem.

:blush:

Aha este som zabudol ale to snad robia vsetci ; registracia domeny, tu tiez este nemam.
Naposledy upravil mmxxmm, : 02.12.2005 o 12:07

Naposledy upravil mmxxmm, : 02.12.2005 o 12:08
TURN IT UP !!!

guitman

ak zrovna nepotrebuješ doménu čím ušetríš ročne cca 500sk viem ti ponúknuť nieco.gpc.sk alebo sprostredkovat slusný hosting pouzívam ho majú dobré ceny a mám potom nejaké zlavy za sprostredkovanie, ale to je uz na Tebe.

adresa v tvare www.nieco.sk / .cz ...
500 MB priestoru pre web
500 MB priestoru pre e-maily
PHP, 1x MySQL / PostgreSQL
3 x FTP / FTPs (tls)
50 x emailová schránka
POP3, IMAP
POP3s, IMAPs - bezpečné kryptované
SMTP, SMTPs - server odchádzajúcej pošty
neobmedzene emailové aliasy
neobmedzene subdomény (napr.: shop.nieco.sk)

za 140SK/mesiac
doména SK480/rok
doména Info 220/rok

a tak

A ak nemáš SK-nic registrátor máš ju po zaplatení do 24h bez papierovačiek na moje meno registrovanú

Naposledy upravil admin, : 02.12.2005 o 12:33
tatko fóra

rady

ja mám webhosting od atlantisu - www.superhosting.sk - som spokojný, 500MB (300 web, 200 mail). registráciu zabezpečili oni a aj sú vlastne majitelia domény, no kedykožvek to môžem prehodiť na seba, len sú s tým papiere a takto mi to vyhovuje. upozornenie o platení posielajú cce 1 mesiac vopred.

guitman

je to bežný štandart lebo keď chceš doménu na seba musíš posielať papiere do SK-nicu a sú to zbytočné papierovačky a schvažovanie adlhšie čakáš
U Atlantisu sa mi osobne moc nepáči správa priestoru sú moc vyčačkaný toto je konkrétne www.exohosting.sk
mám u nich už viac domén a už dlhšie sú v 4-tý v reg. domén na slovensku a majú nasvedomí aj muzikera.
:P
a vychádzali drahšie čo do poplatku za doménu to sa odvíja od toho kožko majú domén t.j. čím menej registrovaných domén majú tým viac za doménu pýtajú.

Naposledy upravil admin, : 02.12.2005 o 13:10
tatko fóra

max

Ja som vedel kde sa ist poradit. Admin : dival som sa na ten EXO hosting a vyzera to OK,
Sk nic nemam a radsej si domenu zaregistrujem cez teba.

Detaily poslem emailom na   _infoATgitaristi.sk___
TURN IT UP !!!

sanc0

Ja robim dost okolo netu a mam klientov ktorim robim a spravujem web stranky. Uz cca 5 rokov spolupracujem s firmou Yegon
www.yegon.sk
Som s ich sluzbami maximalne spokojny.

Sanc0
Akustiky: Dowina D-555, Marris SJ-1C

iMbUS

ja mam regnute tri domeny a webhosting mam cez www.freeserver.sk
Je to uplne zadarmo a mam stranku www.nieco.sk.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Mr.Lado

Sex, Gitary a Nu-Metal