Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

David Gilmour

Started by Roberto, 01. December , 2004, 15:52:27

Roberto

Co pekneho si myslite o Davidovi Gilmourovi? Naposledy som videl DVD nazivo v Londyne a bolo to uzasne. David je jeden z mnohych gitaristov co ma ovplyvnili (jeden z mala co ma ovplyvnili vyrazne)..
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

A co poviete na hudobny cit pana Gilmoura ? Pri jeho hre mi stavaju chlpy na tele... Krasa..

A.J.

ak myslis ten ""unplugged"",tak to bol fajnovy koncertik. Pacilo sa mi tam nastrojove obsadenie (zapojenie kontrabasu} a vokalna zlozka. Bol to sice dlhy koncert,ale vobec ma nenudil..i ked obcas mi u davida chybali tie typicke delaye a podobne:)..ale to si treba radsej kuknut Pulse

Majo Fero

Je to vynikajuci koncert. Zvukovo na jednotku. Skvele pesnicky, proste PinkFloyd unplugged.

Viktor

videl som tri pesnicky co su na officialnej stranke. mne sa pacil tiez ten kontrabas. aj to ze to spravili s tak mladymi ludmi. a vsimol so si ze tie sola gitarove hral este minimalistickejsie naz inde.a ze nepouzival ziadne extra efekty. velmi komorne to bolo spravene - keby to bebol pinkfloyd tak by som povedal ze to je taka session typu : dojde dedo k susedovi a hovori - pod ideme si zahrat nejake nase veci, zober aj baby nech sa dajako pridaju a ked to budeme mat nacvicene tak s tym vystupime v kulturaku.

Martinlm

najlepsi je kontrabas.. nie nie.. ta celistka je este lepsia :)

A.J.

ja si myslim,ze hlavne tie clenky zboru:))

Martinlm

nerobia take pekne veci s hlasom ako celistka s celom

Viktor

to je fakt umenie ked niekto s celom dokaze robit viac nez ini z hlasom. akoze ja s celom neviem nic len ho trocha zmrastit.

Martinlm

ale ona sa vie velmi pekne mracit hah

A.J.

kua,vy ste cely koncert sledovali,jak sa tvari?:)

kubriel

ja malo muziky, ktoru ked pocuvam, zimomriavky mi chodia po chrbte.. ked pocujem tohto pana tak kazdopadne hej..
www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING

yesfan

Dave Gilmour - pokoj, nenútenosť, odovzdanie sa - jeden s najlepších el. sólistov. Mám rád od floydov úplne všetko. Po...ram sa z instrumentalky MAROONED na Division Bell. Toto je whammy pedál, páni Vai a Satriani! :-)
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

thom

myslim,ze tohto majstra gitaroveho umenia celkom mozem:-).na jeho hre som zacinal,on ma vlastne dostal ku gitare.ma nezamenitelny ton a cit v prstoch.jeden z najlepsich

proghopik

Pre mna je to klasik, ma krasne sola, cit a uzasne vibrato. Plus ma najlepsi zvuk, aky kedy kto dostal zo Stratocastera.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci