Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

"Punkove efekty"

Started by Zacky.V, 28. September , 2009, 19:58:09

Branko

Quote from: mario bross on 28. September , 2009, 22:08:41
joj, zas metalisti rozpravaju o punku, ako o tom najpodradnejsom zanre.. sracky a krive gitary sa daju najst vsade.
Ano, aj v punku.  ;D

rastis

Quote from: Zacky.V on 28. September , 2009, 19:58:09
Cavte,chcem sa spytat ci nepoznate dake efekty na neo a pop punk ala Blink, Good Charlotte  ;)... pretoze na nete len same metalove distortion  :(
(sice je jasne ze tam to vsetko skresluju velke komba a vela dalsich inych veci)

punk musis nosit hlavne v srdiecku a potom to pojde samo s hocijakym efektom

styrioci

Quote from: rastis on 28. September , 2009, 22:15:00
to si krasne napisal, srdiecko pookrialo, slzicka sa vtisla..

reeller_sk

Takze v preklade rastis chcel povedat, ze dlhodobym uzivanim omamnych latok ti bude jedno na akom efekte to budes "hrat"...
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

johnzo

vyjeb sa na gitaru pokiaľ do nej veľa neinvestuješ, potom ti je ľúto sa na to vyjebať a dávaš do toho ďalšie peňáze a furt koko*t z toho.  :zdar:
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

rastis

Quote from: johnzo on 28. September , 2009, 23:00:06
vyjeb sa na gitaru pokiaľ do nej veľa neinvestuješ, potom ti je ľúto sa na to vyjebať a dávaš do toho ďalšie peňáze a furt koko*t z toho.  :zdar:

ked si rafinovany a vsetko prezieravo vcas prepijes, tak nemusis do gitar a kokotin okolo toho vrazat vobec nic  :zdar:

johnzo

Quote from: rastis on 28. September , 2009, 23:02:37
ked si rafinovany a vsetko prezieravo vcas prepijes, tak nemusis do gitar a kokotin okolo toho vrazat vobec nic  :zdar:

keď ono je tých príležitostí tak málo...
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

duro

Kúp si tranzistora vytoč-ho   a máš punk   sound :)
TONE IS IN FINGERS !!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay

yeah

Cavte,chcem sa spytat ci nepoznate dake efekty na neo a pop punk ala Blink, Good Charlotte  ;)... pretoze na nete len same metalove distortion  :(
(sice je jasne ze tam to vsetko skresluju velke komba a vela dalsich inych veci)
Treba dat pozor, aby sa dlhodobe hladanie spravneho efektu nepretavilo do defektu. Vela stastia! 

mirostrat

Quote from: rastis on 28. September , 2009, 20:02:00
kto da najvtipnejsiu odpoved, tu si dam na tyzden do podpisu
ja som v sobotu zazil punk.pivo na ranajky na obed burciak a vecer vodku to cez den okorenene.
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

pista58

haha, taketo sa mi lubi, ked hra nejake decko rozladenu nirvanu tak je to punk. zas si to tu no name virtuozi trosku pohonili  :laugh:
o-yep sro

proghopik

:-\
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cubo

na punk je najlepsi DOD Thrash Master do stareho pokazeneho Tesla Studiomixu a hocijakej negitarovej sirokopasmovej bedne... to je taky zvuk ze budes chciet vygrcat svoje vnutornosti ... viem to lebo som na takej kombinacii hral v mojich kapelovych zaciatkoch... a samozrejme aby som nezabudol budes potrebovat este jolanu disco s uhlikovym snimacom kde zoskriabes ten napis disko :zdar:
toto je overena kombinacia... dual recto nieje ziadny punk  :-9 na recto nech si hraju komercni zbohatlicky vyjebani kok*ti  :evil:

Branko

Quote from: cubo on 29. September , 2009, 14:23:14
...
...na recto nech si hraju komercni zbohatlicky vyjebani kok*ti  :evil:
A PAGE !!!  ]:-> ]:-> ]:->
;D

Majo Fero

napis mi, na com si uz hral, aby som vedel co poznas a o com sa mozme spolu bavit

... popravde "dake efekty na neo a pop punk ala Blink, Good Charlotte" je dost vycerpavajuca otazka, takze sa necuduj, ze dostanes niekolko takisto vycerpavajucich odpovedi  :whistle: