Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

M A N O U C H E ´´gypsy jazz´´

Started by django, 27. Apríl , 2007, 12:18:58

Altostratus

joey

mal som doma od Rosenberg tria jeden album tusim Live in Samois a tam sa teda predviedli ;D totalni blazni ...nechpem ako mozu hrat tak rychlo a tak cistucko s takou dynamikou a stylom hry a citom pre gitaru...nieco neskutocne a velmi pekne sa to pocuvalo

lacrosse

uzasny styl..z jazzu ma toto premna najvcasiu silu..ak by bol v ba nejaky ucitel alebo hrac...som ochotny sa tomu venovat
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

zakky

Quote from: lacrosse on 29. Marec , 2009, 14:28:51
uzasny styl..z jazzu ma toto premna najvcasiu silu..ak by bol v ba nejaky ucitel alebo hrac...som ochotny sa tomu venovat

;D omg ty ultranarcis

lacrosse

Quote from: Zakky on 29. Marec , 2009, 14:42:00
;D omg ty ultranarcis
coo ;D preco...? ;D...sak chcem to skusit co je natom ;D

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

zakky

ked to napises ze som ochotny sa tomu venovat, tak to znie ako keby cele slovensko dufalo ze sa tomu budes venovat  ;D aspon pre mna to tak vyznelo, ale sak pohode o nic nejde

lacrosse

Quote from: Zakky on 29. Marec , 2009, 14:45:06
ked to napises ze som ochotny sa tomu venovat, tak to znie ako keby cele slovensko dufalo ze sa tomu budes venovat  ;D aspon pre mna to tak vyznelo, ale sak pohode o nic nejde
co uz... :laugh:

www.mkmb.sk/adamnoska

Lubo

hraju obycajne jazzove standardy akurat to hraju takymto stylom. Maju trocha iny language aj technika je ina. Harmonia a rytmus su jednoduchsie. Lagrene ked hra jazz tak hra normalnou technikou uplne inou ako manouche. Ked budem velky a bohaty kupim si gipsacku gitaru a budem to hrat :) lacrosse to by si musel este hodne gulasu pojest...pri setkej ucte.

lacrosse

Quote from: Lubo on 07. Apríl , 2009, 21:49:02
hraju obycajne jazzove standardy akurat to hraju takymto stylom. Maju trocha iny language aj technika je ina. Harmonia a rytmus su jednoduchsie. Lagrene ked hra jazz tak hra normalnou technikou uplne inou ako manouche. Ked budem velky a bohaty kupim si gipsacku gitaru a budem to hrat :) lacrosse to by si musel este hodne gulasu pojest...pri setkej ucte.
nechapem...akeho gulasu?:D

www.mkmb.sk/adamnoska

brko

rosenberg trio  bude vo viedni

piateho decembra   :)

http://www.therosenbergtrio.com/spip.php?article2

a pridavam este videjko rhytme futur  http://www.youtube.com/watch?v=AKrP82tKh6k&feature=related

kaolko

Pitu

Quote from: kaolko on 27. Október , 2011, 17:33:16
robert rosenberg?

pokus o tento "vtip" tu už bol viackrát..

To už budem v BA, rád by som mrkol ich koncert. Ak by dopredu niekto plánoval cestu tam autom, dajte mi vedieť.. ;)