Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

M-Audio Audiophile 2496 HELP!!!!!!!!

Started by temo, 21. Január , 2009, 21:16:00

temo

Má niekto z vás zvukovku M-Audio Delta 2496? potrebujem suuuuuuuurne pomoc  :sos: :sos: :sos:
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario bross

co sa konkretne stalo ? nemam tu zvukovku, ale mozno sa bude dat poradit aj bez toho, aby sme ju vlastnili.

Martinlm

Vacsina ludi ju pozna ako Audiophile 2496.

temo

Ok,stala sa mi taká vec že sa mi pokazil break out kábel,potrebujem niekoho kto tú kartu má aby som si pomeral kam idú kontakty z midi in,midi out a spdif do tej 9 pinovej koncovky,lebo bez toho som v prdeli a nemožem používať midi controler

Martinlm

Hm, podobne mam k E-MU, len zial nemam merak a ani neviem, kde to mam. Ak by si bol moc zufaly, tak poziciam, vyskusas, ci funguje a ak hej, tak si to pomerias sam. A vratis samozrejme ;D

temo

Quote from: Martinlm on 21. Január , 2009, 21:41:35
Hm, podobne mam k E-MU, len zial nemam merak a ani neviem, kde to mam. Ak by si bol moc zufaly, tak poziciam, vyskusas, ci funguje a ak hej, tak si to pomerias sam. A vratis samozrejme ;D
To by bolo super,ten kabel z emu by mohol byť taký istý ako na tej 2496 má to midi in,midi out,spdif  2x?  a končí to 9 pinovým konektorom?

Martinlm

Do riti prepac, konci sice 9pinovym konektorom, ale je tam len MIDI In a Out.

mario bross

temo - manual ? alebo na nete skus pozriet.

Valla

Quote from: mario bross on 21. Január , 2009, 22:09:30
;D a v manuale bude mat nakreslene ako ma poletovat kable ked sa to dojebe ;D
Milujem Marshall !!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!

temo

Quote from: mario bross on 21. Január , 2009, 22:09:30
Manual mi je nanič kedže mám káble oddelené od konektora.Schéma nie je nikde na nete už som preguglil všetko.potrebujem niekoho kto ju má a ja si kontakty prepísknem merákom a popíšem a podla toho si to opravím  :za:

rastis

ja mam Deltu a k nej takyto breakbox - ten Ti asi nebude na nic, ze ?

Martinlm

temo

mne  sa stalo toto  :-\

mario bross

pocuj, ked nezozenies skus napisat do m-audia email, mozno maju dokumentaciu - uz vela krat poslali aj schemy od aparatov, mozu aj toto.

temo

Quote from: mario bross on 21. Január , 2009, 22:34:29
pocuj, ked nezozenies skus napisat do m-audia email, mozno maju dokumentaciu - uz vela krat poslali aj schemy od aparatov, mozu aj toto.
Ja si myslím že ak mi to niekto na 10 minut požičia tak to zmeriam a opravím  :fii: pochybujem že budú mať schému zapojenia.Predávajú samostatné break out káble za nejakých 20 dolcov ale ,čakať či to pošlú  :-9