Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

moja výbava

Started by Filko, 12. Október , 2009, 09:47:30

Filko

takže chcel by som vám ukázať moju výbavu s ktorou hram s kapelou

Peavey valveking
kustom quad  box
proel volume control
proel wah (najväčší žrút signálu na východnom Slovensku)
boss metal zone
footswitch ibanez
a gitka epi lp Special II

rastis

s tym musis zvladnut zahrat vsetko  :drink:

udry

Quote from: rastis on 12. Október , 2009, 10:18:54
... to by musel mat JSX... ;D

kaolko

v pohodicke.. tie Kustom boxy inak hraju vcelku v pohode neni to az taky pruser. Som to teraz videl v kombinacii ze Kustom box a Engl Savage 120 hlava a ten box sa drzal velmi dobre a aj pekne hral.
Valveking je v pohode, ten metal zone daj do prec sto pro ti akurat kundi signal a miesto toho si zozen nejaky tubescreamer alebo overdrive, uvidis ze sa to omoc zlepsi.
Kazdopadne vela zdaru pri hrani

udry

Quote from: kaolko on 12. Október , 2009, 10:23:30
v pohodicke.. tie Kustom boxy inak hraju vcelku v pohode neni to az taky pruser. Som to teraz videl v kombinacii ze Kustom box a Engl Savage 120 a ten box sa drzal velmi dobre a aj pekne hral.

Kto preboha zapaja Savage do hentoho Kustomu ?

kaolko

Quote from: udry on 12. Október , 2009, 10:26:12
Kto preboha zapaja Savage do hentoho Kustomu ?

to bolo provizrone riesenie kapely kalijuge, ktora si priniesla len hlavy tak aby nemuseli tahat boxy ta sa zapajali takto...
a bolo to vcelku ok

garde

Quote from: rastis on 12. Október , 2009, 10:18:54

....ani zďaleka.....to EPI LP Special ak je nové tak hrá hrozne....to by som najskôr vymenil.....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

zakky

fuha ja som na tuto kombinaciu hral a teda nejak mato nepresvedcilo   \m/

rastis

Quote from: garde on 12. Október , 2009, 10:31:16
....ani zďaleka.....to EPI LP Special ak je nové tak hrá hrozne....to by som najskôr vymenil.....

jaj, ale Studio Solo si tu vychvaloval  ;D vsetko je to v paprcach, ak je sikovny, tak to Epi neni ziadna neprekonatelna prekazka k normalnemu zvuku...

rastis

Quote from: Zakky on 12. Október , 2009, 10:39:01
fuha ja som na tuto kombinaciu hral a teda nejak mato nepresvedcilo   \m/

dalsi rozmaznanec  ;D daj nejake vlastne ukazky niecoho, co Ta presvedcilo  ;D

zakky

Quote from: rastis on 12. Október , 2009, 10:46:56
dalsi rozmaznanec  ;D daj nejake vlastne ukazky niecoho, co Ta presvedcilo  ;D

ale sak nejsom rozmaznanec akurat ze v skusobni bolo este to skurvene jcm900 a vravim ti ze som si radsej zahral na tom, hento hralo furt tak zachodovo :)

joe

určite to musi hrat v pohode ten valveking je hadam aj lepši ako JSX ;D a to nema na presviedčanie ale na hrabie,ten box je v pohode nenechaj sa odradit

joe

Quote from: Zakky on 12. Október , 2009, 10:48:48
ale sak nejsom rozmaznanec akurat ze v skusobni bolo este to skurvene jcm900 a vravim ti ze som si radsej zahral na tom, hento hralo furt tak zachodovo :)
skurvene????nemal si ho posuložit,900ka je vyborny aparat pred nim je už len800ka a plexi :drink:

garde

Quote from: rastis on 12. Október , 2009, 10:46:16
jaj, ale Studio Solo si tu vychvaloval  ;D vsetko je to v paprcach, ak je sikovny, tak to Epi neni ziadna neprekonatelna prekazka k normalnemu zvuku...

.....pozor to si pletieš.....Jolanu zo sólo gitár som chválil Special a Studio ale Bass.....to Studio solo čo mám do toho sa neoplatí púšťať....to je fakt šunt.....ale je rozdiel kúpiť šunt za 30 a 200,- Eur  :P .....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

MaTeS

Quote from: Zakky on 12. Október , 2009, 10:48:48
Henry hra na 900vke a znie mu to ppci ..
Ta Kustom bedna je uplne v pohode oproti 1960 je trochu chcipla, ale da sa to zcasti kompenzovat nastavenim korekcii na aparate.
FALLGRAPP