Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ozzy Osbourne

Started by Matej, 24. September , 2005, 19:03:45

Matej

Tak co vravite na tohoto dedka v papuciach? Akurat som po dlhom case oprasil Album Ozzmosis - a musim povedat ze je to jeden z mojich naj albumov. Je super. Aj pohodovy a tvrdy. Mne sa tie jeho starsie moc nelubia. Mozno albumy No More Tears, Down To Earth a klasika Blizzard of Ozz. Ostatne moc nemusim. Nejde mi do hlavy, ako moze byt niekto tak , hmm, aby som to neprehnal, skratka jedinecny, a na druhu stranu sa ledva hybe. Ako moze tak dobre spievat a pritom nevie ani rozpravat. hm.

KoRnAk

no ked este posobobil v blacksabathe to bolo fajn...jeho momentalnu tvorbu nesledujem...

Naposledy upravil kornak, : 30.01.2006 o 17:49

homar

ozzy je fakt exot, a ked niekto odhryzne hlavu netopierovi, tak to je tazky rebel:evil:
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

exhumer

ozzmosis je fakt pecka. charakterizoval si ho presne. tvrdy aj makky. a hlavne neuveritelne dobre zaranzovany a zmastrovany. je to album ku ktoremu sa vzdy vratim.
zial je to 1 z mala ozzyho veci kt.ma oslovila. Black Sabbath je kultovy najma s Ozzym. terajsia tvorba ma moc neberie. a jeho sukromie...o tom sa nebudem ani vyjadrovat. tazko tomu chapat
WEIRD THRASH

5o

ozzmosis je jasny. stare veci sa mi tiez nepacia. poznate astrologa menon Hawkins? tiez sa ani nepohne ale za to mozog... Inak kto vie kolko z nas by boli take hviezdy ,keby mame za tatrovku takeho kokainu...
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.

Altostratus

Ten človek sa volá Stephen Hawking a je to kozmológ....no a úspech Ozzyho na jeho neskorších nahrávkach spočíva podža mňa dosť aj v tom, že má okolo seba kvalitných muzikantov, ktorí napíšu a nahrajú muziku a potom aj skúseného producenta, ktorý si dokáže poradiť s jeho hlasovými obmedzeniami...byť doprovodným muzikantom Ozzyho je asi dosť náročné, náročnejšie, ako u bežného speváka, lebo pri písaní skladieb musíš mať na zreteli Ozzyho spevácke limity, ktoré sú značné...no a potom kult žije a z neho žije aj Ozzy

rastis

5o - po tej Tvojej hlaske s astrologom sa prave vsetci nezijuci vedci obratili v hrobe a tych zijucich naplo :laugh:

Altostratus - asi tak. Ale robit s Ozzym bude asi predovsetkym dobry kseft :)

5o

no dobereeee sak moc tomu nerozumiem ,ale to nebolo podstatne. bolo to len prirovnanie. dobre, dakujem ,za opravenie. (aj tak nemam rad vedcov.jedna polka zemegule hladuje, aby sa mohla ta druha z ludskej rozmarnosti vystrelit do kozmu.a kam to vedie?budeme zit na inej planete? haha. a nehovorim a vynalezoch skazi ...uz som ticho)

Inak ,veru pravda s tym ze asi vsetky taketo hviezdy maju poriadnych muzikantou okolo seba.
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.

Marshall

noo ja stryka Ozzyho zerem heh... a stary Black Sabbath tiez..mam rad prave tie starsie albumy od Ozzyho ale aj nove nie su na zahodenie. neviem ale na tych starych albumoch je nieco z coho som uplne vyoutovany :) vzdy ked pozeram Live&Loud a pozeram co tam ozzy vystraja nechaapem... na koncerte z Budokanu je uz kludnejsi hehe... no ale to uz bude aj vekom ..

Naposledy upravil Marshall, : 01.02.2006 o 12:50

Altostratus

5o napísal:
Quote(aj tak nemam rad vedcov.jedna polka zemegule hladuje, aby sa mohla ta druha z ludskej rozmarnosti vystrelit do kozmu.a kam to vedie?budeme zit na inej planete? haha. a nehovorim a vynalezoch skazi ...uz som ticho)

.

toto si neodpustím, sorry...
5o...za túto hlášku by som Ti zvesil aj desať kariem, keby to ešte fungovalo:pinch: :pinch: :angry: prečítal si si to po sebe?

jack_6.3

ozzyho zeriem aj ja...fakt,ale ostava,ze velku cast jeho uspechu maju nasvedomi skveli muzikanti
black sabbath je legenda a ozzy z toho cerpal...ved bol by blazon,keby nie
najradsej mam asi Ozzmosis a Ozzman Cometh

verim,ze tento tipek to vsetko nerobi len pre prachy...on je fakt uplny magor :laugh:

5o

je to \"blazon\" s genialnym hlasom. myslim ,ze nie len on cerpal. aj z neho cerpali iny asi rovnakym dielom.

inak nahral dost veci so Steve Vaiom, ktore ostali v studiu. nemate to niekto ? :laugh:

iMbUS

ako ich mozeme mat, ked ostali v studiu ? :) treba, aby po ne niekto skocil :P
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

5o

a Steve tu nie je registrovany?  ;) aka skoda :silly:

proton

tusim ze my little man z ozzmosisu robil z vaiom..
the hourglass is never right side up...