Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

DT Najlepsia instrumentalna vec

Started by iMbUS, 20. Január , 2005, 22:22:32

stagemaster

Labrie je jednoznacne najslabsi clanok Dream Theater, nespieva bohvieako nazivo.... a ked som ho pocul spievat do jednej fusion skladby, az mi zle prislo...
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

A.J.

DT maju naplanovane letne turne po festivaloch. Skoda,ze najblizsie az v Holandsku:((

iMbUS

no, cize album je uz nahrany...vide niekedy v lete a celosvetove turne planuju na zimu a zevraj budu v prahe...cize tam som na 20000 %
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

A.J.

tesime sa na koncert a este viac na album

maek

hmm, po budokane asi Instrumedley, a z regularnych skladieb Dance of eternity

drumstar

no je to trosku starsia tema ale nedalo mi nezastavit sa tu...no moja naj instrumentalka (od DT samozrejme) je Overture 1928 a hned za nou Bombay Vindaloo - proste tato skladba ma dostala na prve pocutie !!! ta arabska - orient tema mi proste prirastla k srdcu :)

sanraal

best intrumentalka je podl mna urcite Erotomania :-) po nej v tesnom zavese bezia a pretekaju sa navzajom Stream of nieco ;-) a Hell's Kitchen... :D jednoznance :D
Keep on rockin in the free world! :-D

guitman

tatko fóra

proton

som zacul dakde,ze maju naejaku instrumentalku NECRONOMICON..co je na tom pravdy?zevraj nevysla na ziadnom albume?!
the hourglass is never right side up...

iMbUS

hmm tak o tom neviem teda voobec nic a uz to je divne :)
a dokonca ani ujo gugel to slovo nepozna v spojeni s dreamom
Mame nejake novinky.

Locksmith

necronomicon? jasne... dakde  to mam ako mp3. je to petrucciho vec a ma to otrasny zvuk. akoby to hral na nejakej gitarovej klinike. ale mam to, cize to existuje. a urcite to existuje aj v normalnej kvalite.

dokonca teraz pozream aj google a pozna:whistle:

Naposledy upravil locksmith, : 30.12.2005 o 17:54

proton

iMbUS

no tak predsa, aj ja mam petrucciho kliniku a su tam nejake dve veci ze instrumental 1 a 2 ale nazov to nema. mozno to je ono

gugel predsa len: Petrucci also wrote and recorded two instrumental soundtrack songs for a Sega
Saturn game titled Necronomicon.
Mame nejake novinky.

proton

som teraz stiahol od toho aj tab..powertab..neznie to zle:)

Altostratus

Hells Kitchen, jednoznacne ....no a potom Instrumedley:P