Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Jaroslav Janecky gitary

Started by Jurinko, 05. Jún , 2009, 12:11:21

Jurinko

Davam do povedomia dalsieho ceskeho vyrobcu gitar.
http://www.janecky-kytary.cz
Ak by ste mali akekolvek skusenosti s jeho nastrojmi tak pls piste sem,

Respectable people do not write music or make love as a career.

zakky

zaklad uspesneho gitarara je si dat poriadne dogabane fotky na net  ;D

johnzo

Quote from: Zakky on 05. Jún , 2009, 12:16:56
zaklad uspesneho gitarara je si dat poriadne dogabane fotky na net  ;D

tak. nemá 200€ na hocaký digitálny foťák a nejaký veľký kus výkresu?  :'(
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

cubo

neni tento chlap nahodou aj gitarista? sa mi zda ze na Czech Masters of Rock Guitar hral niekto s takymto menom...

ff

Quote from: cubo on 05. Jún , 2009, 15:25:52
neni tento chlap nahodou aj gitarista? sa mi zda ze na Czech Masters of Rock Guitar hral niekto s takymto menom...
Je to on.Jeho nástroje používa zo známejších muzikantov napríklad Petr Roškaňuk/Nová Ruže,Žlutý pes..../

kato

Krasty

Mám od něj dvě kytary. Obě dělané podle mých potřeb. Má spoustu věcí a postupů vyzkoušených, dovede vybrat kvalitní a hlavně znělé dřevo a jeho práce je skvělá se smyslem pro detail. Mé kytary jsou 20 a 14 let staré a vše dodnes funguje jak má. Jarda je i výrobce a úpravce snímačů. Navíc i skvělý kytarista, najděte si kapelu PARADEMARCHE.

KubBasak

exčlen zakky a člen johnzo riešia svoje komplexy? Podľa gitár aj fotiek vidno, že vznikali v rôznych časových obdobiach  :whistle:

rastis

Quote from: KubBasak on 08. Jún , 2013, 21:18:57
exčlen zakky a člen johnzo riešia svoje komplexy? Podľa gitár aj fotiek vidno, že vznikali v rôznych časových obdobiach  :whistle:

vobec nerozumiem, co tym chces povedat.

kaolko

hlavne reagujes na post z 2009, gratulujem..

Pitu

Quote from: Krasty on 08. Jún , 2013, 21:04:47
Mám od něj dvě kytary. Obě dělané podle mých potřeb. Má spoustu věcí a postupů vyzkoušených, dovede vybrat kvalitní a hlavně znělé dřevo a jeho práce je skvělá se smyslem pro detail. Mé kytary jsou 20 a 14 let staré a vše dodnes funguje jak má. Jarda je i výrobce a úpravce snímačů. Navíc i skvělý kytarista, najděte si kapelu PARADEMARCHE.

Díky za príspevok, aspoň sa oživila táto téma, ktorú som tu nejako nezachytil pred rokmi. Janeckého som poznal doteraz len ako výborného gitaristu, fajn vedieť aj o ďalšom dobrom gitarárovi. Pekné nástroje.  :drink:

glamrocker

veru je to zakomplexovany srac ;D