Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ešte raz jamtracky

Started by Altostratus, 21. September , 2008, 21:43:28

homar

Quote from: Srnac on 22. Február , 2009, 13:23:42
jj napriklad vokály, spev sa daju celkom stlmit gitarove solo sa da trocha stlmit robim to cez goldwave..nevyhodou je ze sa vsak nestlmi len solo ale aj ostatne nastroje v skladbe hrajúce, basa a bicie celkom ostanu ale zbytok sa tlmi no nič moc
vsak ano, to je jasne, lenze nahravka je skratka "kopa" zvukov pohromade, a nejde to vybrat na jednotlive linky..jedine vtedy by to fungovalo tak ako ty chces
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

marowak

Pokial mas nieco v mp3 formate, tak s tym uz nenarobis takmer nic  :zdar:, co sa tyka jednotlivych trackov (stop), teda jednotlivych nastrojov, ci spevu. Musel by si mat raw audio zaznam stop jednotlivych nastrojov pred kompilaciou a vtedy by si mohol v prislusnom softe experimentovat s hlasitostou alebo "vypnut" neziaduce stopy (nastroje). Tento zaznam vsak vlastni Fermata alebo nahravacie studio (podla toho ako sa pred recordingom so studiom dohodli) a podlieha Zakonu o autorskych pravach, teda jeho zverejnenie v akejkolvek forme bez suhlasu dotycnych stran by sa povazovalo za porusenie ustanoveni zmluvy a s tym suvisia sankcie pre stranu, ktora ich porusila. Nevidim velmi do toho, ale asi by to nebolo lacne a tak asi preto ziaden b_track zatial neexistuje. No a na druhej strane, asi je malo gitaristov, ktori chcu hrat (zahraju?, ma aj ovela narocnejsie veci, toto patri medzi jednoduchsie) Griglakov Amsterdam  ;).
Mne sa osvedcilo zahrat si Amsterdam vedno s Ferom z CD verzie skladby (Simile, 1991). Pri troche invencie by sa vsak urcite dal pre individualne ucely zaranzovat aj rozumny gitarovy b_track k tejto skladbe.
...alebo sa nechat pozvat na koncert Fermaty ako host  :laugh:...8)

gm_viktor

nepoznate nejake jammtracky kde by neboli bicie??
ze napr. len nejaky klavir, basa, gitara...

Majo Fero

Quote from: gm_viktor on 30. Máj , 2009, 19:50:23
nepoznate nejake jammtracky kde by neboli bicie??
ze napr. len nejaky klavir, basa, gitara...
jedine, ze by si stiahol Midi file a vypol bubny
ine ma nenapadne

Branko

Vedel by niekto pastnut link na tento backing track ?
http://www.youtube.com/watch?v=tj6BKn2vO8Y&feature=related

Dakujem.  :zdar:

:drink:

much

Quote from: Branko on 10. Jún , 2009, 10:08:43
Vedel by niekto pastnut link na tento backing track ?
http://www.youtube.com/watch?v=tj6BKn2vO8Y&feature=related

Dakujem.  :zdar:

:drink:

ja ten jamtrack myslim mam, ale uz neviem odkial...ale mozem ti ho poslat alebo co ak chces

Branko

Quote from: much on 10. Jún , 2009, 10:28:08
ja ten jamtrack myslim mam, ale uz neviem odkial...ale mozem ti ho poslat alebo co ak chces
Mozes ho upnut niekde ? napr. ulozisko.sk ?
Diky moc.  :drink:

Srnac

Quote from: Branko on 10. Jún , 2009, 10:39:03
:drink: :drink: :drink:
Velka VDAKA ! :)

Co keby sem kazdy komu sa chce polozil svoju impro do toho???len tak z halušky kedysi sa to tu robievalo a celkom haluzna tema to bola

kaolko

ja som aj rozmyslal ze by sa spravil forumgitaristi projekt.. nieco ako mali jutube gitaristi ze pozliepali za sebou kratke videa na jednu temu a bolo to vcelku fajn

Srnac

Quote from: kaolko on 30. Júl , 2009, 16:37:41
ja som aj rozmyslal ze by sa spravil forumgitaristi projekt.. nieco ako mali jutube gitaristi ze pozliepali za sebou kratke videa na jednu temu a bolo to vcelku fajn

JJ youtube SK gitaristov to by mohla byt haluz :) ale aj tato tema bola celkom fajn ked sem z casu na cas pribudla nejaka nahravka

Srnac

teraz treba uz len zacat posielat nahravky kto zacne?? ;D ;D

sv.Patrik

Zdar,hladám backing tracky,nie však skonvertované midička z guitar pra,ale originály len bez gitár.Viem že take niečo asi nieje,Ale može byt aj to čo ludia nahrali.Dik

styrioci

Quote from: sv.Patrik on 16. August , 2009, 09:24:47
Zdar,hladám backing tracky,nie však skonvertované midička z guitar pra,ale originály len bez gitár.Viem že take niečo asi nieje,Ale može byt aj to čo ludia nahrali.Dik
co tak si precitat tuto temu od zaciatku?  :-\